Empties #2

Prvo da se ispričam što jučer nisam objavila novi post, izgubila sam USB kabal za fotić i nikako nisam mogla prebaciti slike na kompjuter i tražila sam ga par sati i skoro poludjela. Sad kad smo to riješili, danas vam donosim proizvode koje sam uspjela potrošiti.



Garnier miceralna otopina
Meni osobno odlična, ne znam sada hoću li ponoviti kupnju jer bih htjela isprobati Mixa miceralnu koja košta skoro pa isto. Recenziju možete pogledati ovdje.
Avon Advance Tehniques serum s arganovim uljem
Ovdje na slici možete vidjeti serum koji je novi i pun, stari sam potrošila i izgubila iako sam si ga htjela zadržati zbog pumpice. Meni je ovaj serum odličan! Kupnju sam već ponovila, a i kada potrošim ovaj kupit ću si ponovno novi.
Aveo odstranjivač laka
Jeftin i učinkovit. Naravno da ću ponoviti kupnju.
Avon Solutions freshest pure krema za lice
Meni nije odgovarala, potrošio ju je moj brat i njemu je odgovarala. Više o njoj možete pročitati ovdje.
Avon naturals maska za kosu
Meni je ova maska bila dosta solidna, ali neću ponoviti kupnju.


My Face blazinice
Ove blazinice su mi odlične. Koristim ih stalno i za sve i svašta. Jako su jeftine, mislim da koštaju oko 8 kuna. Svakako ih preporučuje, kupujem ih u Bipi.
Balea voda u spreju
Meni je ovo bio čisto solidan proizvod. Koristila sam ju kao jeftinu verziju termalne vode. S obzirom na to da se bliži ljeto i vani je jako sparno mislim da ću ponoviti kupnju ovog proizvoda.
Eveline i Zija okoloočne kreme
Ove dvije kreme sam miješala i koristila sam ih na dnevnoj bazi, ujutro prije šminkanja i navečer prije spavanja i bile su mi dosta dobre. Trenutno ne koristim nikakvu okoloočnu kremu i mislim da neću ponoviti kupnju jer su mi ove kreme bile solidne, ali ja sam i dalje u potrazi za svojom savršenom okoloočnom kremom i na WL su mi par drugih.
Essence 2 in 1 make-up & powder
ODLIČAN PUDER! Šteta što ga više nema nigdje za kupiti. Bolji mi je od bilo kojeg pudera u kamenu. Platila sam ga, rekla bih 10 kuna u Mulleru kada je bila nekakva akcija kupi 2 za 20 kuna. Finiš mi je odličan, daje malo prekrivanja i daje licu boju i nijansa mi odgovara. Da mogu, ponovila bih kupnju i kupila ih još par za rezervu.
Essence all about matt! Fixing compact powder
Odličan puder koji matira. Sviđa mi se što je bijele boje pa odgovara svim tipovima kože. Ovo je stara ambalaža koja se nije htjela zatvarat pa mi je pao na pod i puknuo. Mislim da ću ponoviti kupnju jer je cijena pristupačna i mislim da svakome za ljeto treba puder koji matira.
Koje ste vi proizvode potrošili u posljednje vrijeme?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

14 Comments:

  1. potrosila sam micelarnu kao i ti :D ove blazinice sam kupila u bipi kad bilo 30% na njihove marke i moram reci da sam jako zadovoljna s njima, a zeleni aveo je legenda medju odstranjivacima, tu se nema sta vise za rec :D

    ReplyDelete
  2. Ja baš nekako u zadnje vrijeme samo nadopunjujem proizvode, a nikako da nešto potrošim :D Imala sam ovu verziju termalne vode i meni je isto solidna za osvježenje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak i ja neko vrijeme samo kupujem, a onda odjednom sve potrošim u isto vrijeme.

      Delete
  3. Aveo odstranjivač je odličan, cijena još bolja :D
    Baš sam danas razmišljala o kupnji termalne vode, koristila sam Avene-ovu prije godinu-dvije, ali mi se ova povoljnija verzija više sviđa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala Avenovu, ali se predomišljam, ali ako je ista kao ova onda ne vidim razloga zašto ne kupiti ovu :)

      Delete
  4. lijepo potrošeno,,, Koristim i sama Aveo zeleni i obožavam ga, Essence 2 in 1 make-up & powder i my face blazinice - isto jako doobri proizvodi <3
    kupujem ovo ljeto Baleinu vodu u spreju :D

    ReplyDelete
  5. Zadnje potrošen,čini mi se, je Alverde šampon za suhu kosu sa aloe verom. Super šampon, hidratizira, bez silikona, cijena pristupačna ali se jako brzo troši, pogotovo na mojoj dugoj kosi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme, sada me baš zanima taj šampon baš ću ga pogledati!

      Delete
  6. Dosta potrošenih proizvoda! Da, šteta što više nema Essence pudera jer ga ja želim probati...

    ReplyDelete
  7. Ovu Ziaja okoloočnu dovršavam. Još malo pa gotova. I meni je bila solidna, niš ekstra. Garnier micelarna mi je skoro pa puna i već vidim da ću se malčice izgnjaviti sa trošenjem tog proizvoda :D. Zeleni Aveo mi je dobar, cijena odlična.

    ReplyDelete