Moji omiljeni: svibanj 2015.

Opet je završio jedan odličan mjesec. Ovaj mjesec nisam previše kupovala kozmetiku, ali zato sam pronašla stare favorite koje sam prestala koristiti.I da, ignorirajte pozadinu jer ću se potruditi smisliti i pronaći neku bolju pozadinu, ali gdje je svjetlo jednako odlično kao i kod ove.

Catrice Photo Finish tekući puder u nijansi 020 Rosy Beige
Okej, ovaj puder mi je pretaman i još je rozog podtona hahah. Ali ovaj puder koristim isključivo za situacije u kojima se namjeravam baš slikati pa se niti ne skuži da mi je toliko taman jer ga nanesem na vrat. Prekrivanje i finiš su odlični. Kupila sam ga dan prije nego što je bio na popustu i još sam uzela krivu nijansu, to nikada neću zaboraviti jooj.
Style Master kist
Ovaj kist nema nikakvo ime, ali sigurno ga znate. Sličan takav ima RT pod nazivom setting brush. Meni je ovaj kist odličan za fiksiranje korektora ispod očiju i nanošenje hajlajtera. Najbolje je to što je bio jako jeftin, nabavila sam ga preko eBaya u setu.
Essence Stay Matt Lip Cream u nijansi 03 Soft Nude
Kada sam si tek kupila ovaj tekući ruž nisam ga mogla podnijeti, ali sada mi je okej. Jedini razlog zbog čega je u ovim favoritima jest taj što je boja savršena, poslije ću staviti swatch pa ćete i sami vidjeti. Istina da, ako si usne ne njegujete i ako su vam suhe ovaj tekući ruž vam neće nikako dobro pristajati jer je mat finiša. Pigmentacija je odlična.
Essence Longlasting ruž u nijansi 06 Barley There
Ajme, volim ovaj ruž. Znate ovo je onaj Kylie Jenner ruž. Mislim da je to sve što moram reći, nijansa je odlična i dobila sam par komplimenta na ovaj ruž. Cijena mu je samo oko 18-19 kuna.
Sleek i- Divine Oh So Special paleta sjenila
Mislim da svi znamo ovu paletu. Sleek palete su odlične. Sjenila su pigmentirana i postojana i blendaju se k'o iz snova. Uh, svakako odlična sjenila. Nakon što sam ju slikala strgala mi se je, baš sam razočarana ambalažom. Sad ju sigurno ne mogu nositi na putovanja, ali dobro.

Catrice rumenilo u nijansi 060 Rosewood Forest
AJME MENI! Najsavršenije rumenilo ikada! Mnogo hvala Maji što mi ga je poslala, stvarno ti hvala. Ovo rumenilo je tako savršeno zbog nijanse, stvarno je posebna. Mislim da će mi ovo rumenilo biti prvo kojeg ću potrošiti. I da, znam da ovo rumenilo nije više dostupno, ali ja namjeravam pronaći neki dupe za njega i napisati poseban post o tome jer znam da vas mnogo želi ovo rumenilo.

L-D Catirce rumenilo 060, Essence all abou matt 030, Essence ruž 060
Koji su vaši favoriti?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Rosewood Forest nikada neću prežaliti :/ ne početku mi se nije svidjelo, ali kada sam vidjela swatcheve na internetu, zaljubila se, više ga nigdje nisam mogla pronaći :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ga nisam vidjela dok je još bio dostupan, ali sam ga poslije pronašla. Jako volim ovo rumenilo i sigurna sam da postoje cure koje niti ne koriste ovo rumenilo iako ga imaju u svojoj kolekciji i nisu niti svjesni koliko ga neke cure žele. :/

      Delete
  2. Ma tko ne bi bio zadovoljan ovim proizvodima!?
    Kupila sam si i ja stylemaster kistove preko ebaya ali ovaj nije bio u setu, može link sa kojeg si kupila?
    Rumenilo, sjenila i kist <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj ne znam koji je točno link jer sam ga kupila davno, ali evo kako je set izgledao i cijena je bila tako tu negde :)

      http://www.ebay.com/itm/Style-master-15pcs-Makeup-Brushes-Pro-Cosmetic-Make-Up-Brush-Set-Superior-Soft-/221675895352?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item339ce9ba38

      Delete
  3. Sleek paleta je prekrasna, ja sam potrošila smeđu i bijelu nijansu, ostale sam zanemarivala pa sam kolegici blogerici koja ju je imala na wl poslala kad kod mene već ne dolazi na red :D Photo finish je odličan puder, imam najtamniju nijansu za šminkanje, isto sa sniženja, ne znam zašto su ga ukinuli :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Photo Finish je odličan, ali ja ga nemam sa sniženja jer sam ga kupila dan prije nego što je bio na sniženju i to me tako živcira haha :/

      Delete