Nove stvarčice #5 (Flormar, Avon, Essence...)

Evo opet jedan new in post. Mislim da sam zadnji new in post pisala prije otprilike mjesec dana, ali je bio poprilično mal, zato vam danas donosim malo veći i zanimljiviji. Neke stvari sam možda već spomenula na svom blogu , neke nisam, a o nekima ćete moći čitati u budućnosti (napišite mi u komentarima koje proizvode želite da recinziram). Podijelila sam proizvode u kategorije, a ne po brendovima, tako da to imajte na umu.


Rumenila

Ah rumenila. U posljednje vrijeme me najviše zanimaju rumenila i ruževi, nemam pojma zašto hehe. Volim rumenila i uvijek sam u potrazi za jeftinim i kvalitetnim rumenilima. Nedavno sam obavila narudžbu preko Flormar stranice jer su oni imali ogromni popust. Po meni je Flormar dosta povoljan brend i još s popustom, pa nitko sretniji nego ja haha. Proizvodi su im sjajni, ali problem se pojavio što sam paket dobila tek nakon 11 dana, mislim wtf. Još kad sam napravila narudžbu javili su mi da neki proizvodi nisu dostupni i onda sam ja to  išla provjeriti na njihovu stranicu i tamo nije pisalo da nisu dostupni, užas. Na kraju sam im rekla da mi pošalju proizvode koji su dostupni tek toliko da dobijem paket što prije jer sam već počela pizdit na njih i zato sam završila s upola manjom količinom proizvoda koje sam naručila. UŽASSSSSSS! Baš su me naljutili i nemam pojma hoću li opet naručiti s njihove stranice, ali realno gledano proizvodi su im vrh! Ajmo se mi vratit na rumenila. Kupila sam čak 4 Flormar rumenila od kojih su 3 iz njihove Pretty linije, a ovaj 1 iz klasične (valjda?).  Nijanse Pretty rumenila su  s lijeva na desno kao na slici: P113 Soft Peach, P116 Duo: Pink & Bronze (meni osobno ovaj proizvod može, a i ne može služiti kao bronzer, nijansa koja izgleda kao bronzer ima u sebi nekakav rozi podton i po meni se to vidi, ili sam to ja smo čudna haha), P111 Coral (predivna ciglasta boja, bila je to ljubav na prvi pogled) i nijansa rumenila iz klasične linije je 85 Rosewood. Tu se našlo i Essence rumenilo iz njihove LE kolekcije „Cinderella“ koja im je sigurno jedna od najprodavanijih kolekcija ikad. Pakovanje je najslađe ikad!
Ruževi ( L-D)

Prije nego što krenem pričati o ovim ruževima, moram vam reći da je ova slika sa nijansama potpuni promašaj, ignorirajte ju. Nijanse su svjetlije nego na slici i ljepše. Poslije rumenila sam kupovala i mnogo ruževa. Kupila sam si Essence ruž u nijansi 06 Barley There, ma joj znate nijansa koju Kylie Jenner nosi i ovaj ruž je dobar dupe, meni osobno ništa posebno, al'  ko voli nek izvoli. Golden Rose Velvet matte ruž u nijansi 27 je tako lijep, odličan ruž sa pristupačnu cijenu. O NYX Black Label ružu sam već recenzirala, pa ako vas zanima moje mišljenje o njemu kliknite ovdje. Evo opet par Flormar ruževa, 2 su iz njihove Pretty kolekcije, a 1 iz njihove Revolution kolekcije. Ova 2 iz Pretty kolekcije su nekakva prilično tamna i uz sve to su dost aslična, na blef sam kupila nijanse jer je većina koje sam htjela bile rasprodane. Nijanse su P310 i P306, a nijansa Revolution ruža je R15.
Lakovi (L-D)

Volim Avon gel finish lakove, nije ni čudo što sam si kupila još jedan, ovaj put u nijansi Mauvelous, najljepša boja ikad! Flormar lakovi su bili super jeftini pa sam ih htjela isprobat i odlični su! Nijanse s lijeva na desno su 414, 306,  P23 (Pretty kolekcija, prelijepa boja taman za prolijeće) i P30 (Pretty kolekcija).
Sjenila

Jedina sjenila koja sam kupila ovaj mjesec su bila od probajte pogoditi, Flormara. Em su ogromna, em pigmentirana i jeftina. Preporučujem ih svima, zbog njih i njihovih rumenila dvoumim se da opet nekada u budućnosti naručim s njihove stranice. Nijanse sam vam slikala pa uopće neću pričati o njima ahhaha, htjela sam još par smeđa sjenila koja su bila nažalost rasprodana (koje čuđenje, not).

