Throwback na omiljene proizvode iz 2014. godine!

Throwback na omiljene proizvode iz 2014. godine!
Pozdrav ljudeki! Ono kada odlučiš napisati neki kvalitetni blog post u pola 3 ujutro, ah život. Želim vam svima sretan Božić i sretnu novu godinu, nek je para više nego manje (to sam pokupila od Dubioze hehe) i nek je ljubavi i najvažnije zdravlja. Sad se vratimo na post.

Znam da me nije bilo nekih 2 tjedna na blogu, ali u tom kratkom razdoblju se dogodilo toliko toga. U ta dva tjedna su mi umrla dva psa koja su mi značila više nego puno ljudi koje znam, pa je onda došal Božić (znate kako to ide), a sada i moj rođendan, ali dobro to su samo opravdanja. Odlučila sam napisati neki post u kojemu ću komentirati svoje omiljene proizvode koje su obilježile 2014. godinu, post o favoritima 2015. će biti poslije na blogu. Želim reći da se u samo jednu godinu toliko toga promijenilo o mojem znanju i ukusu o šminki, a i kvaliteti šminkanja. Mislim da ću ovakve postove raditi svake godine. Ovu godinu sam shvatila što zapravo volim i koje boje/nijanse preferiram. U ovih 12 mjeseci sam isprobala toliko puno novih kozmetičkih proizvoda pa mislim da imam puno više iskustva nego prošle godine, pa mogu sa kritičnijeg stajališta gledati svoje stare favorite. Odlučila sam slikati i nove slikice, tek toliko da vidimo koliko se kvaliteta slika promijenila (iako niti ove slike nisu ništa ekstra haha). Post o mojim favoritima iz 2014. možete pročitati OVDJE. Znači, sada je još uvijek 2015. godina, a o ovo su moji favoriti iz 2014. godine koje ću sada prokomentirati.
Throwback na omiljene proizvode iz 2014. godine! 
Prve favorite koje sam spomenula da su obilježili 2014. godinu su Essence long lasting ruževi za usne (Dare to be Nude, Natural Beauty, Oh So Matt). Iskreno, ove ruževe ne koristim često i definitivno ih ne bi stavila u favorite. Ruževi nisu ništa posebno, za ovu cijenu ne možete očekivati nešto spektakularno. Pigmentacija je srednja do lagana, a postojanost je po meni dosta loša (nekih 3-4 sata). Preporučila bi ih za početnike. Tu su se pronašle i Essence olovke za usne (11 In the nude i 06 Satin mauve). Ove olovke su stvarno odlične, nažalost promijenili su izgled i formulu olovka, pa ne znam jesu li još toliko dobre, ali mogu reći da je stara formula bila odlična! Makeup Revolution What you waiting for? paleta sjenila je jedna od prvih paleta koje sam kupila, o njoj sam još davnih dana pisala OVDJE. Po meni ova paleta nije loša, ali nije mi toliko dobra da bih ju stavila u ovogodišnje favorite, a i da budem iskrena nisam ju koristila već stvarno dugo. Eveline korektor je dobar i mislim da za njegovu cijenu radi odličan posao, nisam ga koristila već stvarno dugo, ali imam ga u sjećanju kao odličan korektor.

Essence stay all day korektor u nijansi 02 je valjda jedan od par proizvoda koje sam nastavila koristiti, ovaj korektor koristim i dalje za posvjetljenje područja oko očiju nakon što sam prije njega koristila korektor, mislim da je ovaj proizvod dobar za svakodnevno korištenje. Catrice defining rumenilo u nijansi 02 mi je i dalje jedno jako drago rumenilo koje i dalje jako često koristim, po meni ne možete fulati s Catrice rumenilima hehe. O Avon bazi za sjenila sam valjda pričala milijun puta, ova bazu ne koristim više. Ne volim ju toliko koliko sam ju prije voljela, a i ne koristim ju više jer ne radi ništa što se tiče produživanja postojanosti sjenila ili poboljšanja pigmentacije sjenila, s moje strane ju ne bih preporučila iako ju neki obožavaju. Catrice camouflage cream i dalje koristim, ali ne toliko često jer mi se malo isušio pa mi se jako primi za suhe dijelove lica, a i pomalo mi isušuje dio lica na koji stavim ovaj korektor, ali mislim da je to zbog toga što ovaj korektor imam stvarno dugo inače mi je stvarno odličan i prekrivanje je srednje i za tu cijenu bih ga preporučila svima. Makeup Revolution vodootporni tuš za oči ne posjedujem više i ne koristim ga. Ne sviđa mi se što nije bio postojan, ali mi se svidjela četkica iako se nekima uopće nije svidjela, ali ga ipak ne bih ga preporučila.
Throwback na omiljene proizvode iz 2014. godine!
Wet n Wild ruž za usne u nijansi Just Peachy je ruž koji uopće ne koristim, ali to je zbog nijanse koja mi se više ne sviđa toliko koliko mi se sviđala prije. Po meni su WnW ruževi odlični i s njima ne možete pogriješiti, pigmentacija postojanost i cijena su odlične. Puno češće koristim nijansu Bare It All. Manhattan Easy match tekući puder u nijansi Classic Ivory je tekući puder koji mi je drag, jer daje prirodan look. Prekrivanje je lagano i dewy i zbog toga volim ovaj puder. Jedino što mi se ne sviđa na njemu je postojanost. Essence all about matt! Fixing loose powder je odličan puder za fiksiranje područja ispod očiju i nikako da opet kupim taj puder, cijena je odlična i obožavam ga. Jedino što mi se ne sviđa kod njega je sastav (sadrži 3 ili 4 vrste parabena). Maybelline Color Tattoo u nijansi 40 Permanent Taupe sam tada koristila za popunjavanje obrva, ali više uopće ne koristim ovu nijansu. Po meni su ovi Color Tattoo proizvodi odlični, ali ih ne koristim toliko zbog samih nijansa. I za kraj Essence pigment koji više nije dostupan, ali ću ga ipak spomenuti. Volim Essence pigmente, stvarno su dobri i iskreno se nadam da će Essence vratiti svoje pigmente u prodaju. Zaboravila sam napisati da trenutno možete sudjelovati u darivanju na mojoj fejs stranici, pa me svakako pratite tamo.

Sviđa li vam se ovaj post?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

11 Comments:

  1. Iskreno ovakav post do sada nisam kod nikog vidjela.. I jako mi se svida, dokaz koliko se mjenjamo kroz godine i koliko se nase navike mijenjaju. Mislim da bih i ja mogla dogodine napisati po koji komentar na moje sadasnje favorite. Post je odlican i slike su ti stvarno puno bolje :)

    ReplyDelete
  2. Žao mi je radi peseka :(
    Sviđa mi se post i također ti želim sve najbolje! :*

    ReplyDelete
  3. Interesting blog and all the information are really very great and helpful for makeup.
    special effects makeup

    ReplyDelete
  4. Interesting blog and I really like your work and must appreciate you work for the how to do your eyebrows.
    how to do your eyebrows

    ReplyDelete
  5. I think most people would agree with your awesome article which is specially related of 5 Minute Makeup Routine. I am going to bookmark this web site so I can come back and read more articles. Keep up the good work!
    5 Minute Makeup Routine

    ReplyDelete
  6. Nice blog and your all presenting information are very great and it's really good well done.
    Maxus Nails

    ReplyDelete