Moji omiljeni: ožujak 2015.

Iako me nije bilo dosta dugo, tipa nekih tjedan dana vrijeme je da se vratim bolja nego ikada hehe, mislim s više energije i entuzijazma za pisanjem ovog bloga. Oke, priznajem da ste mi falili i da nisam bila aktivna na fejsu tih tjedan dana, ali sam zato bila aktivna na svom Instagramu. Ukratko, znate bliži se kraj mjeseca i to znači da je vrijeme za novi moji omiljeni proizvodi post. Ovaj mjesec nisam previše eksperimentirala, iako je došlo proljeće i ja sam očekivala da ću isprobavati različite lookove sa  šarenim bojama na usnama i kapcima, ali to se nije dogodilo, ostala sam pri svojim zemaljskim tonovima. Ovaj mjesec sam većinom furala everyday look jer sam bila lijena da bih radila nešto novo. Mislim da je vrijeme da krenemo na favorite hehe.
Paleta za koju sam najviše posezala ovaj mjesec je definitivno bila Makeup Revolution Flawless paleta koju sam spomenula već u svom povoljno i kvalitetno postu (klik). Trenutno volim ovu paletu toliko jako! Sjenila su dosta dobre pigmentacije i dugotrajna, ali se pomalo truse (što meni ne predstavlja nikakav problem) i nijanse su za umrijetiiiii lijepe!

 Iako mi je Flormar narudžba došla tek sada pred kraj mjeseca nisam mogla izostaviti ove proizvode u koje sam se zaljubila, ali prije toga moram vam reći da sam paket čekala punih 11 dana, ali čekanje se isplatilo. Na njihovoj stranici imaju neko ultra sniženje i sve stvari su im strašno povoljne. Zbog toga svega sam si morala uzeti jedno od njihovih rumenila (na kraju sam ih uzela 4 hehe). Rumenilo koje mi se najviše sviđalo po nijansi jest 85 Rosewood. Nijansa je savršena za svaki dan (možda mi se zato i najviše svidjela?) i rumenilo je pigmentirano, dugotrajno i pritom se malo trusi i cijena mu je 15 kuna (whattttt?????) !


Sljedeći favorit je Essence make me brow gel mascara u nijansi 01 blondy brows, ovaj proizvod sam recenzirala još početkom mjeseca pa moje mišljenje možete pročitati tamo (klik).

Za svaki dan sam koristila neutralna sjenila tek toliko da se vidi da imam nešto na očima, a i trebalo mi je neki look koji mogu napraviti za par minuta kada sam u žurbi. Zbog svega toga ovaj mjesec sam koristila Essence I <3 nude eyeshadow u nijansi 05 my favorite tauping u pregibu kapka i Flormar mono sjenilo u nijansi 16 preko cijelog kapka jer se jedva primijeti. E da, Essence sjenilo sam još koristila za konturiranje i za tu namijenu mi je savršeno!


Nedavno sam bila i u Zagrebu i morala sam posjetiti Golden Rose dućan (bila sam i u MAC dućanu hehe). Tamo sam si kupila Golden Rose Velvet matte ruž u nijansi 27, ova nijanse je ona peachy- nude nijansa kakve ja volim.



I za kraj zvijezda ovog posta Flormar pretty lak za nokte u nijansi P23 (kojeg sam slučajno zaboravila slikati, ali ga možete vidjeti na slici ispod). Platila sam ga 5 kuna i u šoku sam koliko je dobar, ali najviše mi se svidjela sama nijansa koju ne znam opisati, ali je nešto između plave i zelene, nekakva vrsta zelene. 

I to je to! 
Koji su vaši mjesečni favoriti?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Paleta senki deluje odlicno, veliki izbor nijansi, prelepa je. :)

    ReplyDelete
  2. Uh, paleta je divna! Nijanse koje bih sigurno iskoristila, a jedino bih malo zanemarila crne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paleta je prava poslastica, baš sad razmišljam da baš i ne koristim sve tamne nijanse, samo ovu zadnju crnu

      Delete
  3. UMIREN za Flormaron *_* Iman zajeb da kad god neku kozmetiku naručin online, obično mi stoji...ne stoji iskreno ahah. Paleta mi prekrasno izgleda, ko i sve ostalo. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam slinila za Flormarom dugo dugo, a cijene su mrak kao i sama kvaliteta njihovih rumenila, sjenila i lakova! MUR palete su zakon, ali zbog njih ću bankrotirat hehe :D

      Delete
  4. Obožavam Flormar proizvode, sjenila su im top,a ni rumenila nimalo ne taostaju. :D Jako mi je interesantan ovaj essence gel/tinta za obrve, što li je, vjerojatno ću ga/ju isprobati. Također, slinim nad MUR paletama, ali nikako da naručim koju. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flomar je super, Essence gel koristim doslovno svaki dan i obožavam ga! MUR palete su sve bolje i bolje, mislim da su Iconic Pro i Flawless palete najvbolje :)

      Delete