Nove stvarčice #2 (Avon, Maybelline, ArtDeco...)

Evo još jedan new in, priznajem da sam sada malo pretjerala :D (malo sam ovisna o toj šminki). Većina proizvoda je kao i uvijek dekorativa, zapravo skoro sve je dekorativa. 



Velika većina proizvoda  je od  Avona, ali samo zato što su mi došle iz Njemačke poznanice u posjet i poklonile dosta njihovih proizvoda zato vam ne mogu reći točnu  cijenu tih proizvoda jer ju ne znam i mislim da te proizvode ne možete kupiti kod nas, šteta. Pa krenimo...


Prva stvar za koju sam bila najviše uzbuđena ikada jest ova CoastalScent 252 paleta sjenila, tako je dobro ste čuli 252 SJENILA. Cijena paleta je 30$, a ja sam ju kupila novu od jedne cure za 190 kn. Joj ne mogu vam opisati koliko sam oduševljena i zadivljena s tom paletom, ali nemojte misliti da sam sada gotova s kupovinom sjenila ne ovo je tek početak :D. Na wishlisti imam još mnogo paleta (zasad nemam niti jednu od Sleek ili MUA pa se to mora pothitno promijeniti :D, ne znam kako ali nekako ću probati nabaviti Makeup Geek sjenila koja su tako pristupačna i tako savršena). Paleta ima veliku većinu sjenila dobre pigmentiranosti ima jako malo ne pigmentiranih, ali za tu cijenu to ne budem zamjerila jer ipak svako sjenilo košta 0,75 kn. Razmišljam hoću li paletu recenzirati, biste li htjeli recenziju?







 Evo tih Avon proizvoda iz Njemačke, radi se o dva Anew ruža koja me iskreno nisu nešto previše oduševila :/ uskoro ću vam napisati brzinsku recenziju o njima. Dobila sam čak 3 balzama za usne koji nisu ništa posebno. Ovaj jedan ne znam što, rekla bih ruž u sticku ili tako nešto me skroz iznenadilo jer do sada nikada nisam vidjela ništa slično k tome. Radi se o nude nijansi iz jedne limitirane kolekcije.



Tu su se našla i 3 kremasta sjenila o sticku koja nemaju ime pa ih nikako ne mogu pronaći, ali radi se o bijeloj, svijetlo smeđoj i tamno zelenoj nijansi. Ovo je valjda nekakav gel za kutikulu koji bi ju trebao obnoviti i hidratizirati, sviđa mi se miris. Morala sam si kupiti Avonovu bazu za sjenila jer im je to jedan od najboljih proizvoda ipak je bil popust u prošlom katalogu i mogli ste ju nabaviti za cijenu čak od 23kn.



Ajmo sada malo na kosu. S obzirom na to da mi je kosa pravi kaos i stalno je luda i leti na sve strane odlučila sam si nabaviti ovaj Styling Hold Gel koji bi mi ju trebao ukrotiti i nakon toga ju bih mogla kao oblikovati po želji. Ne znam zašto, ali krenula sam spominjati proizvode s desno na lijevu stranu tek toliko da znate. Našao se tu i Avonov fiksator koji je bio nedavno medu mojim favoritima. Kod nas na tržištu ne možete baš naći mnogo fiksatora, a ovaj je jedan od rijetkih uz to i jako dobar. Ovo je prvi put da sam kupila Avonov sprej za zaštitu od topline i nadam se da će mi očuvati kosu od toga. Još ga nisam isprobala pa vam ne mogu ispričati ništa o njemu, ali mi se sviđa miris koji je isti za sve proizvode iz te kolekcije. Nisam još istrošili svoj serum za kosu s arganovim uljem, ali sam se osigurala :D. Taj serum mi totalno zagladi vrhove i mislim da pomaže mojim vrhovima.



 Jednostavno sam morala si kupiti tekuće pudere. Bliži se zima, a ja nisam imala niti jedan puder svjetlijih nijansa pa sam si kupila slavni Maybelline Fit Me koji je jako hvaljen na svjetskim beauty blogovima, a kod nas se uopće ne priča o njemu. Uzela sam najsvjetliju dostupnu nijansu kod nas, a to je 115. Avonov calming effects puder je stalno na nekim popustima pa sam mu odlučila dati šansu, izabrala sam nijansu Ivory.



 I za kraj sam se počastila sa ArtDeco beauty box kutijicama koje sam oduvijek htjela, ali su mi se činile preskupe. Uzela sam još i sjenilo u nijansi 207, odite brzo na kameja stranicu jer dosta proizvoda je 50% jeftinija tako sam dobila ovu beauty box kutiju za 2 sjenila za 22 kn,a sjenilo za 18 kn. Ne sjećam se koliko je bila beauty box kutija za 4 sjenila. I to bi bilo sve u ovom postu.





Čime ste se vi počasti u posljednje vrijeme?

CONVERSATION

2 Comments: