Povoljno i kvalitetno #3

Ja sam ona vrsta osoba koja pod stresom radi toliko grozno da je to strašno haha. Evo ovaj post pišem toliko rano, jer sam zaboravila potpuno na njega. Tako da, ako je užasan, nemojte mi zamjeriti hahah. Trenutno sam cijeli svibanj zauzeta vikendom, a tjednima imama obaveze pa ništa ne stignem. Danas sam vam htjela pokazati neke proizvode koje volim, i koje bih vam svakako preporučila. Pa nastavite čitati, ako vas zanima o čemu je riječ...

Balea Aqua serum
Moram li nešto pričati o ovom proizvodu? Meni je ovaj proizvod odličan! Ponavljam da imam normalnu do suhu kožu i da mi ovaj proizvod odlično služi za hidratiziranje iste. Serum je dobar i kao baza za make up jer će navlažiti kožu, brzo će upiti te će puder sjesti lijepo na lice. Mislim da bi ovaj proizvod bio dobar osobama kojima je potrebna lagana hidratacija, meni je ovaj serum odličan! Ponovila sam kupnju već par puta, cijena mu je oko 20 kuna u DM-u.
Flormar lakovi za nokte
Na ovoj slici su samo 2 jer kada sam slikala nisam mogla pronaći ostale. Meni osobno jedni od najjeftinijih i najboljih lakova koje posjedujem. Dok je bio na Flormarovoj stranici veliki popust, kupila sam ove lakove za samo 7 kuna! I odlični su. Meni traju na noktima oko 4-3 dana što mi je odlično jer mi se neki lakovi maknu i nakon 2 dana. Nisam neki ekspert sa noktima, ali za tu cijenu jeftinije lakove nećete naći pa vas ništa ne košta, ako ih isprobate.
Avon Advance Techniques – tretman za kosu s arganovim uljem
Ovaj serum koristim skoro pa svakodnevno poslije tuširanja, znači na mokru kosu. Obožavam ga! Super mi zagladi suhe, često ispucale vrhove, miriše savršeno i ne otežava. I da, ne umasti kosu i miris mi ostaje u kosi satima poslije. Cijena se uvijek kreće oko 25-29 kuna.
Golden Rose Waterproof Lipliner
Najbolje olovke za usne ikada! Bolje su mi i od Essence olovka. Iako su nešto skuplje (25 kuna), ali se isplati. Nijansa koju ja posjedujem je 51. Ta nijansa je savršena! Nekakva prljav roza. Mat je na usnama i vjerujte mi kada kažem da je dugotrajna! Dok ju swatchate na ruci je dosta kremasta. Kada ju nanosite nije toliko kremasta, ali ništa strašno. Odlična olovka za usne, svakako namjeravam kupiti još par iz te linije.
Essence eyeliner brush
Hmmm, na prvu mi se ovaj kist nije nikako sviđao, ali sam promijenila mišljenje. Riječ je o dosta tankom kistu s ujednačenim dlačicama. Ovaj kist je stvarno precizan i s njim možete nanijeti bez problema neki kremasti gel liner. Sad, za popunjavanje obrva je isto dosta dobar, ali vam treba više vremena za popuniti obrve s ovim kistom jer je dosta mal. Cijena mu je samo 13 kuna i svakako namjeravam kupiti više ovakvih kistova, jer nikada dosta haha.
Nadam se da uživate čitati ovakve postove, puno vam hvala na 20 000 pregleda! Koje proizvode biste vi stavili u ovaj post?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Jooj, ja obožavam Flormar lakove. Pisala sam na početku svog bloga o njima, imam poveću njihovu kolekciju. Stvarno su odlične kvalitete za malo novaca. Svakako se isplati kupiti ih :)

    ReplyDelete
  2. Potrošila sam nekoliko bočica Avon seruma i dobar je, a najbolje od svega je što sam primijetila da zaista odgodi odlazak kod frizera jer kosa manje puca :))

    ReplyDelete
  3. balea aqua serum sam davno koristila ali mi vise ne pase, ocito mi se koza promijenila. essence kistovi su mi odlicni, a ovaj tanki je super za kremaste gelove za obrve kao npr meni je super za anastasia beverly hills brow pomade jer je full pigmentiran i za njega treba imati ovako sitni i precizni kistic :) ovi novi essence kistici su pun pogodak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, slažem se! Namjeravam ih isprobati još par :)

      Delete
  4. O ovom Avon serumu sam čula predobre stvari a nikako da pronađem nekog tko prodaje Avon! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takvih sam i ja muka nekada davno imala :P
      Trenutno ne znam nikoga da prodaje Oriflame :)

      Delete
  5. GR olovke su novo otkrice za mene i sjajne su. :D

    ReplyDelete
  6. Od ovih proizvoda probala sam Flormar lakove, bezbojni mi je najbolji topcoat ikad izmišljen a kupujem ga za 6kn kad idem u BiH, Avonov serum koji mi je puno bolji od zelene verzije jer uopće ne zamasti kosu a lijepo hrani vrhove i Essence kistić za eyeliner koji mi super funkcionira za obrve jer su mi prirodno dosta tanke. Dobar izbor povoljnih kvalitetnića! :)

    ReplyDelete