Povoljno i kvalietno #1

Odlučila sam uvesti seriju postova na blogu pod imenom 'Povoljno i kvalitetno'. Time želim reći da ću vam pokazati određene proizvode koji imaju pristupačne cijene, ali pri tome kvalitetni. Sve proizvode koje ću navesti u ovom (i budućim) postu preporučujem svakome. Smatram da su ti proizvodi vrijedni svake kune, a neki i MNOGO više. Pa krenimo!
Prije mjesec dana lutam ja Mullerom i prolazim kraj Essence štanda (od 3 metra) i naravno zaustavim se (tko se ne bi? hehe) i tako ja gledam njihove stvari i stalno mi u oči upada njihova nova linija (već je ima par mjeseci hahah, ali sam joj ja tek prije mjesec dana počela obraćati pažnju) 'cream to powder'. Swatcham ja njihova rumenila i njihova 2 hajlajtera i sve mi je bilo predivno i dvoumim se što da si kupim i na kraju sam se jedva odlučila za Essence Soo glow cream to powder highlighter u nijansi 10 look on the bright side i definitivno nisam pogriješila. Volim ovaj proizvod toliko puno! Već imam njihova 3 puderasta hajlajtera i ovaj kremasti (koji se na kraju pretvori u puderasti finish) i mogu reći da je ovajnajpigmentiraniji i najljepši od svih. Nijansa je zlatna, boja šampanjca i preporučujem da ga nanosite prstima jer tada izgleda najprirodnije te se lako blenda.

                                                        (znam da se swatch baš i ne vidi)

Drugi proizvod o kojemu ću pričati, a pričaju svi beauty blogeri na našim prostorima su Essence olovke za usne. Ove olovke su dospjele u moje godišnje favorite i toliko ih volim da ihimam 6 od dostupnih 9 nijansi. Ove olovke su stvarno pigmentirane i dugotrajne, ako niste znali u novom asortimanu izašle su njihove nove dugotrajne olovke za usne za koje imam velika očekivanja i nadam se da su jednako dobre kao i ove (ako ne i bolje :D).

        (s lijeva na desno: 11 in the nude, 08 red blush, 07 cute pink, 06 satin mauve, 05 soft berry, 04 honey bun)

Sljedeći proizvod o kojemu ću pričati također je jako poznat na beauty blogovima. Riječ je o Catrice camouflage cream u nijansi 010 Ivory. Ovaj proizvod koristim za prekrivanje prištića i taj posao obavlja sjajno. Definitivno vrijedan svake kune.

Već svi znaju da Sanja (ja) već dugo mučim muku sa podočnjacima. Imam ih od malena, baš sam neki dan gledala svoju sliku iz 1. razreda i tek sam tada shvatila da ih takve imam od rođenja i da nije stvar u tome da nisam dovoljno spavala ili pila vode ili išta slično. Nažalost, morala sam se pomiriti da ću panda podočnjake imati i u budućnosti i zbog toga uvijek isprobavam raznolike korektore kojima bih prekrila podočnjakei ili posvijetlili to područje. Već dugo koristim Essence stay all day long lasting korektoru u nijansi 10 Natural Beige. Ovaj korektor koristim isključivo za posvjetljivanje, ali ima i određeno prekrivanje. Ovo mi je već 3 bočica koju imam. Dostupan je u dvije nijanse, a 01 je žutog podtona, a 02 rozog.
Zadnja stvar u ovom postu koju volim i koristim baš svaki dan je Catrice defining rumenilo u nijansi 020 Rose Royce. Ovo rumenilo slabo se troši jer je prilično pigmentirano. Ono što volim na njemu jest to što je dugotrajno i ova nijansa je prikladna za svaki dan. Ono čime nisam ponosna jest to što imam samo 1 njihovo rumenilo, a želim ih imati sve hehe, ali problem jest to što je Catrice dostupan u samo u Kozmu u mom gradu u koji idem isključivo samo kada želim obnoviti svoju zalihu Eveline korektora (koji će biti u drugom ovom postu hehe).



