Empties #4

Potošeni proizvodi!
Hej, ljudeki! Prvo, jeste li vidjeli novi dizajn bloga? :D Malo je riječi koliko sam sretna i stvarno mi se sviđa trenutni dizajn, jako je elegantan i izgleda profesionalno haha.


Danas sam za vas pripremila neki empties post, samo da znate da sam uz ovaj post snimala i video koji mi se nije dalo uređivati, pa njega ne budem uopće uploadala.
Potošeni proizvodi!
Od kuda krenuti? Meni se često događa da određene proizvode portošim u isto vrijeme, pa uvijek nemam korektore ili kremice za mackanje u jednom trenutku pa ludim, ali dobro to je nebitno.  Pa najbolje dakrenimo. Essence Stay All day tekući puder je jedan od mojih prvih kupovina kada je riječ o puderu, imam ga nekih dvije godine i nisam ga potrošila jer sam kao i većina početnika odmah fulala nijansu i kupila neku doslovno narančastu koja još oksidira u još narančastiju užas. Hvala Bogu pa su ovaj puder povukli iz prodaje. Mini Batiste sprej za suho pranje kose sam dobila nekada u dm-u kada sam kupila neki beauty katalog s onim kuponima. Jako volim ovaj sprej, zbog ovog mališana sam kupila full size pakiranje.
O Mixa micelarnoj otopini sam pisala OVDJE, svidjela mi se micelarna, ali s obzirom na to da sam već kupila novu ovu neću više kupiti u bližoj budućnosti, najvjerojatnije ću ju kupiti kada mi ova koju sada koristim dosadi. Neutrogena gel za čišćenje lica mi je bio odličan gel za čišćenje lica, nisam sigurna hoću li ga kupiti opet, mislim da ću isprobati neki novi proizvod. O njemu sam pisala još davnih dana OVDJE.
Potošeni proizvodi!
Balea tonik za suhu i osjetljivu kožu mi je bio odličan blagi tonik, neću ga kupiti samo zato što želim isprobati još drugih tonika koji su mi na wishlisti. O njemu sam pisala OVDJE. Essence set za obrve je proizvod koji sam kupila po drugi put, ali ga neću više kupiti. Ovaj proizvod je solidan, mislim da je jako dobar za početnike koji se upuštaju u svijet popunjavanja obrva. Essence all about mat loose powder je najbolji puder za fiksiranje korektora ikada! Sigurno ću ga kupiti, ali uvijek zaboravim da mi je potreban.
Potošeni proizvodi!
Balea mlijeko za kosu mi je bilo jako dobro, sigurno ću ga kupiti opet, iako mi miris pomalo ide već na živce, ali nije uopće loš. HiPP Baby blaga krema za lice mi je odlična hidratantna krema i sigurno ću ju kupiti opet, ali stalno kada sam u Mulleru zaboravim ju kupiti, o njoj sam pisla OVDJE

Potošeni proizvodi!
I za kraj, blazinice. My Face su mi najdraže, a i prilično su jeftine. Ako nisam u blizini Bipe, najčešće kupim ove Eveline. I to je to, potrošila sam još jedan regenerator, ali njega sam bacila (nema veze :P).
Potošeni proizvodi!
Koji je zadnji proizvod kojeg ste vi potrošili? 



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

15 Comments:

  1. cak 5 tvojih stvarcica sa zadnje slike sam probala i obje blazinice :D meni je ovo nekad bio najdrazi balein tonik, mislim da sam potrosila oko 5 bocica i onda sam ga se zasitila i isla isprobavati ostale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se jako često zasitim puno različitih proizvoda samo nakon jedno korištenja, zbog mirisa koji mi je već dosaddil pa često kupujem nove stvari. :)

      Delete
  2. Imamo dosta zajedničkih potrošenaca, Essence puder, Neutrogena gel.. i vraćam se po njih. Za tonik ti mogu preporučiti Byphasse, pisala sam i recenziju pa škicni na moj blog ako te zanima, ali vjerujem da si čula već dosta o njemu ;)
    Sve pohvale za dizajn, to si sama radila ili? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da ću zeti Byphasse tonik ili možda Afroditin, hvala na preporuci :)

      Delete
  3. Budući da više manje koristim prirodnu preparativu nemamo istih potrošenih proizvoda, ali sam s Essence setom za obrve napokon pri kraju :D Jedva čekam da ga potrošim i kupim neki novi set makar nije ovaj loš, ali želim neki novi isprobati, imaš neku preporuku?
    Dizajn ti je baš super, jednostavan i pregledan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam pojma koji set za obrve da ti preporučim kada ne koristim sjenila za obrve, čitala sam na blogu Makeup Arena recenziju o She setu za obrve koji je slične cijene kao Essence :)

      Delete
  4. Odličan ti je dizajn :D Ja sam baš kupila opet essenceov set za obrve. Imam ih više iskreno al mijenjam često, nisam još našla nešto što volim i s čim sam zadovoljna. Baš gledam i kod mene se nakupila ogromna hrpa potrošenih proizvoda tako da će kroz par dana ići i post o njima pa da u Novu godinu mogu ići bez ostataka haha :D

    ReplyDelete
  5. Nista od ovih proizvoda nisam probala, mada mi se dopada sta sve ovde ima :)

    ReplyDelete
  6. Obozavam ovaj Essence puder, samo je moj nijansa 20 ako se ne varam i mogu reći da mi je jedan od drazih. Čak mi je bolji od Bourjois 123 :) Obozavam njegov miris i način na koji lezi na mojoj kozi. :) Nadam se da si samo fulala nijansu pa da ti se zato ne sviđa. Jer ako kupiš pravu nijansu, zaista vrijedi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ne bih se složila, po meni nije kao Bourjois 123 puder, mislim ne znam je li kao on jer njega svi hvale a o ovom puderu malo ljudi priča. Mislim da previše oksridira i ne blenda se baš najbolje + nije najpostojaniji tako da se nikako ne slažem s tobom, ali svatko ima svoje mišljenje.

      Delete