MAC Pro Longwear korektor- recenzija

Ipak sam odlučila podijeliti recenziju ovog korektora s vama. Ovaj proizvod je svjetski poznat i mnogo vizažista ovaj korektor smatra svojim HG proizvodom. U nastavku pročitajte moje dojmove... 


 Proizvod dolazi u staklenoj bočici na pumpicu i sadrži 9 ml proizvoda. Već tu mi se javlja problem da korektor ne mogu dozirati pravilno i svaki mi put mi previše korektora izađe van nego što sam htjela da izađe (i nego što mi je potrebno). Baš zbog toga bih vam preporučila da si nabavite malu kutijicu u koju ćete istiskati proizvod pa, ako vam je izašlo više korektora nego što vam je potrebno nećete ga morati „bacati“ i moći ćete ga koristiti sljedeći put. Ja sam svoju malu bočicu nabavila u Mulleru za 6 kuna. Ovaj korektor je namijenjen za prekrivanje podočnjaka (ali i nepravilnosti na licu) i sa sigurnošću vam mogu reći da taj posao obavlja odlično. Svi znamo da ju muku mučim sa svojim podočnjacima. Prekrivanje je srednje do jako te ga možete nadograditi.


 Finiš je prirodan mat. Ne sadrži SPF. Proizvod je dostupan u 16 nijansi od kojih su 8 hladnog, a 8 toplog podtona. Mana mu je što ne postoje nijanse koje su namijenjene za osobe neutralnog podtona. Ja posjedujem NW20 nijansu koja je hladnog podtona i druga je najsvjetlija. Tekstura proizvoda je srednje gusta, lako se razmazuje i nije težak na koži.

 Moja koža je normalna do suha i područje oko očiju mi je prilično suho. Preporučujem da si to područje prije nahranite ako prije nego što nanesete korektor ne nahraniti područje korektor će vam isušiti to područje i nakupiti vam se u boricama. Njegova postojanost je sjajna. Izdrži na koži do 15 sati. 

Ja sam ovaj korektor dobila iz Amerike, od prijatelja i platila sam ga 20$. Od nedavno ga možete kupiti i kod nas u Zagrebu u MAC dućanu za cijenu od 161,90 kuna.

 SASTAV:

 -ne sadrži ulja, parabene i talk 

 Na slici ispod možete vidjeti kako ovaj korektor prekriva moje nepravilnosti. 


 Mane: 
-cijena 
-previše proizvoda izađe van (nije moguće precizno dozirati) 
- uvlači se u borice i isušuje kožu, ako prije nanošenja nije nahranjena 
- dostupan samo u Zagrebu 
- nema nijansi namijenjene za neutralan podton 

 Prednosti: 
 - srednje do puno prekrivanje 
 - postojanost 
 - nije težak 
 - tekstura 
 - sjajno prekriva podočnjake, prištiće, crvenilo 

*najrealnija nijansa korektora (NW20) je na slici s tekućim puderom, ostale slike su dosta prigušene i imaju taj neki plavičasti podton




 Zaključak: 
 Svaki puta prije nego što nanesem korektor ispod očiju nahranim to područje s kremom pa zbog toga nemam problema te mi proizvod ne isušuje to područje. Mislim da bih sa sigurnošću mogla reći da je ovaj korektor moj HG proizvod. Sve mane koje sam gore navela nisu toliko velike i jedini problem koji mi se pojavio s ovim korektorom jest njegove doziranje (gore sam navela kako to ne „bacati“ proizvod), ali i taj sam problem riješila. Jako sam zadovoljna s ovim korektorom.

Jeste li isprobali ili namjeravate li isprobati ovaj korektor?



CONVERSATION

8 Comments:

  1. Nisam probala ,meni je super Bourjois Healty Mix za prekrivanje podočnjaka ali mogla bih isprobati i ovaj,samo ću morati izvanka naručiti pošto nemam gdje MAC proizvode kupiti u Dalmaciji ali zato postoji paypall :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe :)
      Inače pišem recenziju Essecne korektora bit će objavljen post u subotu, da ne misliš da sam zaboravila na to :D

      Delete
  2. Izgleda sjajno, bio mi je na wl, ali sam sada nabavila jedan više željeni pa će MAC pričekati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koji si umjesto ovg više željela, a da si ga nabavila? Baš me zanima :)

      Delete
    2. Šteta što Tarte nija dostupan nigdje kod nas :/

      Delete
  3. nisam ga probala, na WL mi je već neko vrijeme no prvo moram potrošiti barem jedan od korektora koje imam u opticaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ja sama sebi pričam da ću prvo potošiti jednu maskaru i tek tada kupit novu, ali mi baš i ne uspjeva :')

      Delete