Essence make me brow eyebrow gel mascara

Danas vam donosim recenziju jednog proizvoda za obrve koji me oduševio! Oke, sada svi znamo kuda ova recenzija vodi, ali ipak mislim da biste ju trebali pročitati do kraja. 


Da se pita mene, mislim da su obrve vrlo bitne. Volim popunjene obrve, za svaki dan ih volim dosta prirodne, a preko noći ih volim jake. Obrvama pridajem puno pažnje, ne samo mojima nego i drugima. Kada vidim neku osobu, prva stvar koji primjećujem na njoj su obrve. Čak niti ne primjećujem nepravilnost na ljudima, ali obrve da haha. Dobivam dosta pitanja o svojim obrvama i možda ću nekada napraviti post o tome kako ih  popunjavam. Obrve definiraju i uokviruju vaše lice, kada radite neki look dosta su bitne. Ne možete mi doći i imati savršeni eye makeup + umjetne trepavice koje pritom izgledaju fantastično i flawless lice, a da nemate popunjene obrve, jednostavno ne možete :D. 

Zbog svega toga često sam u potrazi sa bilo kakvim proizvodima za obrve, jer još uvije nisam pronašla svoje HG proizvode za njih. Najviše sam se radovala baš ovom Essence proizvodu da ga isprobam jer takvih baš i nema kod nas u drogerijama, barem ne ovako dobre hehe. Ukratko Essence make me brow mascara je dupe za Benefit Gimme Brow. Ne posjedujem Benefit verziju pa vam ih ne mogu usporediti, ali ću vam zato napisati moje dojmove o ovom proizvodu.

Što kaže Essence?
„fill up… 3u1 – boja, gustoća i oblik! tonirani gel make me brow gel maskare za obrve sadrži sićušna vlakana koja ispunjavaju bilo koje neželjene praznine za lijepo definirane i pune obrve!“

 Dolazi u slatkoj plasičnoj ambalaži koja je taupe boje (druga ambalaža je smeđe boje) koja je prilično mala i zato je dobra za putovanja. Dobijete 0.12.fl.oz/3.8 ml za cijenu od 21,90 kuna. Možete ga nabaviti u svim DM, Muller prodavaonicama koji drže Essence asortiman. Dostupan je u 2 nijanse. Nijansa koju ja posjedujem je 01 blondy brows koja je namijenjena za plavuše, druga nijansa je 02 browny brows koja je namijenjena za brinete ( srednje smeđe obrve, ako to ima smisla, iako bi nijansa mogla proći i na tamnijim obrvama). Mislim da im to nije veliki nedostatak što posjeduju samo 2 nijanse jer i Benefit verzija koja je mnogo skuplja je također dostupna samo u 2 nijanse. 

 Sastav: 
AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, NYLON-6, DISODIUM EDTA, GALACTOARABINAN, TROPOLONE, SODIUM HYDROXIDE, MICA, SILICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Pigmentacija je odlučna. Aplikator koji dobijete s proizvodom je mal i precizan.

Pripazite da kada ovaj gel stavljate na obrve da vam na aplikatoru ne bude previše proizvoda jer tada vam obrve mogu izgledati neprirodno i imat ćete pravi mali kaos haha. Postojanost je odlična. Meni izdrži na obrvama cijeli dan, iako ne znam kakva bi bila postojanost pod vodom. Ako želite prirodne obrve, mislim da je ovaj proizvod odličan ili ako ste u žurbi pa vam se ne da popunjavati obrve, možete ih popuniti u 30 sekundi, ali ako želite definirane i jake obrve to nećete dobiti s ovim proizvodom (jedino ako ga stavite na kraju kao završni sloj, kao fiksator).


Na slici ispod možete vidjeti moje obrve bez ikakvog proizvoda i sa Essence gelom.



 Meni je ovaj proizvod sjajan! Preporučila bih ga svima kojima se ujutro ne da popunjavati obrve, ali ih ipak žele prirodno popuniti na brzinu.

Jeste li isprobali ovaj proizvodi, je li ga namjeravate isprobati?



CONVERSATION

11 Comments:

  1. Zanimljiv proizvod, šteta za nijanse, baš me zanima da li će neka od njih meni odgovarati :D Super post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, nadam se da će ti koja od nijansi odgovarati!

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Moram ti reći da me jako me zanimao ovaj proizvod, jedva sam čekala neku recenziju pa da znam kupiti ili ne :) ja sam isto osoba koja bez sređenih obrva ne izlazi iz stana :) mogu ti reći da si me uvjerila i sutra odmah kupujem :)

    ReplyDelete
  4. Šteta što ima samo dvije nijanse. Vidjela sam ovaj gel na policama, ali inače ne koristim gel za obrve, nego sjenilo ili olovku za obrve tako da sam ga samo zaobišla :D Inače, slažem se da su obrve jako bitne, njihov oblik zaista može promijeniti cijelokupni izgled lica :)

    ReplyDelete
  5. nakon ovog posta uzimam ovaj proizvod u razmatranje za kupnju :)

    ReplyDelete
  6. dakle, nisam dosada tako razmišljala o obrvama, jer naprosto mi se sve nijanse čine pretamne, ali sada ću probati s ovim..jako mi se sviđaju tvoji savjeti

    ReplyDelete
  7. Proizvod me oduševio. Jako zadovoljna. Za par sekundi do savršeno popunjenih obrva.

    ReplyDelete