Moji omiljeni: Travanj 2015.

I evo ga opet, opet je jedan mjesec gotov hihi. Vrijeme prolazi toliko brzo da je to strahota hahah, šalim se. Ovaj mjesec je bio pravi proljetni i vidljivo je da nam ljeto dolazi strahovitim, ali velikim koracima. Ovaj mjesec je trebao biti obilježen s puno šarenim bojama i različitim lookovima, ali ponavljam trebao je biti.
Prvi favoriti je Essence LE Cinderella rumenilo. Iako mi na prvu ovo rumenilo nije bilo ništa posebno, osim same ambalaže koja je savršenstvo. Shvatila sam da sam napravila grešku to što sam ga nanosila s krivim kistom i onda sam jednog lijepog kišovitog dana odlučila isprobati drugi kist. I rumenilo je zakon! Baš mi je super i mislim da je savršeno za proljeće, nadam se da ste ga kupili, a, ako niste nemojte se brinuti jer će Essence izbaciti opet nekakvu sjajnu LE kolekciju.
Tu se  našao i Avon Secret Fantasy parfem. Znate da ne znam opisivati mirise, ali mogu vam reći da je ovo pravi proljetni parfem. Iako parfem nije nešto previše dugotrajan, miris je božanstven! Ako ste u potrazi za pravim proljetnim parfemom svakako škicnite ovog hihi.
Flormar Revolution ruž u nijansi Incognito in Pink je prava pinky nijansa. Iako sam ja veliki fan nudača i tamnih ruževa to ne znači da ne volim i pinky ruževe. Možemo reći da je ta pinky mauve nijansa koja ima u sebi hladni podton. Po meni dosta neobična, ali to mislim u dobrom smislu. Postojanost je onako, znate, oke.

Tu su se pronašle i olovke za usne. Riječ je o Golden Rose Waterproof Lipliner 51 koji opravdava svoj naziv. Platila sam ga nekih 25 kuna i mogu reći da bih ga ja platila i mnogo više. Bolji mi je od Essence olovka, više je postojan. Riječ je o prekrasnoj prljavoj rozoj nijansi i da Essence Longlasting Lipliner u nijansi 05 Lovely Frappuccino, tamna nude nijansa. Isto mi se sviđa iako na prvu nije bila nešto i odmah kada sam ju prvi puta koristila mi je pukla hahah, ali mi se to više nije dogodilo.

I imamo tu i Essence LE brit-tea iluminating base. Ova baza daje taj neki svježi sjaj što meni baš treba ujutro kada izgledam kao krepana kokoš hahah. Rekla bih da skroz malo produljuje makeup.
Maybelline Fit me tekući puder u nijansi 115 je baš dobar. Ostavlja neki dewy finish, ima SPF 18 što je savršeno za proljeće. Daje vam srednje do nadogradivo prekrivanje.

I šećer na kraju, MAC Pro Lonwear korektor u nijansi NW20. Ovaj mjesec su mi podočnjaci bili ogromni i hvala Bogu što imam ovog malca. Više o njemu možete pročitati u mojoj recenziji (klik).

Još sam vam ubacila i slikicu krajolika tamo gdje živim da vidite koliko je sve lijepo hihi.

I to su moji mjesečni favoriti hihi!
Što ste Vi voljeli ili mrzili ovaj mjesec? Pišite mi u komentarima!


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Flormar ruž izgleda fenomenalno, nije mi jasno zašto još uvijek nisam kupila niti jedan ruž iz te linije :D

    ReplyDelete
  2. baš mi je žao što nisam uspijela uzeti ništa iz cinderella kolekcije :( sve izgleda prekrasno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah da, nadajmo se da će Essence uskoro izbaciti neku novu LE s još boljim rumenilom hihi :)

      Delete
  3. Meni je favorit zadnja fotka <3 Uvijek sam htjela imati potočić u blizini, ali kod mene jedino što opstaje su podzemne vode :-Đ. Pepeljugu nisam ulovila, nažalost. Još uvijek se nadam da ću je negdje naći...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ponekad čovjek nije niti svjesan koliko je sretan što živi na tako lijepom mjestu :)
      U mom Mulleru je bilo ovih rumenila dosta, nitko ih nije kupovao i kad sam ih htjela kupiti za darivanje, nije bilo više te LE kolekcije :(

      Delete
  4. Nijansa ruza mi odlicno izgleda. :D

    ReplyDelete