Ostalo
Ovdje sam stavila sve ostalo što sam smatrala da ne može u ove gore navedene kategorije, a nisam htjela raditi posebno neku kategoriju za 1 jedini proizvod. Kada sam naručivala s Flormar stranice naručila sam 2 korektora, jedan nije bio dostupan, a ovaj drugi sam morala izabrati novu nijansu jer prvu nijansu koju sam htjela nije bila, probajte pogoditi, dostupna. Nijansu sam fulala, da ju nisam mogla više fulat. Uzela sam Flormar Full Coverage korektoru u nijansi 04, neka narančasta nijansa. Jednim djelom sam i ja kriva, a drugim su oni jer su im swatchevi svi isti, a uživo daleko drugačiji, pffffff. Avon baza za sjenilo mi je bila ponestala, pa sam ju ponovno kupila.Iako sam ovu bazu nahvalila, trenutno ju nikako ne volim. Sjenila mi nisu postojana s njom ili bilo kojom drogerijskom bazom. Avon ultra beauty ruž sam zaboravila slikati gore u sklopu ruževa, pa sam ga stavila ovdje, nijansa koju sam si kupila je Totally Twig. I za kraj, Essence dugotrajne olovke za usne u nijansama 07 Plum Cake i 05 Lovely Frappuccino. Nisam ih još isprobala pa vam ne mogu reći ništa konkretno o njima.



Jeste se i vi počastili i kupili nešto što se vama sviđa? Koji je zadnji dekorativni proizvod koji ste si priuštili? Pišite mi u komentare!


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

14 Comments:

  1. aaaaa uhvatila si essence cinderella rumenilo, zavidim ti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. U Mulleru u Karlovcu ih ima još dosta, sigurno 4 :)
      A svi ga traže, a mi ga imamo i previše hehe :P

      Delete
  2. Uh, svašta ovdje ima! Posebno mi se sviđaju ruževi kojih baš nikad dosta i uvijek ima jioš jedna nijansa koja nam treba :D

    ReplyDelete
  3. Lakovi, Nyx i Revolution ruž su hell yes! :D S ničim se ne častim sama već duže vrimena, trudim se potrošit bar jedno sjenilo, al mi ne ide nikako :/ Ja bi baš tila vidit Revolution ruž u akciji :D I Flormar sjenila jer mi triba još stvari za wishlistu dugu ko Kineski zid :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaah baš si me nasmijala, a vidjela sam tvoj new in i to je super što ništa od toga nisi sama kupila :P
      Revolution ruž još nisam isprobala, ali Flormar sjenila su strašna :D

      Delete
  4. vidim, voliš tamnije nijanse :) sviđaju mi se ruževi jako iako to nije niti malo moj đir..ali volim vidjeti da netko može dobro nositi tamne nijanse.. :) a i rumenila su krasna naočigled, i sama se uhvatim kako ih želim kupiti što više, ali znam da nema šanse da ću ih ikada potrošiti-pa se onda prekinem u kupnji.. krasan new in :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaoooooo tako i ja znam razmišljat zato ću sad probat biti na no buy ovih mjesec dana :P

      Delete
  5. Ja sam se iznenadila kada sam vidjela da imaju web shop i da je sve brutalno sniženo, pa rekoh idem nešto naručit kad ono sve nijanse OOS :D Mislim si, kako išta kupiti? Drago mi je da nisam pokleknula jer ne volim web shopove koji su tako neodgovorni prema kupcima i još paket s drugog kraja Hrvatske da čekam desetak dana. Hell no. :D

    Inače, jako volim njihov Perfect cover korektor. Cijelog sam potrošila i stvarno je za tu cijenu izvrstan, posebno za okoloočno područje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još ga nisam isprobala, al je narančast pa će možda moje podočnjake prekriti :)
      Jaooooo meni je bila koma ta narudžba, užas, jedna od najgorih!

      Delete
  6. Gdje naručuješ Flormar? Ja si želim neke njihove lakove pa ih nigdje ne mogu pronaći. A sad me zanimaju i kakva su im sjenila ;) Cinderella, jao! <3

    ReplyDelete