Moji omiljeni: veljača 2015.

Evo došli smo do kraja još jednog predivnog mjeseca, ako me pratite onda znate da mi je ovodrugi novi post danas (klik na prvi). Donosim vam što sam najviše voljela i koristila ovaj mjesec. Odlučila sam ne ponavljati iste favorite pa sam se prisjetila da počnem koristiti stare proizvode koje sam voljela. 



Prvi favorit ovog mjeseca je definitivno Essence Soo Glow! cream to powder highlighter u nijansi 10 look on the bright side. Riječ je o jednom PREDIVNOM hajlajteru koji je na meni postojan. Obožavam ovaj hajlajter više od bilo kojeg koji posjedujem. Nijansa je zlatna- boja šampanjca.


S obzirom da je u veljači i dalje zima moje lice je iznenada postalo suho, što je prilično uobičajeno za moju kožu. Opet sam počela koristiti, a ne znam zašto sam uopće prestala Balea Aqua serum koji mi je pomogao u hidrataciji kože. Ovo mi je 2 bočica koju posjedujem koja je još pri kraju pa ću si najvjerojatnije kupiti još jednu jer ne mogu naći nigdje ovako dobar serum za moju kožu za tako male novce. Neki govore da im ne pomaže uopće, ali meni pomaže.


Sljedeći proizvod koji sam OBOŽAVALA cijeli ovaj mjesec, a otkrila sam ga krajem siječnja jest Essence ruž u nijansi 05 Cool Nude. Ovu nijansu mi je malo teško opisati, ali riječ je o tamnijoj hladnoj nude nijansi koja pomalo liči na mauve nijansu. Ovaj ruž izdrži na meni oko 3 sata što nije jako postojano, ali meni to ne smeta.
Prije oko 3 tjedna hodam ja C&A-om i idem pogledati nakit koji prodaju. Naiđem na set od 2 pincete za samo 10 kuna i razmišljam ja da već kad mi Essence pinceta nije odgovarala možda mi jedna iz ovog seta bude sviđala. Naravno da nisam imala nikakva očekivanja, ali za 5 kuna ova pinceta je meni fenomenalna. Nije niti preoštra niti pre tupa i kada sam si ju nabavila, preporodila sam se. Nemojte misliti da je nešto spektakularno dobra za vas koji posjedujete Tweezerman pincete jer ja nikada nisam posjedovala takvu pa ne mogu reći kakva je u usporedbi s tom.


I borbi s mojom suhom kožom pomogao mi je i Alverde ulje divlje ruže, ovo ulje koristim svaki dan prije spavanja i jako ga volim daje mojoj koži onaj prirodan sjaj.
O Garnier dvofaznom odstranjivaču neću puno pričati, ali koristila sam ga cijeli mjesec više o njemu možete čitati u mojoj recenziju (klik).
Za kraj vam donosim jedno dobro sjajilo za usta. Ja i sjajila si nismo baš na ti jer ih niti ne koristim, ali ovo sjajilo volim. Riječ je o Beauty UK Glacier gloss sjajilima u nijansi Coffe cake no.1. Riječ je o nude nijansi koja je prikladna za svaki dan, a ono što mi se sviđa kod ovih sjajila jest to što nisu ljepljiva.


 I to je to za moje mjesečne favorite! 

Nemojte zaboraviti sudjelovati u mom DARIVANJU (klik) koje završava danas!
Koristite li vi koji od ovih proizvoda?

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Ovaj essence ruz mi se bas bas svidja, nisam koristila njihove ruzeve, ovaj bi mogao biti prvi da probije led :D nijansa mi sebas svidja. Highlighter i ja planiram kupiti, samo se jos uvijek dvoumim izmedju ovom i onog roze..Balein serum sam koristila i bio mi je odlican :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se osobno ovaj hajlajter više sviđa, essence ruževi su mi dobro pigmentirani i nijanse su baš lijepe i mat, ali nisu dugotrajni na usnama :/

      Delete
  2. Essence highlighter je stvarno odličan! S obzirom na cijenu, ja sam prezadovoljna njime :). Lako se dozira, decentan sjaj, a i poprilično je dugotrajan.

    ReplyDelete
  3. Privlaci me Essence karmin... JAAAAKO... je li smedj na usnama? :D

    Serum probala... imam osjecaj da mi je samo lezao na licu... dok ulje od ruze voooolim!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije smeđ, više je my lips but better nijansa.
      Ako tražiš smeđi ruž onda ti preporučujem Essence ruž u nijansi 05 Dare to be Nude, ne znam imaju li ga još u ponudi, ali je ta nijansa tamnija nude i vuće na smeđu :D

      Delete