Moji omiljeni: Lipanj 2015.

Pozdrav, ljudeki! Evo nakon 9 dana odsustva od bloga, odlučila sam se vratiti i odužiti vam se što me nije bilo toliko dugo, tako što ću ovaj tjedan objaviti 7 novih postova i to svaki dan, krecuci od danas! A sada, s obzirom na to da je ovaj mjesec gotovo završio donosim vam svoje favorite koji su me pratili kroz čitav mjesec.

Makeup Revolution The One Foundation u nijansi Shade 1 – (RECENZIJA)
Ovaj tekući puder sam miješala sa SVIM podlogama koje posjedujem, sa BB i CC kremama, raznovrsnim puderima... Moram priznati da sam impresionirana ovim puderom i uopće ne sumnjam da ću ga do kraja potrošiti, BIG LAJK!

Afrodita Hydra Thermal krema protiv prvih bora za područje oko očiju
Prvo moram komentirati ambalažu i cijenu. Ambalaža je nešto najljepše što sam vidjela haha i uz to ima pumpicu (što rijetko koja okoloočna krema ima), iako sama pumpica nije nešto previše precizna pa svakako pazite pri doziranju. Cijena joj je 70 kuna, što je mnogo za okoloočnu kremu, ali sam ju kupila na popust od 25% preko beauty knjižice u dm-u (koju si možete nabaviti za 150 bodova). Meni je ova kreme dosta dobra. Lijepo hidratizira okoloočno područje i dobro ga pripremi za korektor. Što se tiče prvih bora, ne mogu vam točno reći je li uspješna u ovoj zadaći jer ju ne koristim dovoljno dugo.

Mixa hidratantna krema za normalnu do mješovitu kožu sa 6% glycerina
Jako mi je drago što sam si napokon nabavila ovu hidratantnu kremu. Dobro hidratizira kožu, brzo se upija i jako dobro priprema kožu za podlogu. Rekla bih da je ovo do sada najbolja hidratantna krema koju sam isprobala.
Essence eye blender kist
Cijena ovog kista je oko 13 kuna. Za tu cijenu ne mogu očekivati puno, ali mogu vam reći da je dosta dobar za blendanje sjenila u pregibu kapka ili za all over blend. I da, nije li kist presladak? Hehe

Maybelline New York COLORdrama intense velvet lip pencil – 630 Nude Perfection
Obožavam ovu nijansu! Od kada sam si kupila ovu jumbo olovku nosila sam ju skoro svaki dan. Pigmentacija i miris su odlični! Cijena ove jumbo olovke je samo 20 kuna. Uz sve to olovka je kremasta. Namjeravam si kupiti još par nijansi.
Essence Lash Princess volume maskara
Kada sam si kupila ovu maskara imala sam dosta velika očekivanja prema njoj jer se zbog nje cijela beauty blogosfera digla na noge. Kada sam ju prvi dan koristila nisam bila oduševljena i bila sam pomalo razočarana, ali znate kako to ide s maskarama, na početku su dosta mokre (zbog toga mi se nije svidjela), ali sada nakon što sam ju dugovremena koristila mogu reći da sam stvarno zadovoljna s njom jer daje i volumen i dužinu. Sad, iako mi se sviđa, ne znam hoću li ponoviti kupnju jer me zanima i sestra ove maskara, koja že mi možda i bolje odgovarati od ove maskare.

Catrice Prime and Fine baza za sjenila
Joj hvala Bogu što sam kupila ovu bazu. Iako i dalje želim WnW bazu, morala sam si naći nekakvu bazu koju ću moći koristiti dok si ne naručim WnW. Ova baza mi je mnogo bolja od Avonove jer mi drži sjenila na mjestu nekih 8-9 sati ovisno kakvo je vrijeme. Rekla bih da je baza dosta solidna i da je za cijenu od oko 30 kuna dosta dobra.

Maybelline New York baby lips - Hydrate
Počelo je ljeto, što znači visoke temperature. Svakako trebate početi nositi SPF kreme, ali nemojte zaboraviti i na usne. Ovaj balzam ima SPF 20 što je dosta solidno i nanosim ga odmah nakon što se probudim jer nemojte zaboraviti da se morate zaštititi iako se nalazite u kući. Sviđa mi se miris i mogu reći da mi solidno njeguje usne.
 I to bi bilo to za mjesečne favorite, što ste vi voljeli, mazili i pazili ovaj mjesec?
 Nemojte zaboraviti na to da sutra dolazi opet novi blog post!


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

6 Comments:

  1. mixine kreme su jednostavno odlicne <3
    kad sam kupila essence blender kistic prvo sam pomislila "jao vidi ga kolki je" ali kada sam ga pocela koristiti, zaljubila sam se u njega :)

    ReplyDelete
  2. Zanima me Makeup Revolution puder, kako prekriva sam za sebem bez mješanja, koliko drži na licu, je li mat ili se ipak malo sjaji ?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne bih preporučila ga kupit za korištenje samog, prekrivanje je stvarno minimalno tj. jako lagano i jedva da nešto prekrije sam, ali dobro finiš je prirodan i polumat. Na licu drži 7-8 sati, najbolje da klikneš na recenziju!

      Delete
    2. Sad me sram haha, nisam skužila da si ostavila link :P Hvala ti,pročitat ću

      Delete
    3. Haha ma joj događa se, tako se meni znalo dogoditi da sam postavila pitanje u komentar na recenziju iako je odgovor bio još i podcrtan u recenziji hahaha :P

      Delete