Najčitaniji postovi u 2015. godini

Pozdrav, ljudeki! Danas sam za vas (a i za sebe) pripremila post u kojemu ću pričati o najčitanijim postovima u 2015. godini. Razmišljala sam isplati li se ovaj blog post uopće napisati i predomišljala sam se hoću li ga uopće objaviti, ali kao što možete vidjeti odlučila sam ga objaviti. O omiljenim proizvodima iz 2015. godine sam pisala OVDJE. Pa krenimo!

5. mjesto zauzeo je nedavni post koji sam napisala, a riječ je o ESSENCE LE Merry Berry hajlajteru (KLIK) koji mi je jedan od dražih hajlajtera. Znam da nekima nije odgovarao, ali meni je stvarno odličan.
4. mjesto drži meni jedan od najdražih blog postova koje sam napisala, a riječ je o Povoljno i kvalitetno #1 (KLIK) koji je bio prvi post u ovoj seriji, gdje pričam o kvalitetnim, ali pritom povoljnim proizvodima (iako ste to najvjerojatnije mogli iščitati iz naslova haha). Ovakav post nisam napravila već stvarno dugo, mislim da sljedeći post bude baš ove tematike hehe.
Na 3.mjestu se našao post o mojih top 10 ESSENCE proizvoda (KLIK). Sve proizvode koji se nalaze u tom postu i dalje jako volim.
2. mjesto je zauzela recenzija o ESSENCE All about matt! High covering korektor (KLIK) koji je po meni odličan korektor, ako mi ne vjerujete kliknite na recenziju hehe.
1. mjesto zauzeo je ESSENCE make me brow gel mascara (KLIK).
Iiiii evo nas na kraju ovog posta, ako niste shvatili u top 5 postova su se pronašli većinom ESSENCE proizvodi (slučajnost?) haha.

I to bi bilo to! Koji se vama post najviše svidio u prošloj godini?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

2 Comments: