Makeup Revolution Ultra Blush Palette - All About Cream

Danas vam donosim recenziju ove ljepotice. Do sada definitivno nisam koristila kremasta rumenila kao i mnogo ostalih cura. Zbog nekog razloga curama se gade kremasta rumenila i mnogo njih ih bez ikakvog razloga zanemaruje.
Rumenila dolaze u crnoj paleti koja je jednostavna, ali kao i kod većine MUR paleta, lagano se  zapacka i to mi ide stvarno već na živce, napravite mat ambalažu kao i kutiju u kojoj paleta dolazi. Na poklopcu se nalazi  ogledalo koje je veliko i dosta korisno jer često posežem za njim dok se šminkam. Paleta sadrži 13 grama proizvoda koje morate potrošiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja i prvog korištenja proizvoda. Cijena je 6 funti na Makeup Revolution stranici (KLIK)  ili 68,90 kn na Pink Pandi  (KLIK).
Paleta sadrži 8 različitih nijansi  kremastih rumenila. Izbor nijansa je dosta velik, rekla bih da obuhvaća većinu nijansi koje vam trebaju te da će većina nijansi dobro pristajati svakom podtonu. Nijanse se stvarno razliku i protežu se od baby pink, ciglastih do peachy. Sve nijanse su potpuno mat, znači ne sadrže nikakve svjetlucave čestice i na tome sam jako zahvalna jer daleko preferiram mat rumenila od shimmerastih, ali to je moj osobni ukus.
Tekstura je rumenila je stvarno kremasta. Pigmentacija je zapanjujuća, tj. odlična, ali nije niti prejaka niti preslaba onako, zlatna sredina. Pri dodiru s kožom rumenilo se topi, a za vrijeme blendanja prelazi u polu-dewy finiš. Ne mogu reći da je finiš suh i mat, ali nije ni masan ni sjajan, ali ga lajkam.
Nanosim ih ili prstima ili svojom Style Master bockalicom. Što se tiče postojanost, rekla bih da su postojana minimalno 5-6 sati na mojoj normalnoj koži što je dosta dobro jer sam ja imala predrasude da nakon što nanesem kremasto rumenilo na lice da će nestati s njega u roku od 2 sata. Blijede ujednačeno što je super, znate da vam nekada na obrazima mogu ostati fleke od praškastih rumenila jer ne blijede ujednačeno. I da, ova kremasta rumenila možete koristiti i na usnama, tko voli nek' izvoli.
Swatchevi:
Sastojci:
Što se tiče sastojka, sadrže jedan paraben, što ne lajkam, ali to se vrlo često može naći kod MUR paleta, ako želite više saznati koji sastojci su dobri, a koji loši slobodno pogledajte ovaj post.
Sve u svemu, rekla bih da je ova paleta dosta dobra i preporučila bih ju svim curama koje se boje ili imaju predrasude u vezi kremastih rumenila.
Kakva su vaša iskustva s kremastim rumenilima?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

11 Comments:

  1. ja sam skroz smotana za kremasta rumenila, kada god ih probam uvijek pretjeram i onda odustanem od njih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. You know what they say, gdje ima volje ima i nacina ;)
      Samo jako, vježba radi majsotra!

      Delete
  2. Volim kremasta rumenila i za mene ova paleta je pun pogodak :)

    ReplyDelete
  3. Volim kremasta rumenila, ali imam samo dva. Moram proširit kolekciju :P U ovoj paleti dobra mi je samo 5. nijansa na ruci jer mi breskvaste najbolje stoje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma sigurna sam da bi se još koja nijansa našla koja bi ti se svidjela ;)

      Delete
  4. Nikad ne koristim kremasta rumenila, bojim se haha, ali mislim da bi išla uz moju kožu. Sviđa mi se ova paleta :D

    ReplyDelete
  5. Moram priznati da me ne vuku kremasta rumenila čisto zbog kratkog vijeka trajanja. Presporo trošim proizvode. Inače, lijepa paleta. Ima par nijansi koje mi se puno sviđaju :).

    ReplyDelete
  6. Ja osobno ne volim kremasta rumenilo, ali ova paleta je prekrasna i bilo bi dobro imati jednu :D

    ReplyDelete