Proizvodi koji su me razočarali #2

S vremena na vrijeme nađe se tu i tamo neki proizvod koji me razočara, ali to se događa stvarno rijetko jer prije nego što kupim neki proizvod pročitam par recenzija o istom. Zato vam danas donosim post u kojem ću navesti tih par proizvoda koji su me razočarali, pritom imajte na umu da, ako ovi proizvodi nisu meni odgovarali to ne znači da neće i vama odgovarati, svaka osoba je drugačija.



Prije nego što krenem htjela bih se ispričati zbog svojih ruku na slikama i pozadine. Trenutno tražim neku dobro pozadinu s prirodnim svijetlom tako da mi slike dobro izgledaju, a ova pozadina nije najljepša haha. Što se tiče ruku, da znam da su mi jako male i da imam debele prste (hvala tata), ali da probate ne obraćati pažnju na njih jer imam dovoljno kompleksa o svojim rukama.

Avon Magix Face Perfector baza za lice
Moj problem s ovom bazom jest taj što mi se zgruda na licu. Nakon što ju nanesem u tankom sloju, malo pričekam da mi sjedne na licu i krenem s nanošenjem pudera. Prvo, puder mi ne sjedne uopće dobro na licu. Drugo, puder mi se počne mrviti s lica, ako to ima smisla.  Uz to ne sviđa mi se i sama tekstura i miris same baze.
Iq cosmetics gel liner
Bila sam u potrazi za dobrim gel linerom koji bih bez problema mogla koristiti za svaki dan i mislila sam da je ovaj dobar za tu svrhu. Ovaj gel liner je baš crn, što je super, ali nažalost je previše tvrd i teško ga je nanijeti precizno.  Treba mi stvarno dugo da ga nanesem nekako da bih bila zadovoljna s crtom. Nakon što ga nanesem gel liner je postojan cijeli dan. Toliko postojan da ga ne mogu nikako odstraniti. Stvarno ga je teško odstraniti s kapaka, ali još teže s kista s kojem ga nanosim. Zbog toga ga ne bih preporučila, jedino ako ste u potrazi za nečemu što biste mogli nositi cijeli tjedan bez da se makne s vaših kapaka (iako to ne preporučujem).
Catrice  Eye Brow Stylist u nijansi 010 Blond But Brow'd
Dobro pročitajte ime same nijanse, da trebala bi biti za plavuše. Ovo ne bih preporučila niti svjetlijim brinetama. Ukratko olovka je dosta dobra, ali nijansa je pravi fejl. Ne znam je li ju uopće još prodaju, ali ako ju još prodaju svakako ju zaobiđite. I da,olovka ima užasno crvenkasti podton.
Avon Luxe maskara
Meh, oke maskara. Daje malo volumena i duljine trepavicama, ali  nije onaj wau efekt. Nije loša, ali nije niti dobra. Problem koji imam s njom je postojanost. Previše mi se trusi i nakon par sati nošenja izgledam kao panda. 

Look by Bipa Lash Unlimited long lash maskara
Ova maskara je također oke. Daje dosta volumena i duljinu, ali otvor na ambalaži je premala. Zbog toga se mnogo proizvoda nakupi na četkici pa se trepavice slijepe i imate onaj pauk look. Uz to također mi nije postojana, isto se trusi. Čitala sam da se na nekima ne trusi i da je postojana, iako ne shvaćam kako.

Avon Solutions freshest pure krema za lice
S obzirom na to da imam suhu do normalnu kožu, treba mi dnevna hidratantna krema koja bi mi hidratizirala kožu. Ova krema mi ne radi baš ništa. Nije mi se ni sviđao sam osjećaj nakon 'što ju stavim na lice pa mi se zbog toga nije ni sviđao puder nakon što je nanesen preko ove kreme. Miris mi je također odbojan, ali nakon toga sam ju poklonila mom bratu i njemu je odgovarala. On ima masnu kožu, tako da sve ovisi od osobe do osobe.
Essence bloom me up kist za nanošenje sjenila
Iako je ovaj kist iz LE kolekcije ipak sam vam ga htjela spomenuti. S ovim kistom jednostavno ne možete pokupiti sjenilo kako se zapovijeda, a kamoli ga nanijeti na kapak. Ukratko sav proizvod će vam ostati na kistu. Nije mi niti odgovarao kao kist za korektor, pregust je i s njim ne mogu nikako izblendati koredaktor pa ostaju one crte od korektora.
Bh Cosmetics Special Occasion paleta sjenila i rumenila
Mislim da sam najviše (uz bazu za sjenila) razočarana ovom paletom. Rumenila su mi još i oke, ali nisu postojana kao ni ova sjenila. Znači i sjenila i rumenila su dosta loše pigmentacije, previše se truse i nisu nimalo postojana (uz par iznimka, kojih je jako malo). Rekla bih da su stara Essence sjenila bila više pigmentirana od ovih sjenila, užas. Uz sve to ambalaža je jeftina i sjenila mirišu jeftino.

