Povoljno i kvalitetno #2

Evo mene opet s jednim postom u kojem možete saznati što je jeftini, ali pritom kvalitetno. U ovom postu imam nove proizvode koji su sjajni u bilo kojem smislu hehe. Vidim da vam se ova serija postova sviđa i stvarno mi je drago zbog toga, pa krenimo...

Prvi proizvod koji je zaslužio biti ovdje jest Makeup Revolution Flawless paleta sjenila. Mislim da je ovo jedna od boljih njihovih paleta, a za cijenu od 82,90 kuna dobijete čak 32 sjenila (što znači da jedno sjenilo košta oko 2,50 kune). Mislim da je ova paleta mrak! Pigmentacija sjenila je stvarno dobra, a mislim da za ovu cijenu bolju paletu koja sadrži isti broj sjenila nećete naći. Ako ste više osoba koja preferira mat sjenila uzmite istu paletu samo mat verziju, za istu cijenu. Imate više verzija ove palete (mislim da ukupno 5, al' me ne držite za riječ). Svakako preporučujem ovu paletu.

 Nedavno sam bila u Zagrebu i morala sam svratiti u Importane centar. Tamo sam si kupila Golden Rose Velvet Matte ruž u nijansi 27 i ostala u šoku. Znači ovi ruževi su super pigmentirani, solidne trajnosti, mat (ono najbitnije hehe) i imate velik izbor nijansi, oni su sve to (ali i više) za cijenu od 34 kune što je za ove kvalitetne ruževe sitnica.


Moram spomenuti i Avon Gel Finish lakove za nokte. Cijena im varira od 25-40 kuna. Ono što mi se sviđa kod ovih lakova je njihova postojanost i ogroman izbor nijansi. Na mojim noktima su postojani 5+ dana što je po meni dugo. Trenutno posjedujem samo 3 nijanse, ali si namjeravam nabaviti bijelu i mauve nijansi uz njih (u budućnost još mnogo više hehe). Uz sve to pružaju taj nekakva gel finish.

I to je to! Moram vam reći da sam slučajno slikala i Essence haljajter  kojemu sam pričala još u prošlom ovakvom postu (vidite koliko volim ovaj proizvod?), pa vam zbog toga donosim samo 3 proizvoda. Ispričavam se zbog toga, postala sam zaboravljiva hehe.


Posjedujete li koji od ovih proizvoda?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Paleta stvarno izgleda odlično, ruzeve posjedujem i baš ih volim

    ReplyDelete
  2. Paleta je odlicna. Imam ju i ja i prezadovoljna sam!! Ruzevi su isto mrak!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, baš mi je drago što ti je palea odlična :D
      A mislim da ruževe svi vole ;)

      Delete
  3. Probala sam Avon lakove i zaista su odlicni. Posebno mi se dopada veliki izbor nijansi :D

    ReplyDelete
  4. Imam i ja jedan GR matte ruž, probala ga reko the fuck? Ludilo ejjjj :D

    ReplyDelete
  5. Ja nikako da kupim GR mat ruževe, a ne znam koji mi je zapravo ljepši <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako i ja ne znam koju nijansu da si kupim još :P

      Delete
  6. Baš odavno želim ove GR ruževe ali nikad da kupim. Ova nijansa kod tebe je prelijepa :D

    ReplyDelete