Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]

Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]
Bok, nadam se da imate supač dan. Ako vam je baš ovaj dan loš, prisjetite se nekih dobrih stvari u vašem životu i stvari zbog koji biste trebali biti zahvalni. Dobro, ovaj početak nema veze s ovim postom. Ali dobre je svako malo prisjetiti se takvih nekih stvarčica. Sad krenimo na post. Donosim vam nove stvarčice koje sam kupila u periodu od zadnjeg new in-a (KLIK). Ovaj new in nije toliko velik, ali je meni posebno drag jer sam u njemu kupila većinu stvari koje ne kupujem baš prečesto.

Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]
Od kuda krenuti? Krenut ću od Schwarzkopf Gliss Ultimate oil elixir regenerator za oštećenu kosu. To je ovaj sprej lijevo, već sam ga isprobala i mogu reći da je miris onako, meni odbojan, ali ne koristim ga dovoljno dugo da mogu reći više od toga. Desno se nalazi Schwarzkopf Gliss Ultimate repair maska za kosu, i nju sam isprobala i mogu reći da mi je ona baš odlična. Stvarno se vidi razlika u mekoći i zbog ove maske mi se kosa lakše raščešljava. Lajk od mene za ovu masku hehe.
Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]
Batiste šampon za suho pranje kose mi je odličan, ovo mi je treća bočica ali druge vrste. Želim reći da postoje više vrsta ovog šampona, i nemojte me krivo shvatiti sve su stvarno odlične i ovaj šampon je po meni najbolji šampon za suho pranje na našem tržištu, ali ovaj na slici mi je najdraži jer najljepše miriši. Syoss lak za kosu sam kupila samo zato što mi je trebao lak za kosu, ovaj je bio jeftin, nisam ga još isprobala. 
Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]
Krenimo na šampone, kao što možete vidjeti ovaj mjesec sam kupovala stvari za kosu, to je samo zato što je dm imao nekakvu knjižicu s kuponima za kosu, pa sam morala i ja nešto kupiti hehe. Balea šampon za kosu od manga i aloe vere mi je dobar i dosta blag šampon za kosu, kao i Balea šampon za svakodnevno pranje- zelena jabuka koji je također blag. Oba šampona su meni dobra, jer sam ih namijenila za svakodnevno pranje i, ako tražite povoljne i blage šampone koji uz to lijepo miriše svakako pogledajte ove. Da se kužimo, ovi šamponi ne rade neko čudo od vaše kose, samo ju očiste, ali bila sam svjesna toga kada sam ih kupovala i meni su dobri. U sredini se nalazi L'Oreal Elseve regenerator za kosu koji mi je dobar. Bolja mi je gore navedena maska za kosu, ali to je za očekivati jer je ono ipak maska. Stvarno se ne mogu žaliti na ovaj regenerator, obavi posao i zagladi kosu.
Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]
Kupila sam si i ladičar od 3 ladice za 18 kuna u Offertissimi, točnije kupila sam dva. Namijenila sam ih za svoju, probajte pogoditi, šminku. Meni su dobri, samo me smeta što se ladice stvarno lagano izvade van iz te kutije kada se izvlače, ali za 18 kuna su okej. Tu se pronašao i Avon dezodorans, ne znam koji točno miris. Tu se pronašao i Avon Hello Kitty parfem koji je inače namijenjen za djecu, ali meni se miris stvarno svidio i stvarno mi je odličan, vidjela sam da su u novom katalogu promijenili pakiranje (ne znam je li miris ostao isti ili su i njega promijenili).
Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]

Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]

Nove stvarčice #9 [Balea, Avon, Wet n Wild...]
I šećer na kraju, ruževi. Ovaj mjesec sam od dekorativne kozmetike kupovala samo ruževe (znam, i meni je to malo čudno). Prva dva ruža su Catherine Arley silky touch ruževi u nijansama 624 i 628, sigurna sam da nikada niste čuli za ovu marku (kao i ja). Ove ruževe sam kupila za SAMO 9 KUNA!? Namjeravam napisati recenziju o njima, pa vam ne želim ništa reći hehe. Zatim su se našla i dva Avon Hidrokolor ruža u novim tamnijim nijansama Nude Edge i Romance o kojima također namjeravam napisati recenziju. I na kraju se našao jedan pravi nudač, Wet n Wild ruž u nijansi Bare It All.

