HiPP Ultra-sensitive sunscreen with SPF 50

Here we come, to the last day of my series of posts '7 days with CMG'. I hope you enjoyed reading these posts. The biggest news is that I decided to write on my blog in English and Croatian. I know that I will need more (a lot more) time to write a new post, but I think it will be worth it because the audience will be much larger (I hope so hehe). I decided to write on English in black color and blue in Croatian, who will be divided into sections.

Evo došli smo do zadnjeg dana u mojoj seriji postova '7 dana sa CMG'. Nadam se da ste uživali čitajući ove postove. Najveća novost jest to što sam odlučila pisati ovaj blog na hrvatskom i na engleskom. Znam da će mi trebat više (dosta) vremena da napišen novi post, ali mislim da će se to isplatiti jer će publika biti mnogo veća. Odlučila sam se pisati na engleskom u crnoj boji, a hrvatskom u plavoj koji će biti podjeljeni u odlomke.

Today I bring you a review of the HiPP sunscreen with SPF 50. Since it's summer, and it will get really hot even about 42 Celsius degree. I hope you are well prepared both physically and mentally. So let's start.

Danas vam donosim recenziju o HiPP kremi za sunčanje za zaštitinim faktorom 50. S obzirom na to da je ljeto i da nam dolaze velike vrućine, najavljeno je čak i 42 celzijevih stupnja sljedeći tjedan. Nadam se da ste se dobro pripremili i fizički i psihički na te vrućine hehe. Želim samo napomenuti da ću ovdje pisati moja iskustva sa ovom kremom, za vrijeme ljetnih mjeseci mi je koža normalna. Nisam nikakav stručnjak, te ću vam pisati isključivo moja iskustva i mišljenja.
First I want to say that this review will be quite short, because I don't want to write too much unnecessary data. The packaging is excellent, containing the pump, which beautifully and precisely dosed product. The product is white. The texture is quite thick and it takes a long time to absorb into the skin. It doesn't leave any white mark. It smells like typical sunscreen, I don't like that smell. I have bought my copy in the DM Market and it cost me about 7 $. I use special sunscreen for my face and special for my body, because there is a possibility that my face will react badly to those sunscreen intended for the body because my face is more sensitive and needs more care.

Prvo želim reći da će ova recenzija biti dosta kratka, jer ne želim pisati previše nepotrebnih podataka. Ambalaža je odlična, sadrži pumpicu koja lijepo i precizno dozira proizvod. Proizvod je bijele boje. Tekstura je dosta gusta i treba dosta vremena da se upije u kožu. Ne ostavlja nikakav bijeli trag, ali ostaje sjajni trag. Miris je onakav, tipičan za kreme za sunčanje, meni odbojan. Ja sam svoj primjerak kupila u dm-u za nekih 40-tak kuna. Posebno koristim kremu za sunčanje za lice i posebno za tijelo jer eto postoji mogućnost da će mi lice loše reagirati na one kreme namijenjene za tijelo jer je lice mnogo osjetljivije i potrebno mu je više pažnje.  
You get 50 ml that you need to spend within 12 months, but well, I guess it can be used longer, if you keep it in a cool place. I wear this cream every day, as soon as I wake up, I apply it after moisturizer and before foundation. I recommend everyone to protect themselves because you don't want to mess with UV rays and sun. While you are in the house, keep in mind that UV rays can reach you there to. There is another cream of the same brand that has SPF 30 and that cream is also cheaper, but I recommend this one because, I repeat, temperatures will become high. Although I am quite young, I take great care of my and I am aware that my skin will be grateful for it. This sunscreen is different from the others, because of the ingredients, this cream is intended for children and babies, but anyone can use it.

Dobijete 50 ml koje trebate potrošiti u roku od 12 mjeseci, ali dobro mislim da se može koristiti i duže, ako ga čuvate na hladnom mjestu. Ovu kremu nanosim svaki dan, odmah kada se probudim, poslije hidratantne kreme i prije pudera. Preporučujem svima da se zaštite jer se ne želite zezati sa UV zrakama i suncem. Iako se nalazite u kući imajte na umu da i tada UV zrake mogu doći do vas. Postoji još jedan primjerak ovakve kreme koji ima SPF 30 koji je ujedno jeftiniji, ali svakako preporučujem ovaj jer ponavljam temperature će postati visoke. Iako sam dosta mlada, vodim veliku brigu o svojoj koži jer ju ne želim uništiti i svjesna sam da će moja koža biti zahvalna na tome. Ova krema za sunčanje se razlikuje od ostalih po sastavu jer je sastav odlična, jer je riječ o kremi namijenjenoj djeci i bebama, ali ju svatko može koristiti.

