Wishlista #2 [City Color, Technic, W7, Freedom, MUR]

Mislim da je prošlo mnogo vremena od zadnje wishliste, a u tom vremenskom razdoblju je izašlo dosta novih proizvoda koja su mi se odmah svidjela i koje već neko vrijeme imam na svojoj wishlist. Prošla wishlista je bila dosta dugačka, predugačka. Zato sam se odlučila u ovoj vam pokazati samo one proizvode koje stvarno želim i o kojima razmišljam  već dugovremena. Odlučila sam suziti svoju WL na samo 9 proizvoda.

Makeup Revolution Aqua Brow Tint - Fair
Dugo sam se dvoumila između ovog proizvoda i NYX-ovog, ali sam se na kraju odlučila iz jednog razreda, zbog cijene. Jedino što me je strah kod ovog gela za obrve jest boja, nadam se da ju neću nešto previše promašiti.
Freedom Makeup London Pro Concealer Palette – Medium
Ako me pratite na fejs stranici znate da ludim za ovim novim brendom koji je sestrinski MUR-u. Proizvodi su im također pristupačni i sigurna sam da je kvaliteta isto dobra. Također sam mislila istu ovu paletu naručiti od NYX-a, al' kada je izašla ova odmah sam se predomislila jer također povoljnija.
    izvor
W7 In The Mood paleta sjenila
Riječ je o dupe-u poznate Urban Decay Naked Basics palete radi koje ja jednostavno ne mogu dati toliko novaca za samo 6 sjenila, zbog toga me zanima ova iako znam da kvaliteta sjenila sigurno nije ista.
                                                                                                          izvor
W7 In The City paleta sjenila
Također dupe Urban Decay Naked Basics 2 palete.
                                                                                                         izvor
W7 kist
Kad je riječ o konturiranju problem je kod mene taj što ja nemam dovoljno dobar kist da napravi taj posao. Ovaj kist gledam već dosta dugo.
                                                                                                         izvor
Wet n Wild Fergie Eyeshadow Primer
Trenutno nemam dovoljno dobru bazu za sjenila jer mi je moja Avon baza otkazala poslušnost. Iako je izašla nova Catrice baza, odoljevam kupnji jer stvarno želim ovu bazu. Problem kod ove baze je taj što je teško dostupna, a i cijena joj je oko 80 kuna što po meni dosta, al' opet manje nego Urban Decay Primer Potion.
Technic Electric paleta sjenila
Jeste li ikada čuli za ovaj brend? Niste? Ni ja isto, do nedavno kada sam tražila W7 palete. Iako nema mnogo recenzija o ovim paletama, ja sam ih spremna naručiti jer su dosta povoljne, pa ćemo vidjeti što će biti. Možda baš budu odlične! Inače namjeravam naručiti par njihovih paleta i napisati zasebni post o njima i ovom brendu.
LA Girl Pro Conceal
Dupe MAC Prolong Wear korektora o kojem sam već pisala na ovom blogu. Namjeravam ih usporediti i tko zna, možda je LA korektor jednako dobar kao i MAC-ov.
City Color Cosmetics paleta za konturiranje
City Color jeamerički brend kozmetike koji postoji već nekih 2 godine. Nakon 2 mjeseca poslovanja ja sam nekom prilikom saznala za taj brend i od tada ih pratim, problem je bio taj što je ovaj brend bio samo dostupan u Americi, a kada su napravili internacionalo poslovanje poštarina za RH je bila ogromna. Sada mogu njihove proizvode nabaviti na eBay-u po nešto skupljoj cijeni nego na njihovoj stranici.

*Slike su preuzte s interneta. Ako želite saznati izvor svake slike, kliknite 'izvor' ispode svake slike. Slike su pomalo mutne zbog preuzimanja, a ne osobnog slikanja.

Koje proizvode želite vi?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

6 Comments:

  1. ja sam uzela mur aqua brow tint isto zbog povoljne cijene a htjela sam onaj od nyx-a, ali sam zadovoljna s njim. fair bi ti bila dobra nijansa jer je pepeljasta, light je vec topla nijansa svijetlo smedje. ja sam kupila obje jer isto nisam znala koju boju da si uzmem, ali fair mi je odlicna dok light je previse tamna i topla za moje obrve.
    za technic electric sam cula tj. naletila na njih dok na ebayu trazila sleek palete nekad davno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, pa i zbog tebe sam se i odličila na MUR iako sam stvarno htjela NYX zbog AiryFairy koja je napisala da je nijansa light pun promašaj pa sam mislila da nema nijansu za mene :P
      Ja sam na ovu paletu naletjela dok sam gledala w7 proizvode hehe :P

      Delete
  2. Cula sam za ove palete i cesto budu i na akciji, odlicno izgledaju mada nikad se nisam usudila da ih narucim. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja cu ih narucit, pa slobodno pricekaj ako mozes jer ih namjeravam recenzirat na blogu :)
      Tad ces barem znate kakve su tocno :D

      Delete
  3. Ove W7 paletice sam kupila i prilicno sam zadovoljna. 6 mat sjenila u simpa pakiranju i k tome jos za 45 kuna, bolje ne moze!! A kad mi stigne net, planiram napraviti blogorodendansko darivanje u kojem ce jedan od poklona biti bas In the mood paletica, pa svakako sudjeluj, mozda ti se posreci :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na inforamaciji svakako ću ih sudjelovati u darivanju! :*

      Delete