Koje ruževe (ili ruž) ste vi u posljednje vrijeme kupili?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

32 Comments:

  1. Ruzevi su prelepi, nijanse su divne posebno druga levo. :D

    ReplyDelete
  2. Kakvi ruževi ženo draga, nu ladičara. Ladičar sa 3 ladice za 18 kuna? Pa majkemi ja ću poludit. Ja se nebi mogla skontrolirat, ja bi ih uzela 10 barem. Još ja nevirujen, prekrasno mi izgleda. Ja doslovno gledan taj ladičar više od 10 minuta, o bože. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam kupila zadnja dva, strašno brzo su se rasprodala. Kažem ti, jedini problem je što ladice ispadaju kada ih povuces van :/
      Ali inače za 18 kuna nigjde ne budeš pronašla ovakav ladičar :P

      Delete
    2. ima u Kik-u nešto manjih za 15 kuna :)

      Delete
    3. Ali mislim da ti nisu bas toliko veliki kao ovi, dobro nisu ni ovi veliki ali mislim da su ti manji.

      Delete
    4. jesu manji su,mama je sebi kupila takav jedan crveni u kik-u...

      Delete
  3. Imam isti taj šampon od jabuke od Balee i baš mi fino miriši,a imam i ja ta dva ladičara iz Offertissime,samo što sam jedan platila 17 kuna,a drugi 18 kuna...možda si uzmem još jedan ak ne nađem akrilni u Intersparu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sto ima akrilnih ladicara u intersparu? :O
      Koja im je cijena i zasto ja ne znam za to :P

      Delete
    2. mislim da su od 30 kuna nadalje,znat ću više kada napokon dođem do Interspara :D

      Delete
  4. Beauty world
    Posetite moj blog,komentarišite i pratite me :)

    Prelijepo <3

    ReplyDelete
  5. Ruževi su mi superrrr :) I ladičar je zakon :)

    ReplyDelete
  6. Zadnji koji sam kupila bio je Avonov Tea Rose i oboooožavam gaaa, stalno ga nosim :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razmišljala sam da si uzmem taj ruž, mislim da imam negdje tester :)

      Delete
  7. I meni su baleini šamponi ok. Ali najviše volim onaj roza za volumen. RUževi izgledaju brutalno, veselim se recenziji. A što se tiče kupovine ruža, tu sam zaostala u zadnje vrijeme ne sječam se kad sam zadnji put kupila jedan :) S obzirom da je jesen mislim da ću se ovaj mjesec potruditi pronači koji prigodan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koji to rozi za volumen? :P
      Tako i ja inace ne kupujem ruževe, ali me ovaj mjesec nešto puknulo :P

      Delete
  8. Ruževi su savršeni :) Imam ovaj mali crni ladičar već neko vrijeme i lagano ludim s njim, non stop mi nešto zapne u ladici pa ga ne mogu otvoriti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ludim s njim jer kad se žurim svaki put povucem ladicu i ona ispadne van haha :')

      Delete
  9. I meni je ova maska za kosu super ;) očekujem recenziju za prva dva ruža ;)

    ReplyDelete
  10. Sviđaju mi se ova dva Avonca, nisam ih još vidjela na blogovima, zato brzo brzo objavi swatcheve! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Treba napraviti swatcheve na usnama inace slike su spremne :)

      Delete
  11. ajme ja sam slaba na ladjicare, mogla bi ih 5 komada kupit i onda mi na kraju stoje neiskoristeni :D ali su mi tako slatki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak i ja, ali ako mi jako dugo stoje onda ih na kraju iskoristim vec za nesto.

      Delete
  12. ruževi su prekrasni i ovaj sampon za suho pranje si moram nabaviti :)

    ReplyDelete
  13. Taman sam planirala naručiti takav mali ladičar s eBaya... hvala Bogu na toj Offertissimi, uvijek je raznovrsna! :D

    ReplyDelete