RUŽEVI ZA 9 KUNA?! Catherine Arley silky touch ruževi

Catherine Arley silky touch ruževi
Danas vam donosim recenziju o Catherine Arley ruževima. Sigurna sam da niste nikada čuli za ovaj brend kao i ja. Ako vas zanimaju moji dojmovi o ovim ruževima svakako nastavite čitati.

A možda ste čuli za spisateljicu Catherine Arley (francuska romanopisateljica) po kojoj je ovaj brend dobio ime. Riječ je o turskom brendu kozmetike koji je vrlo pristupačan po cijenama. Ali bolje da vam ispričavam svoje iskustvo s ovim ruževima. I tako se nalazim na kasi u Offertissimi jer sam kupovala one smiješne natpise za jedan rođendan i vidim da se pored kase nalaze par ruževa koji su me zainteresirali. Odlučim kupiti 2 nijanse jer je cijena svakog ruža 9 kuna (WHAT?!), pa što bude. Dođem doma i suzdržavam se da ne swatcham ruževe i odlučim ih odmah slikati. Nakon što shvatim da su slike sranje, odlučim ih opet slikati i to traje dodatnih sat vremena jer je padala kiša pa je osvjetljenje bilo jadno. I ništa, slike loše, a ja gubim živce. Ma nek ide k vragu sve moram swatchati te ruževe (mislim u sebi). I swatcham ih kad ono, mrak na oči. U šoku sam, najljepše nijanse ikada! Pigmentacija je fenomenalna, gledam i ne vjerujem. Odlučim ih isprobati na usnama da vidim koliko su dugotrajni. Mislim u sebi, pa ne mogu ovi ruževi biti toliko dobri za toliko malo para. Kad ono, postojani su 4 sata na usnama što je odlično. Priznajem da nijansa 628 (tamnija) malo krvari izvan usana, ali ništa što se ne može srediti s olovkom ili da se usne obrube korektorom. 
Catherine Arley silky touch ruževi
Koliko sam vidjela kod nas u Hrvatskoj su dostupni samo u Offertissimi i dostupne su samo 4-5 nijansa iako ih ima mnogo više, ali izgleda da se kod nas ne uvoze sve nego samo par. Da ne bude sve toliko bajno i sjajno, sastav nije baš najljepši i najbolji (sadrže parabene koji se ne nalaze na posljednjem mjestu nego u sredini). Ambalaža je odlična, crna i čvrsta (ruževi su mi pali na pod par puta i nije im se ništa dogodilo, za tu cijenu, gladi bradu). Ne morate se bojati da je netko prije vas koristio ruž, jer imaju naljepnicu preko čepa. Ne morate se bojati da će ju vam se otvoriti u torbici jer se čuje onak klik kada ih zatvorite. Što se tiče teksture, najviše bi ih usporedila s Golden Rose ruževima (da da, dobro ste pročitali). Pigmentacija je, ponavljam, stvarno odlična! Ne isušuju usne. Ukratko, najbolji ruževi ikada!
Catherine Arley silky touch ruževi
Swatchevi:
Catherine Arley silky touch ruževi

Catherine Arley silky touch ruževi
624- Prelijepa nude roskasta nijansa, prikladna za svaki dan. Rekla bih da je baby nude nijansa.
Catherine Arley silky touch ruževi

Catherine Arley silky touch ruževi
628- Odlična šljivasta nijansa, baš za jesen. Meni jedna od najdražih nijansi koje posjedujem.
 Catherine Arley silky touch ruževi

Catherine Arley silky touch ruževi
Sastojci:
Catherine Arley silky touch ruževi
Inače sam ove ruževe slikala opet i onda sam slučajno izbrisala sve te slike (tako sam izbrisala i 3 blog posta) pa sam ih morala opet slikati. Ali dobro, nisam došla ovdje kukati.

Jesu li vrijedni kupnje? DA!!! Ako zanemarimo sastav, ovi ruževi su nešto najbolje što postoji. Bolji su nego dosta ruževa u drogeriji. Namjeravam si kupiti sve nijanse koje prodaju kod nas koliko su mi dragi ovi ruževi.

 Namjeravate li isprobati ove ruževe? 



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

16 Comments:

  1. jao,predivni su <3 morat ću do Offertissime bar po jedan :) i kažeš samo 9 kuna??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, navjerovatno koliko su jeftini :D

      Delete
    2. Zbilja nevjerojatno :) sad sam i mami pokazala,sviđa joj se ovaj tamni,pa je rekla da si ide po taj :D

      Delete
    3. bit će na blogu :) nadam se uskoro ;) <3 K.

      Delete
  2. Boje su prelepe, a i odlicno ti stoje. :)

    ReplyDelete
  3. Ovo djeluje odlicno, ne znam da li ima ovo kod nas u Bosni, prvi put cujem za ovaj brend. xD 628 mi je prelijepa, bas sad za jesen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod vas je puno lakše nabaviti Golden Rose i Flormar, a Farmasi uopće nije dostupan kod nas, s obzirom da su to sve turski brendovi, isrekno mislim da ovih ruževa ima negdje i kod vas :D

      Delete
  4. Thank you dear, follow you №75
    http://www.mosaictrends.com/

    ReplyDelete
  5. Uh cim budem u Offi bacit ću oko imaju li ih kod mene :) Zainteresirana sam ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo daj, 9 kuna je prava sitnica za ove ljepotane :)

      Delete
  6. Nijanse su predivne, šteta što su mi nedostupni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tko zna, mozda ih ima i kod tebe negdje u nekoj lokalnoj trgovini :)

      Delete
  7. Upravo bila u Offertisimi, i vidim ogroman stalak s ruzevima, i skuzih da sam negdje citala o njima, u biti ima ih hrpa, 2 stalka.
    Sebi sam kupila 601 koja je tamnooocrvena, s nekim ljubicastim podtonom (u Offertisimi sam mislila da je ljubicasta, zbog svjetla valjda)
    Cije a im je 10kn :)

    ReplyDelete