Moji omiljeni: Siječanj 2016.

Moji omiljeni: Siječanj 2016.
Pozdrav, ljudeki! Evo me nakon dosta dugo vremena. Nadam se da ste mi dobro, a ako niste da će biti bolje. Ako ne znate, fotoaparat mi se strgao pa nisam mogla ništa slikati. Hvala Bogu pa sam nabavila privremeni fotoaparat. Ukratko, danas sam za vas pripremila favorite siječnja. Neću pričati kako je ovaj mjesec prošao brzo, jer to pišem u skoro svakim favoritima.
Krenut ću od meni omiljenog proizvoda kojeg sam koristila skoro cijeli mjesec. Ako ne znate, bila sam te sreće pa sam osvojila svih pet MUR čokoladnih paleta hehe. Tako sam s par njih eksperimentirala kroz čitav mjesec. Najviše mi se istaknula MUR Naked Chocolate, ova paleta je stvarno odlična! Dajte samo pogledajte nijanse kako su lijepe, a i pigmentacija je dosta dobra. 
Moji omiljeni: Siječanj 2016.
Od kistova sam čitav mjesec koristila Essence LE blush brush i bronzer brush. Meni su ovi kistovi stvarno dobri za cijenu od oko 20-30 kuna. Ako ih vidite u nekoj Bipa prodavaonici svakako ih zgrabite. Catrice tekući korektor u nijansi 01 je odličan i jeftin korektor. Preporučila bih ga svim curama koje su svjetlije puti i traže neki dobar korektor za svaki dan. Prekrivanje je srednje, a tekstura mu je stvarno dobra.
Moji omiljeni: Siječanj 2016.
KIKO olovka za usne u nijansi 712 je odlična i jeftina olovka za usne. Ova nijansa mi je bila odlična za skoro svaki dan, iako je riječ o tamnijoj smećkastoj nijansi. KIKO bronzer u nijansi 104 je odličan bronzer! Volim na njemu, ali baš sve, od teksture do pigmentacije. E da, blenda se kao san. KIKO LE rumenilo u nijansi 04 je odlično rumenilo. Riječ je o nekakvoj mousse teksturi, a i sama nijansa je tamnija od ostalih. Rumenilo se jako lijepo stopi s licem, a nijansa je dosta drugačija od ostalih koje inače nosim. I za kraj, KIKO sjenilo u nijansi 213 je odlično toplo smeđe sjenilo. 

Koji su vaši favoriti?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Imam korektor i ove kistove i super mi je i jedno i drugo.
    Paleta mi se jako svida. A kad si vec osvojila svih 5 budi dobra pa nam bar swatcheve stavi u jedan post da mozemo lakse izabrati koju kupiti :D

    ReplyDelete
  2. kiko sjenila, essence kistovi (meni onaj narancasti), catrice korektor, tu smo si :D

    ReplyDelete
  3. ajme, svih 5 MUR čoksica :O predobro :D

    ReplyDelete
  4. Jako mi se dopada paleta i četkice naravno :)

    ReplyDelete