Moji omiljeni: Listopad 2015.

Moji omiljeni: Listopad 2015.
Evo nas na još jednom kraju mjeseca, sve smo bliži Božiću i mom rođendanu hehe. Joj obožavam blagdane i zimu! Ali, vratimo se na favorite listopada.

Moji omiljeni: Listopad 2015.
Ovaj mjesec je meni bio dobar. Draži su mi ljetni mjeseci kada nemam puno obaveza, ali dobro. Hajdemo krenuti! Kako je jesen, tako su počeli i jesenski lookovi, pa sam se odlučila malo poigrati za malo hladnijim nijansama sjenila. Favoriti su mi Golden Rose silky touch matte sjenilo u nijansi 210 i Essence I <3 Nude sjenilo u nijansi 05 my favorite tauping (o kojem sam pisala OVDJE). Oba sjenila su srednje pigmentacije i ako ste u žurbi bez problema napravite jednostavni look s njima i malo crnim mat sjenilom.
Moji omiljeni: Listopad 2015.
Oh Flormar, kako volim taj brend. Jeftin i kvalitetan. Ovaj mjesec sam koristila Flormar Blush-On rumenilo u nijansi 85 Rosewood nijansa je neka prljava suptilna roza koja će lijepo izgledati baš na svakome. O DIY mini kutijici za ruževe (KLIK) sam već pisala kako ih lagano napraviti, a ovaj mjesec sam koristila najviše ovu koju možete vidjeti na slici, a od njih bih istaknula Avon Matte Grape ruž koji je toliko lijep, AJME! Namjeravam nekada kupiti i puno pakiranje, dok ne potrošim ovo hehe.
Moji omiljeni: Listopad 2015.
Maybelline Affinitone u nijansi 09 Opal Rose je tekući puder koji mi trenutno jedan od dva koji mi odgovaraju u nijansi, ovaj puder nisam koristila jako dugo. Meni je stvarno dobar i drag, nije ništa posebno i jako je lagan i neprimjetan, prekrivanje nije jako. Ne znam zašto, ali i dalje volim ovaj puder, svako malo se nalazi na nekakvim akcijama. Kako sam ovaj mjesec išla u Zagreb, morala sam svratiti u neki kozmetički dućan kojeg nema kod nas u Karlovcu. Tako sam se našla i kupila predivnu NYX Jumbo olovku za oči u nijansi Milk, koja je jako pigmentirana i predivna baza, ako želite da vam sjenila budu jače pigmentacije.
Moji omiljeni: Listopad 2015.
I za kraj, usneeeeee. Volim jesen, moje omiljeno godišnje doma. Najviše volim ruževe koji se nose kroz cijelu jesen i predivna neutralna, ali pritom jaka sjenila za oči. Što se tiče ruževa, najviše sam nosila Catherine Arley Silky Touch ruž u nijansi 428 kojemu sam posvetila poseban post (KLIK). I za kraj, Golden Rose vodootporne olovke za usne u nijansama 51 i 59. Ahhhhh, što volim ove olovke. Pigmentirane i postojane su k'o ne znam što. Nijanse su mi također predivne 51 je prljava roza, a 59 tamna smeđa. I došli smo do kraja!

Što ste vi voljeli, a što mrzili ovaj mjesec?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Affinitone puder sam koristila jedno vreme ali nije mi bas odgovarao, zato ga moja sestra koristi i odlican joj je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čula sam da mnogo ljudima ne odgovara, a meni je baš super :D

      Delete
  2. Affinitone puder imala sam prije koju godinu i jedva sam čekala da ga potrošim jer mi nije dobro izgledao na licu, izgledam kao duh na svim slikama kad sam njega koristila hahaha
    nemam neke mjesečne favorite jer većinu stvari koristim mjesecima ili godinama ako mi odgovaraju :)
    Koja je cijena NXY olovke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prava šteta, meni baš nasuprot. Mislim da je cijena nekih 44 kune ili tako nešto :D

      Delete
  3. I ja jako volim taj Maybelline puder, nijansa mi odgovara gotovo savršeno, a takvi su rijetki u drogerijama :D Nijansa Flormar rumenila izgleda divno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da se slažemo :D
      Hmmmm i jest, samo što su slike o ovom postu dosta loše pa se teže shvati koliko je zapravo ovo rumenilo predivno.

      Delete
  4. Super post. Koristila sam pre Afiniton i bilo mi je super.

    Adela Acanski

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mije drago, posebno sto mnogo ljudima ne odgovara :)

      Delete
  5. Ove Golden Rose olovke su odlicne,jedino imam zelju da Affinitone puder isprobam nekako uvijek se dvoumim da li da ga kupim :*

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolje procitaj par recenzija,mnogo ljudima ne odgovara i isprobaj testere da vidis kako se ponasa na tvojoj kozi :)

      Delete
  6. oh nyx milk, koliko ju volim :) lijepi favoriti :)

    ReplyDelete
  7. Također volim ovaj Maybelline puder! :) A o Flomar rumenilu da i ne pričam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas super, joj moram si još ovih rumenila nabaviti :)

      Delete
  8. Imam afinitone puder ok je ali mrzim što baš nije previše dugotrajan na meni. Super on prekriva samo da je mrvicu postojaniji :)

    ReplyDelete
  9. Jumbo olovka predobra :) A GR olovke imam obe i super su :)

    ReplyDelete