Moji omiljeni: siječanj 2015.

Evo nas napokon na kraju prvog mjeseca nove godine. Nadam se da ste uživali u njemu koliko sam i ja te da ste bili zadovoljni mojim postovima (koji su ovaj mjesec bili redoviti hehe) i mojim blogom. Jako se trudim poboljšati određene stvari, da blog djeluje što bolje te mi je iskreno jako drago pisati i slikati za vas.

 Ovaj mjesec sam samo posezala za I Heart Chocolate paletom sjenila, mislim da već i ptice na granama znaju da ovu paletu obožavam (klik na recenziju). 


Kroz cijeli mjesec sam koristila ovaj Makeup Revolution Medium Matte bronzer jer znamo svi da je još uvijek zima, a ja sam blijeda kao krpa hehe.


Što se tiče usna na everyday bazi koristila sam isključivo Essence long lasting ruž u nijansi Dare to be Nude.




Što se tiče maskare na samome početku mjeseca sam si nabavila Catrice The Giant vodootpornu maskaru za koju mislim da više nije dostupna u našem asortimanu, naravno koje sam sreće, ja sam ju kupila dan prije nego što je bila na popustu i mislim da su ju povukli iz prodaje.





  
Tekući puder koji sam nosila kroz cijeli mjesec jest bio Avon calming effect puder u nijansi Ivory. Na početku sam ga koristila samo zato što su mi svi ostali tekući puderi bili pre tamni, ali tada sam shvatila zašto volim ovaj puder. Puder daje dewy finish.


 Što se tiče lakova za noktiju najviše sam nosila ovaj mjesec Avon Gel nails lak za nokte u nijansi Perfectly Plum. Radi se o tamnijoj ljubičastoj nijansi koja je više prikladna za jesen.


Kistove koje sam jako voljela ovaj mjesec su 2 Style Master kista, jedan ravni kabuki kist koji sam koristila za nanošenje tekućeg puder te drugi kist za nanošenje pigmentiranih rumenila. Da bih sve izblendala i nanijela puder u kamenu koristim Essence kabuki kist koji imam nešto više od godinu dana te ga jednako volim kao i prvog dana od kada sam ga dobila na poklon.






To su svi moji favoriti kroz ovaj mjesec, koji su vaši?



Xoxo CMG :*

CONVERSATION

2 Comments:

  1. S tvoje liste favorita samo probala jedino Avonov puder prije ho-ho godina, to je bio jedan od mojih prvih pudera što sam ikada koristila. Sjećam se da daje baš lijep finish licu. No, već godinama ne koristim pudere i ne planiram se uskoro vratiti na njih, koža mi se preporodila otkako sam ih izbacila iz upotrebe :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago, mislim da rijetko ko o ovom puderu priča. Mislim da ni meni nisu baš potrebni osim kada baš nešto izbije, ali zato postoje korektori. :)

      Delete