Ingredients:

The cream does not contain mineral oils, perfumes, preservatives, parabens or essential oils.
Here you can see the danger of the ingredients.  

Sastav:
Krema ne sadrži mineralna ulja, parfem, konzervanse, parabene, eterična ulja (zbog alergija).
Ovdje možete vidjeti opasnost sastava. 

Moram napomenuti da če krema začepiti pore, ali realno gledano to rade većina SPF krema, zbog toga bi mogla izazvati dodatne komedone koji nisu strašni i koji će nestatio nakon nekog vremena, ali dugoročno gledano koža će vam biti zahvalna jel če biti čista i zdrava. 

Ne računajte da će vam ove SPF kreme pomoći pri hidratizaciji kože te za tu svrhu koristite hidratantnu kremu!

EDIT: 
Super je za samostalno nošenje i mislim da ne bi dobro služila kao podloga za make up za masnu ili mješovitu kožu. Imajte na umu da je krema dosta masna i da joj treba dosta da se upije, preporučujem da ju nanesete 30 minuta prije bilo kakvog makeupa, ako ga namjeravate staviti. Realno gledano, većina nas preko ljeta ne nosi puno šminke tako da mislim da je ova krema dobar izbor, jer većina sličnih krema je mnogo skuplja, a dobije se ista količina.

Ako vas kojim slučajem zanimaju više postova na ovu temu svakako vam preporučujem da posjetite OVAJ blog i pročitate par postova na tu temu.


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

13 Comments:

  1. volim Hipp proizvode, tako da ću je vjerojatno nabaviti :D

    ReplyDelete
  2. Kremica se čini super i treba mi. :) Samo mala konstruktivna kritika, kad već pišeš na engleskom, da pripaziš na gramatičke konstrukcije toga jezika, npr. in English, a ne on English. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E super, hvala ti na kritici baš mi je super došla jer sam tek krenula pa ću svakako pripaziti :D

      Delete
  3. Super što pišeš i na eng, znam da treba duplo više vremena, ali eto valjda će te statistika nagraditi :) i volim kratke i jednostavne recenzije, ono što je je..i gotovo, ne volim iscrpno pojašnjivanje nečega što vidimo i sami :) svaka pohvala :D i btw, pratila sam tvojih 7 dana, i svaka čast..ja se još borim da uspijem treći post tjednom :D hahhaha, ugl, privukla si me na ovu kremicu, bum ju morala za moreno zgrabit :D

    ReplyDelete
  4. Hipp nije loš- koristim ga uglavnom za djecu.
    ali što se tiče krema za sunčanje- tu sam vjerna Mulleru- odnosno djeci kupujem njihovu marku Beauty baby. I super je, odlična.
    i ja je malo "ukradem", pa si mažem lice njome, jer moje lice ne podnosi većinu krema za odrasle :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm, nemam pojma koja je to marka, baš bih mnogla pogledati jedan dan u Mulleru. Osobno mislim da su dječje kreme super za korištenje bez obzirana na dob.

      Delete
    2. A dječja je pa zato. Beauty baby i Beauty mama. To su njihove marke. I odlične su. A povoljne. Ja sam zadovoljna.

      Delete
    3. Ozbiljno ću morati pogledati tu marku u Mulleru! Hvala na informaciji! :D

      Delete
  5. znači oke je i za lice? strah me tih masnih kremica na lice jer muku mučim s komedonima :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Što se tiče komedona, moram reći da ova krema začepljuje pore (kao i većinom sve SPF kreme), tako da može doći do dodatnih komedona, ali dugoročno gledano puno je bolje korisiti SPF kreme, mislim da će vam koža u budućnosti biti zahvalna! Sad je na tebi da izabereš. :)

      Delete