Flormar Pretty Compact rumenila - recenzija

Pozdrav ljudeki! Pripremila sam za vas recenziju jednih rumenila. Pa, ako vas zanimaju moji dojmovi o ovim ljepotanima svakako nastavite čitati.

Prvo ću vam reći nešto o samome brendu kozmetike, Flormaru. Flormar je turski brend kozmetike koji je počeo kao kompanija specijalizirana za lakove za nokte. Nakon toga Flormar je razvio svoj asortiman proizvoda i ušao u svijet profesionalne kozmetike. Kod nas ga možete nabaviti preko njihove stranice (klik) ili u njihovim trgovinama koje možete saznati gdje se nalaze preko njihove stranice.

Rumenila su dostupna u 6 različitih nijansi, a ja posjedujem 3 od njih. Rumenila dolaze u rozoj plastičnoj ambalaži koja je dosta čvrsta jer su mi rumenila pala na pod par puta i nije im se ništa dogodilo. Meni osobno sama ambalaža nije ništa posebno, ali za cijenu od 35 kuna se ne mogu žaliti (ja sam ih kupila na rasprodaji po cijeni od 14 kuna). Za tu cijenu dobijete 14 grama proizvoda (što je puno) kojeg morate potrošiti u roku od 24 mjeseca od otvaranja.

Da vam uskratim muke, rumenila su ODLIČNA! Ne mogu im naći niti jednu manu. Stvarno su odlična. Užasno su pigmentirana, postojana i ogromna  za tu cijenu. Blendaju se kao san. Možda bi nekima bila mana sama ambalaža, ali meni je dosta funkcionala i ne smeta mi. Rumenila su toliko pigmentirana da je potreban samo lagani dodir kistom u rumenila. Mislim da s ovim rumenilima možete lagano pretjerati, tako da vam treba lagana ruka. Sada ću vam opisati nijanse koje posjedujem. 

P111 Coral
Intenzivna ciglasto-brončana nijansa, mat završetka.

P113 Soft Peach
Neutralna peach nijansa s mauve podtonom, shimmerast finiš (nijansa za svaki dan).

P116 Duo: Pink & Bronze
Bronzer je potpuno mat i pomalo se trusi. Meni osobno odgovara kao bronzer (koja sam svjetlije puti), ali ga ne koristim kao bronzer zbog tog nekog rozog/peach podtona koji se jedva vidi (ali ga ja vidim i smeta me), koristim ga kao rumenilo, jako topla nijansa.
Rumenilo je lijepe prljavoroze boje, sa sitnim zlatnim shimmerom, koji je gotovo neprimjetan na licu., univerzalna boja koja bi većini ljudi dobro pristajala.


 Swatchevi:
 L-D P116 prvo bronzer pa rumenilo, P113, P113
 Zaključak:
Riječ je o odličnim i povoljnim rumenilima koja su gotovo nepotrošiva! Svakako ih preporučujem svakome, bila bi prava šteta da ih propusite zbog te kvalitete za tu povoljnu cijenu.
Jeste li isprobali ova rumenila?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Nisam ih probala, ali veoma su povoljna i deluju kvalitetno, valjda cu uspeti da ih nadjem u Nisu. :)

    ReplyDelete
  2. Čitam preporuke za Flormar rumenila jako dugo i nikako ubosti koje. Sviđaju mi se sve tvoje nijanse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da to je strašno koliko su dobra, uopće se ne šalim. Kada sam ih kupovala nisam pročitala baš previše recenzija i o njima jer su bila na popustu po cijeni od 15 kuna, pa sam razmišljala da to nisu puno novaca za rumenilo, a na kraju su ispala odlična :)

      Delete