Moji omiljeni: Studeni 2015.

11:49 AM

Moji omiljeni: Studeni 2015.
Hej, mili moji! Danas vam tipkam o favoritima za prošli mjesec, koji je kao i svaki drugi prošao meni jako brzo. Znam da kasnim s ovim postom, ali do sada nisam izostavila niti jedan ovakav post sa svojim mjesečnim favoritima pa mi je bilo žao ne napisati i ovaj. Ovomjesečni favoriti su novi, tj. sami proizvodi u ovim favoritima su novi. Uskoro očekujte novi new in post, a sada da se vratimo na favorite...

Moji omiljeni: Studeni 2015.
Prvi favoriti je NYX jumbo olovka za oči u nijansi Milk. Što reći, nego da je ova olovka must have, meni je odlična. Pigmentacija je odlična i super mi je koristiti ju kao bazu za sjenila koja nisu jako pigmentirana da im pojača intenzitet i daje im onaj woow efekt. Essence hajlajter iz LE „Merry Berry“ mi je jedan od najdražih hajlajtera. Njemu sam posvetila posebnu recenziju OVDJE. Neki su mi rekli da se on trusi, ali ja to nisam primijetila zbog kista kojeg koristim za nanošenje hajlajtera o kojem ću pričati u nastavku.
Moji omiljeni: Studeni 2015.
Essence kist za blendanje mi se pokazao odličan za nanošenje hajlajtera i od tada ga volim do neba i natrag, ako ga imate a imate premale kapke pa vam je ovaj kist prevelik probajte ga koristiti kao kist za nanošenje hajlajtera. KIKO Precision olovka za usne u nijansi 303 Indian Red mi je predivna olovka, nijansa je toliko posebna! Išla sam na KIKO stranicu i nigdje nisam mogla pronaći ove olovke, šmrc :( . O KIKO proizvodima sam pisala OVDJE.
Moji omiljeni: Studeni 2015.
Maybelline Color Tattoo u nijansi Creme De Nude me je oduševio, kao i većinu žena koje su isprobale ovaj proizvod. Neki pričaju da je ovo dupe za poznati MAC Paint Pot u nijansi Soft Ochre, ali ne posjedujem taj proizvod pa vam ne mogu reći, ali sumnjam da ću ga kupiti jer mi je ovaj Maybelline odličan kao baza za sjenila hehe. I šećer na kraju, KIKO sjenila. Iako su mi sva KIKO sjenila odlična, ova dva sam najčešće koristila od kad sam ih kupila. Gornja nijansa je 204, a nijansa ispod 213. Oboje nijanse su mat i fantastične su pigmentacije. E da, blendaju se kao san! Bojim se da će KIKO izbaciti ova fenomenalna sjenila iz prodaje jer neke nijanse jednostavno nisu više dostupne na web stranici, a i ne mogu se više kupiti palete za ova sjenila. Iskreno se nadam da se to neće dogoditi!

Koji su vaši favoriti za prošli mjesec?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

You Might Also Like

6 komentari

  1. super favoriti :) i ja mislim kiko povlaci ova sjenila jer su izbacili vec nova napravljenu po uzoru na ova infinity, zato ih rasprodaju. znas da sam imala ovaj highlighter u ruci vec i predomislila se jer imam vec toliko toga :( a zbilja je prekrasan, naletila sam na cijelu netaknutu kolekciju u bipi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prava šteta, ako povlaci ova sjenila jer nisam sigurna hoću li uspjeti obaviti još jednu narudžu, tj. naručiti još par nijansi ovih sjenila :(
      Baš si sreće štu si naišla na netaknutu kolekciju, kada sam ja došla u Bipu (bio je 27.11) bili su ruževi već skoro pa rasprodani uz to je u mojoj Bipi ova kolekcija bila dostupna stvarno rano :)

      Delete
  2. Super,i ja sam kupila tu olovku,samo kod mene je nijansa malo jača boja od svijetle boje smeđe,zapetljano je ali eto,Koristim je stalno odlična je za smokey eye,i baš sam namjeravala da kupim tu nijansu milk,ima je moja drugarica i mislim da je čak bolja od moje.I da,pun pogodak sa Merry berry kolekcijom :)
    Možeš li zapratiti moj blog :) ?
    http://nevervigeup78.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ako mislis o KIKO olovki, ona je za usne. Mozda si nesto pomjesala hehe. Slazem se da je LE kolekcija pun pogodak :)

      Delete
  3. Nyxova olovka je meni zakon za sve i svašta i ovaj Essence kistić (dokaz da ti ne treba puno novaca da bi imao sasvim solidan kist za blendanje)!

    ReplyDelete

Subscribe