Omiljeni proizvodi iz 2015. godine!

Pozdrav, ljudeki! Za prvi post ove godine, odlučila sam napisati post o svojim favoritima iz 2015. godine. Odlučila sam pisati isključivo o proizvodima koji su mi odlični i koje bih većini ljudi preporučila. Pa najbolje da krenemo :-)

Prvi proizvod je ESSENCE Lash Princess maskara koju obožavam, iskreno nemam niti jednu zamjerku. Sviđa mi se efekt koji daje, a i cijena je pristupačna. WET N WILD ruž u nijansi Bare it All mi je odličan ruž za svaki dan, volim sve o njemu. Jedina stvar koja se ljudima možda ne bi svidjela jest to što će vam pomalo isušiti usne. Ako želim nositi malo tamniju nijansu ili želim da mi ruž traje duže, koristit ću IQ COSMETICS ruž u nijansi Nude. Ovaj ruž je stvarno moćan, od njegove formule do postojanosti. Ne bih rekla da je baš za svakoga, pomalo je težak i isušit će vam usne, ali nijansa i postojanost su toliko odlične da mu to ne mogu toliko zamjeriti. Najteži dio mi je bio izabrati omiljenu paletu sjenila, s obzirom na to da posjedujem stvarno puno paleta. Na kraju sam se odlučila staviti MAKEUP REVOLUTION Iconic Pro 1 paletu sjenila, volim većinu nijansa u ovoj paleti i za njom posežem stvarno često.
Ovu godinu sam se upoznala s umjetnim trepavicama, tako da nisam neki profesionalac, ali moram reći da su mi se najviše svidjele ARDELL umjetne trepavice u nijansi 120 Demi. MAC Pro Longwear korektor u nijansi NW20 (RECENZIJA) mi je jedan od najdražih korektora. Mislim da ne pričam dovoljno o ovom korektoru, ali to je samo zato što nije toliko povoljan i što ga ne koristim svaki dan. Što se tiče obrva, tu moram svakako istaknuti NYX gel za obrve u nijansi Blonde koji mi je definitivni favorit, jedino što mi se ne sviđa na njemu jest to što ne daje prirodan efekt. Nakon što sam popunila obrve, koristim ESSENCE Make me brow gel (RECENZIJA), stvarno volim ovaj gel i koristim ga SVAKI dan, ako mi se ne da popunjavati obrve, na brzinu koristim ovaj gel.
ESSENCE liquid ink vodootporni tuš za oči mi je odličan tuš za oči, koji sam koristila kroz cijelu godinu. Što se tiče baze, tu se je pronašla CATRICE baza za sjenila koju stvarno volim. Na Catrice bazu ide MAYBELLINE Color Tattoo u nijansi Creme de Nude. Ovaj duo nanosim skoro svaki dan i ponekad je to sve što nosim na kapcima jer želim ujednačiti boju kapka. Što se tiče rumenila, tu sam imala veliku dilemu. Nisam se mogla odlučiti koje će mi biti favorit, pa sam razmišljala za kojim bih rumenilom posegnula skoro svaki dan i koje smatram prikladnim za skoro sve lookove, izbor je pao na FLORMAR rumenilo u nijansi Rosewood, volim postojanost pigmentiranost nijansu i cijenu ovog rumenila, jedini što mi se ne sviđa na njemu je ambalaža i miris.
Što se tiče mono sjenila, najviše su mi se istaknulo FLORMAR mono sjenilo u nijnsi 16 (RECENZIJA), ovo sjenilo koristim kao bazu i jako je slične nijanse kao moj kapak, volim sve o Flormar sjenilima, preporučila bi ih svima. Od KIKO sjenila, morala sam izdvojiti nijansu 201 koju koristim kao hajlajter i kao sjenilo i nijansu 203 koju koristim kao tranzicijalnu nijansu. Za konturiranje, ali i kao sjenilo volim koristii ESSENCE sjenilo u nijansi 05 my favorite tauping.

Htjela bih još samo reći da sam u 2015. ozbiljno počela pisati blog, prije toga nisam imala niti 3000 pogleda iako sam tada blog pisala oko 4 mjeseca jer nisam znala za puno stvari, nisam imala niti Bloglovin niti Facebook stranicu ili bilo koju društvenu mrežu, tako da vam hvala na svemu! I to je to! Nadam se da će nam svima ova 2016. godina biti odlična i da ćemo ostvariti vaše ciljeve.



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

9 Comments:

  1. Dijelimo ljubav prema Ardell trepavicama :) Super mi je i Essence tuš, ali ga prošle godine uopće nisam koristila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su te trepvaice super, a Essence tuš mi se pokazao kao najpovoljnija opcija :)

      Delete
  2. Obožavam Nyxov gel..nisam primjetila da mi nešto neprirodno obrve sa njim izgledaju, ništa neprirodnije nego sa drugim proizvodima..
    Demice su među favoritima svakako :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa po meni se s njim definitino lako pretjera i skuži se da imaš nešto na obrvama, tj. da si ih popunjavala jer daje efekt malo jačih obrva (što osobno volim :D)

      Delete
  3. Imam FLormar senke udve nijanse i obozavam ih! Zavidim ti na Kiko senkicama! :D <3

    ReplyDelete
  4. Morat ću naabviti taj MAC korektor da vidim ima li učinka na mojim podočnjacima :P Kiko sjenila izgledaju izvrsno, a Catrice baza mi je isto dobra. Lijepi favoriti sve u svemu :)

    ReplyDelete
  5. Izgleda da samo meni nije odgovarao ovaj Essence ajlajner :-/

    ReplyDelete
  6. Sve mi se više počinju sviđati ove Kiko stvarcice.. morat cu si to nabaviti :)

    ReplyDelete
  7. Jako mi se doapda tvoj itzbor proizvoda, paleta mi je najviše upala u oči, divne boje :)

    ReplyDelete