Povoljni i kvalitetni proizvodi za konturairanje!

Evo mene opet, 2 posta u manjem periodu od tjedan dana, što drugo reći nego kako naš Halid kaže, 'ko bi rekao čuda da se dese hehe. Danas vam donosim jeftine pudere za konutiriranje, ili bolje da kažem sjenila haha.

Prvo da kažem da su slike nerealne, ali mi je malo teško predočiti ove nijanse sjenila jer su dosta hladne pa su i slike dosta haldne (i sjenila djeluju svjetlije). Jedino vam mogu reći da su swatchevi realni. Znate ono kada ne možete nigdje u drogerijama naći ništa za konturiranje, a ako nađete onda košta kao suho zlato. E, možda ste cijelo vrijeme krivo gledali. Morate razmišljati izvan kutije i shvatiti da se svi proizvodi mogu koristiti na razne načine, tj. da su svi proizvodi multifunkcionalni. Zato sam ja ovdje, da vas spasim od bezveznog bacanja novaca. Kod sebe imam dva primjerka sjenila, ali ona cjenovno pristupačna.  Oba sjenila koštaju manje od 30 kuna (WHAT?!). Riječ je o Essence I <3 Nude sjenilu u nijansi 05 my favorite tauping (1,8 grama) i Makeup Revolution mono sjenilo u nijansi Delicious (2,3 grama). Essence sjenilo košta nekih 25 kuna (koliko se sjećam), a MUR samo 14 kuna. Oba sjenila su hladna, ali Essence sjenilo je stvarno mrvicu toplije i svjetlije. Neću se uopće truditi opisati nijanse kad tu postoji swatchevi pa sami procijenite haha. Oba sjenila se blendaju fenomenalno, ako ste svjetlije puti preporučujem vam više Essence sjenilo. Ako ste osoba koja nikada ne kupuje stvari online (jer je MUR sjenilo samo dostupno na Pink Pandi ili na official stranici) svakako vam preporucujem Essence sjenilo, a  ako usput kupujete nešto na PP svakako dodajte MUR sjenilo (nećete propasti za 14 kuna :P). Što se tiče trajnosti rekla bih da to sve ovisi o vašoj podlozi s kojom radite, ako imate i prajmer i dugotrajan puder ne sumnjam da će vam contour biti dugotrajan. 
Povoljni i kvalitetni proizvodi za konturairanje!
Nemam problema s postojanošću jer imam normalnu kožu, ali cure s masnom kožom, nemojte očekivati čuda i postojanost od 12 sati. Razlikuju se o pigmentaciji, Essence sjenilo je srednje pigmentirano, ali je nadogradivo. Dok je MUR sjenilo srednje do jako pigmentirano i s njim se sigurno lakše pretjera. Sada kada smo zaključili da su oba sjenila odlična, dolazimo do najbitnijeg pitanja, koje sjenilo mi se više sviđa? Stvarno ne bih znala odgovoriti na ovo pitanje. Volim oba dva, i koristim im stvarno jednako. Trenutno mi je malo draže ovo od Essencea jer dolazi zima, a ja sam svoj ten isprila pa sam još bljeđa nego inače pa mi više ovo odgovara, a i nije toliko pigmentirano kao MUR, pa ne mogu toliko lagano pretjerati s nanošenjem. Sigurna sam da, ako ste srednje to tamnije puti da bi vam MUR sjenilo više odgovaralo. Preporučila bih oba sjenila, jer nisu skupa, a kvalitetom i multifunkcionalnosti su odlična! Oba sjenila možete koristiti i za pregib kapka, a ako imate pepeljaste obrve s njima možete i popunjavati obrve.
Povoljni i kvalitetni proizvodi za konturairanje!

Ako vi imate slične, a jeftine proizvode za konturiranje napišite mi ih u komentar!



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Essence Hazel me not sjenilo je dobro za konturiranje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A meni je my favorite tauping bolje jer je pigmentiranije, hazel me not mi je isto dobro. Ali ova dva su mi bolja :)

      Delete
  2. essence sjenilo definitivno kupujem, baš sam se ovih dana pitala čime bih mogla zamijeniti bronzer (a koristim essence onaj za plavuše). hvala na preporuci! :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ne koristim bronzere za konturiranje jer su po meni previše topli da bi stvorili taj dojam sjena na licu, ipak mi se za to najbolje čini nekakva taupe hladnija nijasa. Ali svako radi kako želi, u šminkanju ne postoje pravila :D

      Delete
  4. I ja koristim ovu Essence senku za konturisanje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uopce ne vidim ljude da pisu o njoj :/
      Bas super što ju koristiš

      Delete
    2. Baš sam na nekom blogu pročitala da je dobra za konturisanje pa sam je zato i kupila. Odličan multifunkcionalni proizvod!

      Delete
  5. Ovo Essence sjenilo je definitivno super stvar za konturiranje. Ja imam jednu paleticu isto tako sivkastih tonova baš za konturiranje koju sam naručila s ebaya za nekih 10-15 kn i super mi je. Nije neka hq kvaliteta ali nije niti loša. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikad se nisam sjetila trazit nesto takvo na eBayu, budem pogledala ima li ista sto bi me moglo zanimati hehe

      Delete
  6. Nice colors!!! Great post!!!
    Would you like to follow each other with GFC? let me know...
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
  7. Imam to Essence sjenilo i najčešće je koristim za definisanje pregiba, ali kada potrošim NYX Taupe, vjerujem da će pronaći put i do ostatka lica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao blago tebi sto imas NYX Taupe, nisam imala pojma da je izasao iz prodaje. Prava setata, bas sam ga htjela :(

      Delete
  8. Ja sam koristila Deborin bronzer i bila sam zaljubljena u njega, pa pogledaj sta oni imaju sada, mozda ti se nesto dopadne :) <3

    ReplyDelete
  9. Kad sam vidjela prvu fotku pomislila sam ajmeee što je to sivo, nikad ne bih koristila ni za kontur :D Ali swatchevi druga priča haha! Essence mi je puno ljepše btw.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je isto ljepša, eh da teško mi ih je slikati a da bude baš realno.

      Delete