Nove stvarčice: Bh Cosmetics, Makeup Revolution, Avon, Sleek...

Danas vam donosim jedan new in post. Znam, znam uvijek isti postovi. Samo recenzije favoriti i new in postovi su bili u prošloj godini, ali u ovoj godini sam odlučila da želim učiniti blog zanimljivijim i da ću svaki tjedan objavljivati 2 nova posta (možda i više hehe). Termini objavljivanja postova će i dalje ostati oko 15 sati (nekad kasnije nekad ranije haha), sada kojim danima to još nisam u potpunosti sigurna (pratite me na Facebook stranici kliknite na facebook znak desno, ako želite vidjeti moju fejs stranicu), nedavno sam napravila i Bloglovin pa me možete odsad i na njemu pratiti. 



S obzirom na to da sam rođendan krajem prosinca morala sam se počastiti za rođendan :D, naravno da sam dobivala i različite poklone. Pokazat ću vam beauty proizvode koje sam dobila, slatkiše sam već pojela hehe :D. Počastila sam se s Avon Gel finish lakom u nijansi perfectly plum. Radi se o tamnoj ljubičastoj nijansi koja se odbija na suncu, po meni jako lijepa nijansa. Odlučila sam si kupiti i Avon kremu za uklanjanje dlačica s lica koju već gledam jako dugo i nakon pozitivne recenzije na Šminkerici odlučila sam ju ugrabiti.



 Moja obitelj i ja odlučili smo naručiti s Pink Pande i sada slijede sve stvari s te savršene stranice. Da mogu, kupila bih sve proizvode s te stranice. Opet sam si kupila Real Techniques miricle complexion sponge, smatram da je to najbolji beauty blender za pristupačnu cijenu jer nisam spremna dati 20$ za spužvicu koju mogu koristiti max. 6 mjeseci.



Već gledam otprilike 5 mjeseci ovu Bh Cosmetics Special Occasion paletu. Paleta se sastoji od 9 prekrasnih rumenila i 30 sjenila. Jako sam zadovoljna s rumenilima, ali sam pomalo razočarana sa sjenilima. Za tu cijenu očekujem da je većina sjenila pigmentirana, ali u ovoj paleti ima par ne pigmentiranih sjenila (ako trljam prst u njih par minuta ne izvučem nimalo pigmentiranosti od njih).



Bila sam u potrazi za dobrim mat bronzerom (i dalje sam) i htjela sam si kupiti Sleek Face Form kit no nažalost nije bio dostupan. Umjesto njega sam si kupila Makeup Revolution bronzer u nijansi medium matte.



Čak sam si kupila i BH Cosmetics paletu za konturiranjei rumenila koja sadrži 3 rumenila 2 transparentna puder i 1 mat nijansu koja je definitivno namijenjena za konturiranje.


(probajte ignorirati to što sam već s swatchala nijanse pa su ostali ovi tragovi)
Na poklon sam dobila (od najbolje seke)  Sleek Oh so special paletu sjenila.  Bila sam u šoku kada sam vidjela koliko je ta paleta mala. Nisam ju još isprobala pa vam ne mogu ništa konkretno reći o njoj.



 Od sestre sam još dobila na poklon za rođendan Makeup Revolution Flawless paletu koja mi je prekrasna.



I za kraj paleta koja me je najviše oduševila. Radi se o I Heart Makeup I Heart Chocolate paleti sjenila. AJME MENI!!! Sjenila mirišu po kakau i radi se o dupu Too Faced Chocolate bar palete. Nijanse sjenila su tople i baš po mom ukusu. Sjenila su mekana i super pigmentirana i sama paleta ima izgled čokolade i čvrsta je. Još sam si nabavila par stvarčica nažalost nisam slikala jer sam ih tek jučer nabavila pa se ipričavam zbog toga. Sve u svemu zadovoljna sam sa svime što sam kupila i što sam dobila na poklon. To je to za danas!



*novi post će izaći u subotu

Jeste li isprobali koju od ovih paleta? Želite li recenziju ili look s kojom od ovih paleta?

Xoxo CMG :*







CONVERSATION

8 Comments:

  1. Recenziju I heart chocolate palete zelim :) da i uskoro ystize nova takva paleta, samo sa bijelom cokoladom i naravno drugacijim sjenilima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Može! Hehe
      Vidjela sam na MUR-ovom Instagramu nešto o tome da će izaći bijela paleta, tako se radujem! Postoji još jedna I heart paleta koja izgleda kao ova i nju ću si morati nabaviti haha.

      Delete
  2. Odlični noviteti. :) BH paletica za konturiranje izgleda zanimljivo. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprobala sam ju i nisam još sigurna što mislim o njoj konkretno, mislim da ću ju recinzirati. :)

      Delete
  3. Sve super izgleda :) Blago ti se :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)
      Dosta dugo sam planirala napraviti tu narudžbu preko Pink Pande sgurno par mjeseci unaprijed hehe

      Delete