Moji prvi dojmovi o KIKO kozmetici (sjenila, ruževi...) + VIDEO

KIKO makeup
Pozdrav, ljudeki! Nadam se da ste dobro. Danas sam za vas pripremila post (i video) o KIKO proizvodima. Ovo nije post u smislu da je recenzija, nego je ovo post u kojemu ću pričati isključivo o svojim prvim dojmovima o ovim proizvodima. Pa najbolje da krenimo!

Ako do sada nikada niste ćuli za KIKO kozmetiku, sram vas bilo. KIKO je talijanski brand kozmetike.  Ovaj brand nije dostupan kod nas u Hrvatskoj, ali se može kupiti online preko njihove službene stranice. Prvi put samo o ovom brandu čitala na Talisha's Art blogu i od tada je krenula prava kikomanija. Proizvode sam naručila s prijateljicama (hvala Dora :*) i, ako potrošiti više od 49 eura poštarina će vam iznositi samo 1 euro. Prilično sam sigurna, da ću napraviti recenziju o svakom proizvodu posebno, jer mi se generalno svi sviđaju i mislim da zaslužuju poseban post. 


Prvi proizvod koji sam kupila je ova Precision Lip Pencil u nijansi 303 Indian Red. Ova nijansa je TAKO PREKRASNA i posebna, baš sam sretna što sam baš nju izabrala i stvarno sam oduševljena. Pigmentacija je odlična, trenutna cijena ove olovke za usne je 2,90 eura.
KIKO makeup
KIKO Precision Lip pencil in 303

Tu su se pronašli i Smart Lipsticks (ruževi za usne). Odlučila sam se za dvije nijanse 913 i 918. Iskreno, ovi ruževi mi se nisu nešto previše svidjeli zbog pigmentacije, koja nije najbolja. Nijansa 913 je srednje pigmentacije, dok 918 daje lagani sjaj i boju usnama. Trenutna cijena ruževa je 2,90 eura.
KIKO makeup
KIKO Smart lipstick: 913,918

Sljedeći proizvodi koje sam si kupila su KIKO pigmenti. Moji su u nijansama 12 Cocoa i 01 Nude Beige. Meni su ovi pigmenti prekrasni i nijanse su pun pogodak. Sigurna sam da ću ovim ljepotanima posvetiti poseban post kada ih detaljnije isprobam. Trenutna cijena pigmenta je 2,90 eura.
KIKO makeup
shades: 12,01

I šećeri za kraj, sjenila. Zbog njih sam se i odlučila napraviti ovu narudžbu. Ajme kako su me ova sjenila ugodno iznenadila, stvarno su mi se svidjela. Dobijete 2 grama proizvoda i pigmentacija je fenomenalna. Nijanse od lijeva na desno su 202, 204, 207, 213, 243. Ovim sjenilima ću posvetiti poseban post i napraviti look s njima. Trenutna cijena je 1,90 eura (WHAT?!).
KIKO makeup
KIKO eyeshadows R-L: 202,204,207,213,243

Ako vas zanimaju moje reakcije na ove proizvode i generalno moje prve dojmove svakako pogledajte video ispod.
Sviđaju li vam se KIKO proizvodi? Jeste li isprobali njihova sjenila?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Jao sjenila se baš čine dobra,ima ih puno :)

    ReplyDelete
  2. <3<3
    bas mi je drago da si probala kiko i da si vecinom zadovoljna :)
    kolicina pigmenata je valjda za dva zivota :D a sjenila su prava prilika, kvaliteta za malo novaca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, puno ti hvala što si pisala o njima!
      Imas pravo, pigmenta ima tako puno :D <3

      Delete
  3. Kada sam bila u inostranstvu kupila sam jednu Infinity senku i ne mogu da se nakajem sto nisam uzela vise. Tesktura im je predivna, puterasta i super se blendaju. Takodje bih volela da sam kupila neki ruz ove nijanse izgledaju fenomenalno. Pogledaj lakove sledeci put kad budes narucivala dosta su dobri

    sparklygoddess.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bit će još prilika, u to sam sigurna a sjenila su stvarno odlična :D

      Delete
  4. Zelim sve da isprobam od ovog brenda! Nazalost jos uvek nisam nista isprobala ali veujem da ce se to uskoro promeniti :) <3

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Baš sam i ja nedavno naručila nekoliko sjenila od Kika i oduševljena sam :D

    ReplyDelete
  7. Ajme lijepih li stvarčica. Ne znam što mi je ljepše od čega. :) Divote. :)

    ReplyDelete