Mojih top 5 ruževa

Pozdrav ljudeki! Evo mene natrag, nisam objavila nikakav blog post već ima nekih tjedan dana, ali eto obaveze su me progutale, a i moje putovanje u Duborvnik je dosta krivo. Danas vam donosim mojih top 5 omiljenih ruževa KOJI NISU ROZI ILI NUDE. Mislim da je to bitno napomenuti, jer ja imam svoje posebne nude ruževe koji su moji favoriti za svaki dan i o kojima namjeravam pisati u budućnosti. Imam posebno ovakve svoje favorite. Rekla bih da su ovih 5 ruževa dosta neobična po samim nijansama.

1. Golden Rose Velvet Matte ruž u nijansi 27
Ovo je nekakav nude ruž s jakim narančastim podtonom. Sve ovisi želite li pravi nude ruž ili s dosta vidljivim peachy tonovima, iako sam si ja htjela kupiti nude ruž kupila sam si ovaj.


2. Avon ultra beauty lip stylo u nijansi Totally Twig
Meni osobno vrlo lijepa tamno roskasta nijansa. Ovaj ruž nije nešto previše dugotrajan, ali svakako lajkam samu nijansu. Iako se na swatchu čini dosta slično kao i GR ruž, vjerujte mi uživo nisu toliko slični.


3. NYX Black Label ruž u nijansi Tea in Afternoon
Tamna mauve nijansi, koja u sebi ima dosta naglašeni ljubičasti podton. O ovom ružu imam posebnu recenziju tako da, ako želite saznati više o njemu svakako ju pročitajte (klik). Po meni je swatch svakako ispao bolje na ovim slikama nego u recenziji, boja je jedinstvena, a miris neodoljiv.


4. Avon Hidrokolor ruž u nijansi Red 2000
Meni osobno najljepša i najsavršenija crvenkasta nijansa. Ruž se lagano nanosi i ne izljeva se izvan usna. Meni ova nijansa najviše stoiji, pa mi je i najbolja haha. Po meni je ovo ona prava crvena crvena nijansa. Koliko ju volim možete i vidjeti po tome koliko sam ju već potrošila.

5. Flormar Pretty ruž u nijansi P306
Najljepša nijansa ikada! Dosta tamna nijansa i sigurna sam da vas većina ne bi nikada nosila ovu nijansu, ali ajme meni pa pogledajte koliko je lijepa! Tamna smećkasta nijansa s crvenim podtonom, na slikama je više crvena nego uživo. Ovaj ruž je toliko odličan za sitne novce, od nijanse do postojanost, svakako ga preporučujem.


I za kraj swatchevi svih i usporedba Avonovog i GR ruža u ambalažama.



Koji su vaši „ludi“ ruževi?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Svi mi se dopadaju i sve bih ih i sama nosila, ali crveni je apsolutno savršen, obožavam takve klasične crvene nijanse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago!!!!!
      Meni je creveni najsavršeniji!

      Delete
  2. prvi ruz od golden rose mi je najljepsi :)

    ReplyDelete