HiPP Baby blaga krema za lice

Bokić, evo danas smo već (ili tek) na 2. danu od 7, znači ako niste znali od 29.6. do 5.7. svaki dan objavljujem novi blog post na ovom blogu, pa svakako dolazite na njega svaki dan i pratite postove. Danas sam odlučila napisati recenziju o HiPP proizvodu koji zbog nekog ne poznatog razloga nitko ne spominje. Uz to pronašla sam samo jednu-dvije recenzije o ovom proizvodu. Po meni bi ljudi trebali više pažnje posvetiti ovom proizvodu.

Što kaže HiPP?
Neki dan, sam prolazila Müllerom i naletjela sam na ovu kremicu i stvarno sam se iznenadila jer ju do sada nisam uopće primjećivala. S obzirom na to da je kremica bila jako pristupačna, odlučila sam ju baciti u svoju košaricu i nadati se najboljem. Inače, mislim da svi znate da je HiPP brend koji svoje proizvode namjenjuje najviše djeci, iako svi koji imaju osjetljivu i suhu kožu mogu koristiti njihove proizvode, tj. svi koji žele. Moram napomenuti da je sada ljeto i da je sada moja koža normalna (čitaj, nije više suha, hvala Bogu). Krenimo od ambalaže. Ona je klasična HiPP-ova i moram napomenuti da imam pumpicu koja dozira proizvod dosta dobro (me happy). Inače je ambalaža malo veća i šira nego inače, pa to stvara problem kod putovanja jer ju je malo nespretno nositi na njih. Ono što mi se sviđa kod ove ambalaže jest to što se dno podiže, pa znate, kao kod Manhattan Easy Match pudera što je po meni najbolje i najkvalitetnije pakiranje kod preparative jer znate da ćete proizvod potrošiti do kraja.
Kremica sadrži 50 ml proizvoda kojeg morate potrošiti u roku od 12 mjeseci. Miris je tipični Hippov, isti je kao i kod svih krema ili šampona koje oni proizvode. Osobno mi miris odgovara, podsjeća me na bebe hehe. Neki dan sam nanosila ovu kremu na lice i sestra me je pitala zašto mirišem po bebinoj guzici haha.
Koristila sam ju ujutro nakon umivanja i navečer kao noćnu kremu. Upija se poprilično brzo i ne ostavlja masan trag na licu, nakon nje koža bude nahranjena i meka na dodir, na licu ostavlja zdrav i svježi sjaj. Odlična služi kao podloga za šminku. Nema SPF-a, što ne mora biti nedostatak, al' i može, sve ovisi od osobe do osobe. Meni odgovara što nema SPF-a jer u ovo doba godine koristim podloge koje imaju visoki SPF. Kao noćna krema mi se čini dosta dobra, ali mislim da ne bi bila dovoljno hranjiva za ljude sa suhom kožom, tj. ne bi mi bila dovoljna za vrijeme zime. 
Boja kreme je nekakva između žute i bijele. Tekstura joj je lagana i kremasta. Krema ne sadrži konzervanse, mineralna ulja i mirise koji izazivaju alergije, također ne sadrži parabene, PEG emulgatore te sirovine životinjskog porijekla.

Sastav:
 Ujedno sam sastojke provjerila na Cosdna analizi sastojka.
Sastav je dobar, što je i očekivano s moje strane jer se ipak radi o proizvodu namijenjenom djeci iako danas postoje mnogi proizvodi koji imaju stvarno loše sastojke iako su i dalje namijenjeni djeci. Mislim zar to nitko ne kontrolira?

Kod nas je dostupna samo u Mülleru po cijeni od 20,99 kuna.

Zaključak:
Mislim da je riječ o do sada jednoj od najboljih kremica za lice, svakako ju preporučujem svima. Mislim, cijena je odlična jer si ju svi mogu priuštiti. Ne radi nikakve probleme i ne izaziva nikakve alergijske reakcije, uz to sastav joj je odličan!
Koje proizvode ste isprobali od HiPP-a?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Jooj tak super zvuči ali sa mojoj masnom kožom sklonom začepljenim porama i upalama sve je riskantno, možda bi mi po zimi bila zgodna, vidjet ću još :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, što da ti kažem, riskiraj! Meni je krema šokirala, iskreno nisam očekivala da će biti nešto previše dobra...

      Delete
  2. Odlična krema o kojoj sam pisala na samom početku bloganja :) Kupila sam i potrošila 3 bočice, izvrsna je za osetljivu kožu. A propo komentara iznad, kremu je koristila i moja sestra sa izrazito masnom kožom i nikakvih problema nije bilo. Ali ne kao bazu za šminku ili slično, već kao noćnu negu :)
    Odličan post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, da slažem se da je krema mrak hehe :D
      Tak i ja svoju sestru nagovaram da si kupi ovu kremicu. Jao sada sam ga pročitala, i sada kada vidim gdje si sada sa tvojim blogom i kako ti je odličan :D Nadam se da ću i ja tako nekada u budućnosti (najvjerovatnije dalekoj)...
      Hvala ti!

      Delete