I to bi bilo to za danas, posjedujete li vi koji od ovih proizvoda?

I za kraj htjela bih vam svima zahvaliti zbog 10 000 pogleda na blogu (skroz dolje piše broj pogleda)! Hvala vam puno što ste uz mene ovih 6 mjeseci koliko dugo blog postoji :)

CMG :*

CONVERSATION

19 Comments:

  1. Odličan izbor. Imam cream to powder highlighter i rumenilo i stvarno su dobri, a imam i olovke za usne :D

    ReplyDelete
  2. Posjedujem 2 Essence olovke i meni su odlične. U par navrata sam ih nosila samostalno, isto super izgledaju. Imam i Catrice camouflage cream, ali u nijansi 020 i malo mi je prežuta. Jest da odlično prekriva sve što joj se nađe na putu, samo mi je krivo što nisam uzela 010. Jako mi se sviđa ovakav tip postova, uvijek je jako korisno saznati za proizvode koji vrijede uloženog novca. Imam i jedan prijedlog. Nedavno mi se dogodilo da sam kupila kist za cifru koju inače izdvajam za cijele setove, no bio je pregrub pa sam ga odlučila popraviti. Možda bi bilo zanimljivo čitati o tome kako popraviti/poboljšati proizvod kojim nismo zadovoljni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na prijedlogu, stvarno mi se sviđa :)
      Morat ću razmislit o tome jer ne posjedujem puno proizvoda koji mi nisu dobri jer se često puta raspitam prije nego što kupim određeni proizvod.

      Delete
  3. Essence olovke su sjajne, mislim da će se svatko složiti s tim. Catrice kamuflažu, iako hvaljenu, nikako da se odvažim kupiti, nagomilala sam hrpu korektora i nijedan mi nije sjeo, pa se sve mislim kako nema smisla i dalje kupovati... Ali očito ću jednom pokleknuti :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad sam ga prvi put išla koristiti ostala sam razočarana s njim, ali shvatila sam da ga nisam dobro koristila hahah, ako ćeš ga ikada nabaviti preporučujem ti da ga izblendaš bockalicom jer tada daje nabolje prekrivanje :)

      Delete
  4. Za Catrice kamuflažu i Essence olovke dijelim mišljenje :) Na meni doduše olovke nisu predugotrajne, ali ne smeta mi što ih tu i tamo moram popraviti na usnama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago što ti se sviđaju proizvodi koje sam navela :D

      Delete
  5. Essence olovke za usne su predivne, ja ih puno volim i cesto ih nosim same, samo malo labela i to je to :) Highlighter namjeravam kupiti ovih dana i to bas tu nijansu... Catrice rumenilo je predivno, svidja mi se tvoj izbor.

    ReplyDelete
  6. Essence highlighter i olovke za usne imam, koristim i volim :) Tako jeftini ptoizvodi, a tako dobri.
    Essence korektor sam imala želju kupiti, ali uvijek ostanu samo tamnije nijanse, tako da me više ne zanima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta što nisi isprobala taj korektor meni je baš sjajan :D

      Delete
  7. Ajde neka nama ovakvih postova :D Essence, catrice i ostale povoljne drogerijske marke imaju itekako dobre proizvode. :) Ja sam pola probala, pola uzimam kad potrošim ovo iz kolekcije. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago što se toliko ljudima sviđa ovakva vrsta postova :)

      Delete
  8. totalno se slažem za Catrice rumenila i Essence olovke, prava su stvar, a lijepo povoljne <3 <3
    voljela bih isprobati Essence stay all day long lasting korektor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprobaj korektor nekih 20-tak kuna je, pritom imaj na umu da ga ja koristim za posvjetljivanje jer je prekrivanje lagano do srednje

      Delete
  9. Essence olovke su fakat odlične, i cijena je za tu kvalitetu stvarno smiješna. Definitivno je proizvod worth the hype. :D
    Catrice rumenila takoder jako volim.

    ReplyDelete
  10. Essence olovke za usne su odlične, a Catrice rumenilo mi se čini predivno! Super post :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ReplyDelete