Avon baza za sjenila
I za kraj, proizvod koji me najviše razočarao. Ako me pratite od početka, znate da sam obožavala ovu bazu. Nakon što sam potrošila prošlu bazu, kupila sam novu koja mi nije nikako odgovarala. Ne znam je li problem kod mene ili su oni samo promijenili formulu ove baze. Sjenila mi nisu nikako postojana kada koristim ovu bazu. To je jedino problem koji imam s ovom bazom. Inače ponavljam, nemam masnu kožu niti kapke.

Koji su vas proizvodi u zadnje vrijeme razočarali?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Avon baza za sjenilo mi se osušila za jako kratko vijeme, a tom brzinom je i odletjela u koš za smeće.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se prošla nije toliko brzo isušila jer sam ju koristila dnevno, ali vjerujem da će se ova brzo osušiti jer ju ne koristim.

      Delete
  2. Avon bazu za senke sam i sama koristila, ok mi je dok ne dođem skoro do kraja. Onda počinje da mi se ljušti i da se nanosi neravnomerno. MagiX podlugu imam i ja, to što si napisala da ti se dešava, dešava se i meni ali samo na suvim delovima lica, inače je ok. Luxe maskarom sam i ja razočarana, vodnjikava, četkica mi je nikakva i ne radi ništa. Čak i kad nanosim drugom četkicom efekat je jednak nuli. Avonove kreme za lice meni uopšte ne odgovaraju, ni jedna jedina. Oriflameove za razliku od njih nisu loše, korisrila sam ih pre oko god dana, ali u svakom slučaju nabavi testere :). Moj potpuni fail je bio Oriflameov serum iz True Perfection kolekcije, koristila sam ga samo 2 puta i sada hvata prašinu u kupatilu, zatim Freeman maska sa aktivnim ugljem i tamnim šećerom... Možda ima još, ovo je najsvežije :),

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na preporuci svakako ću probati nabaviti Oriflame testere za kremice :)

      Delete
  3. Meni je Avon baza za sada okej, ne čini čuda za pigmentaciju, ali mi fino drži sjenilo :) Šteta za Bh paletu, baš izgleda lijepo :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, stvarno izgleda lijepo! Baš sam ju dugo željela i kada sam si ju nabavila ostala sam jako razočarana :(

      Delete
  4. ma te bh palete su obicne palete sa ebaya sa logom bh :/
    meni je look by bipa izazvala takvu iritaciju ociju da su mi bila upaljena 3 dana, nisam vjerovala da je od maskare i kad mi se oci smirile nakon 10 dana ju ponovo stavim i iritacija se vratila. ok, maskara je isla u smece

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da baš nisu opće dobre!
      Joj žao mi je, meni se na sreću to nije dogodilo iako imam osjetljive oči

      Delete
  5. nisam probala niti jedan od ovih, ali na pamet mi pada puder od MUR i beautyuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam isprobala te puder pa ti ne mogu reći ništa haha

      Delete
  6. Potpisujem sve za Avon bazu za lice! Pisala sam recenziju iste i kao da si me citirala :D
    I meni se gruda i mrvi...ma katastrofa....
    A Avon bazu za sjenilo pak obožavam! Kad je tek otvorena onda je onako pjenasto-mousse a pri kraju je kruća ali ako se nanese tanko i dobro razmaže dobro je....
    Sa sjenilima koja već jesu dobro pigmentirana neće napraviti razliku (Sleek npr) ali sjenila koja su inače slaba ili se jedva vide - nebo i zemlja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto to sam i ja mislila o toj bazi, ali kada sam kupila novu (jer sam staru potrošila) kao da se nešto promjenilo kod nje, više mi nije dovoljno dobra jer se sjenila nakupljaju u pregibu kapka nakon 3-4 sata.

      Delete