Wishlista #1

Danas ću vam pokazati sve što je na mojoj wishlisti dosta dugo. Kao i većina ljudi i ja imam želje i uvijek si želim nešto kupim. Često je to teško realizirati, posebno kada želim toliko puno stvari hehe. Cijelu svoju wishlistu odlučila sam napisati u više postova jer mi je wishlista toliko velika (#addictedtomakeup). Kada kažem wishlista onda smatram to stvarima koje jako želim, naravno da tada pripazim i na moje financijsko stanje iako je uvijek lijepo sanjati o nečemu što će se teško realizirati. Naravno da i ja želim one high end proizvode koji nisu kod nas dostupni pa njih uopće ne budem stavljala u ove postove. 
Današnja wishlista je samo mali dio moje velike wishliste, a sve što je zajedničko s ove wishliste jest to što su te stvari sve dostupne na Pink Pandi. 





Obožavam tu stranicu za online naručivanje, oni su mi najnajbolja stranica ikada. Jako su ljubazni i smatram da im cijene nisu previše napuhane. Svima bih preporučila ovu stranicu (i ne ovaj post nije sponzoriran, možda tako zvuči jer toliko volim ovu stranicu). Ove stvari na mojoj wishlisti imaju prednost pred bilo kojim stvarima s Pink Pande, naravno da želim još dosta stvar s iste stranice, ali tko ima toliko novaca da kupi pola stvari s njihove stranice? Pa krenimo!

 Evo tek smo sada na pola puta moje ovog posta i sigurno se pitate jesam li ja normalna ili razmažena ili tako nešto zato što želim toliko puno stvari, ali nadam se da nisam jedina koja voli toliko kozmetiku da smatra da je samo nebo granica kad je riječ koliko je šminke dovoljno haha. Urban Decay Naked palete su svijetski poznate palete koje imaju više milijuna žena. S obzirom na to da ja ne namjeravam još (barem za sada) potrošiti oko 300 kuna za paletu koja sadrži 12 sjenila dobra alternativa su mi Makeup Revolution palete sjenila Iconic 1 i Iconic 2 (na slici je greškom stavljena Essential Mattes paleta koju već posjedujem). Još malo pa nam je došlo proljeće, a još brže će doći ljeto za koje se nadam da ne bude kišovito ako i prošlo tako da ja mogu nositi na svojim kapcima šarena sjenila hehe. Želim još i Makeup Revolution palete sjenila Acid Brights i Matte Brights u kojima su sjenila pastelnih boja.

 Toliko sam dugo čekala da Makeup Revolution Aqua Brow Tint u nijansi Fair dođe na Pink Pandu jer je to dupe poznatog Makeup Forever brow gela. Zanima me kakva su Makeup Revolution mono sjenilo u nijansama Mmmm, Mocha Love i Delicious za kojeg smatram da bi bila prikladna nijansa za konturiranje.
 Svi mi znamo da je Sleek poznat po svojim paletama sjenila i to Sleek palete sjenila Au Naturel, Divine Sunset i Bright Matte V1. Iako bih htjela još Sleek paleta rumenila odlučila prednost mi ima Sleek Blush by 3 Pink Sprint jer su mi te nijanse najljepše. 
 Želim toliko puno rumenila hehe pa nije ni čudo što su mi na wishlisti Makeup Revolution paleta rumenila u nijansama All About Cream (paleta kremastih rumenila), All About Pink i Sugar and Spice. Želim i Makeup Revolution Ultra paleta korektora u nijansi Light bez nekog razloga haha.
  Jako sam voljela Essence pigmente, ali nažalost njih nema više u asortimanu već prilično dugo pa sam u potrazi za pigmentima koji će mi se svidjeti. Zbog toga bih htjela Makeup Revolution Eye Dust sjenilo u prahu u nijansama Starless i Grandeur. Ajme meni, koliko ja imam tekućih podloga iako mi tekući puder nije previše potreban. S obzirom na to da sam ljeti tamnija nego zimi često se pojavljuje problem da mi je omiljeni tekući puder pretaman pa mi se zbog toga sviđa ovaj Makeup Revolution tekući puder u nijansi Shade 1 koji je bijele boje pa tamnije tekuće pudere mogu posvijetliti (ovaj puder bi bio super i curama koje su dosta svjetlije boje kože pa si često ne mogu naći prikladnu nijansu pudera). I tako od nedavno mi se počelo sviđati biti mat. Iskreno ne znam od kuda ta želja da si nabavim neki mat tekući puder možda zato što posjedujem samo one koje su dewy ili polu mat finiša. Zbog toga želim ovaj Makeup Revolution Matte tekući puder u nijansi Ivory za kojega se nadam da će mi se svidjeti.

S obzirom na to da sam ogroman fan bronzera i konturiranja obavezno želim imati Makeup Revolution paleta za konturiranje i Sleek Face Contour i highlighterMakeup Revolution rumenila su me jako pozitivno iznenadila zato nije ni čudno što želim Makeup Revolution rumenilo u nijansi Treat. Nije laž da volim paleta sjenila i uvijek sam u potrazi za HG paletom koju bih nosila na putovanja pa mi se zbog toga jako sviđa Barry M paleta sjenila i rumenila Starry Eyed Limited Edition koja ima mat smeđe sjenilo koje je za mene must have proizvod u paleta, ali uz to ima i jedno rumenilo. 


Paleta koju želim jest Makeup Revolution Colour Chaos paleta sjenila. Radi se o paleti koja ima lude i šarene boje koje bih htjela nositi preko proljeća/ljeta. Sljedeća paleta koju želim jest ova I Heart Makeup Death By Chocolate paleta sjenila. Ova paleta je dosta slična po ambalaži i po neutralnim nijansama mojoj omiljenoj I heart chocolate paleti sjenila, ako me imalo poznajete onda znate da najviše volim mat nijanse sjenila pa tako obavezno moram imati ovu Makeup Revolution Essential Mattes 2 paletu sjenila. Čula sam dosta dobre stvari o Makeup Revolution Aqua Seal Liquid Eye Primeru pa ga zbog toga jako želim, ali često kada naručujem sa stranice on je nedostupan.

I to je to ljudi, mi smo došli do kraja ovog posta za koji sam mislila da ću ga pisati cijelu vječnost (i vi će te ga čitati cijelu vječnost hehe). Nadam se da vam se post svidio.
*slike nisu moje te su preuzete s Pink Panda stranice
Koji proizvodi su na vašoj wishlisti? 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Sleek palete sjenila Au Naturel je već dugo na mojoj wish listi i svakako bih htjela i koje rumenilo od Sleek-a. Sviđa mi se tvoja wish lista, većinu stvari bih i sama rado imala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago, nadam se da ćemo oboje bar jedan mali dio wishliste nabaviti :P

      Delete
  2. Napisala si gore Iconic 1 i Icconic 2 a stavila sliku Iconic 1 i Essential Mattes 2 (EM 2 sliku si stavila dvaput u post). Na stranu to... dijelimo većinu stvari na WL :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je slučajno hehe hvala šti si mi rekla grešku, to zato što želim toliko puno stvari da mi se pobrkalo hehe

      Delete
  3. I meni se trenutačno nalazi na wishlisti paleta rumenila makeup revolution svih mogućih kombinacija, prekrasno izgledaju :*

    ReplyDelete