Balea tonik za lice, za suhu i osjetljivu kožu

Prije recenzije navodim vam opet kakav tip kože imam. Radi se o normalnoj do suhoj koži koja se u hladnijim mjesecima dosta isušuje, ako ne vodim računa o njoj. Potrebno joj je dosta hidratacije. Do sad mi se nije dogodilo da mi je lice izbilo nakon testiranja novog proizvoda te mi većina proizvoda odgovara (razlog pri tome može biti i što se prije kupovine raspitam o proizvodu, ah taj svemogući internet tako da ne mislite da mi koža može trpjeti sve i da ne reagira na ništa).
A sad na recenziju hehe.
Sigurno se pitate zašto radim ovu recenziju i je li su uopće potrebni tonici u našoj rutini čišćenja lica. Ako i vi kao i ja imate suhu do normalnu kožu ili čak suhu kožu morate pripaziti da pri odabiru tonika izaberete jedan koji nema alkohol u sebi (alkohol isušuje kožu) jer ćete tonik koristiti skoro svaki dan pa će šteta biti i više nego vidljiva. Prije ovog tonika imala sam onaj zeleni također Balein koji je imal užasno puno alkohola (bar po meni to sve ovisi od osobe do osobe) i  nisam bila zadovoljna s njim, bio je jak i isušavao mi je kožu. Za razliku od onog tonika donosim vam ovaj tonik koji je blag te odgovara mojoj koži . 

Što kaže Balea?


Ne koristim ga za odstranjivanje šminke na licu nego poslije, ali je nježan i sviđa mi se. Imam čak i osjećaj da mi osvježuje kožu i hidratizira te ju ne isušuje. Preporučila bih ga svima vama sa suhom kožom koji ste u potrazi za dobrim tonikom. Sam sastav proizvoda mi se također sviđa jer ne sadrži ništa štetno. Ne sviđa mi se pakiranje proizvoda, oke priznajem preslatko je i izgleda super, ali imam problema s čepom koji se teško zatvara i smatram da će se samo tako strgati i to je jedino loše što imam reći za njega.

 Sastav:

Količina i cijena:

Tonik sadrži 200 ml proizvoda za cijenu od 16,90 kn. Rok trajanja od otvaranja proizvoda je 12 mjeseci i možete ga pronaći u svim dm prodavaonicama.




Jeste li isprobali ovaj tonik?

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ja sam ga kupila i stalno ga koristim, zapravo mi se sviđa. Nije izazvao nikakve negativne reakcije na mome licu pa se ne mogu požaliti. :)

    ReplyDelete