Povoljno i kvalitetno #5

Pozdrav! Danas sam za vas pripremila post u kojemu ću pričati o povoljnim, a pritom kvalitetnim proizvodima (kao što i sam naslov govori). Pa najbolje da krenemo! E da, trenutno se na mojoj fejs stranici odvija jedno DARIVANJE, pa svakako sujdlujte u njemu (KLIK na post).

CATHERINE ARLEY ruževi za usne (RECENZIJA) su odlični ruževi za samo 9 kuna! Njima sam posvetila poseban post, pa svakako pročitajte recenziju. Obožavam ih, a najviše koristim nijanse 624 i 626. Moram reći da su ruževi stvarno pigmentirani, a formula im je odlična.
Sigurna sam da već znate o ovom proizvodu, jer o njemu priča skoro pa cijela blogosfera. Riječ je o CATRICE Liquid Camouflage moj je u nijansi 01 (jer mi je trenutno 02 pretaman, tek toliko o tome...). Meni je ovaj proizvod odličan i moram se složiti se velikim dijelom cura koje govore samo dobre stvari o ovom proizvodu. Prekrivanje je srednje i korektor je jako lagan. Osobno ga koristim i za područje ispod očiju i za prekrivanje nepravilnosti. Preporučila bih ga curama svjetlije puti koji su u potrazi za korektorom za svaki dan.
U ovom postu se pronašla i BALEA MED Ultra Sensitive krema za 24-satnu intenzivnu njegu. Posjedujem samo mini pakiranje od 15 ml koje košta 7 kuna, dok veliko pakiranje sadrži 50 ml a košta 35 kuna (što znači da se isplati kupiti 6 mini pakiranje jer u njima dobijete 75 ml, to je 25 ml više, za istu cijenu od 35 kuna). Ova kremica mi je odlična, a stvarno je povoljna. Odlična je kao podloga za šminku i preporučila bih ju curama sa suhom kožom, jer je meni jako pomogla sada preko zime kada mi je koža stvarno suha.
O MAYBELLINE Color Tattoo u nijansi Creme de Nude svi pričaju. Ovaj proizvod je odličan i koristim ga skoro svaki dan kao baza za sjenila i da mi ujednači boju kapka. Riječ je o dupu MAC Paint pota u nijansi Soft Ochre. I za kraj, CATRICE Illuminating rumenilo u nijansi 010 I Am Nuts About You. Meni je ovo rumenilo odlično, volim njegovu postojanost i nijansu. Finiš koji daje je stvarno prirodan kao i sama boja rumenila. Rumenilo sadrži shimmer i pigmentacija je lagana (neki bi rekli da je rumenilo loše pigmentirano). Jako mi se sviđa što je rumenilo lagano jer se ne može s njim pretjerati, a i većina rumenila u mojoj kolekciji su jako pigmentirana pa je ponekad dobar i neka promjena. Na rumenilu mi se ne sviđa ambalaža jer se proizvod jako lagano otvara, inače sve pohvale za nijansu i trajnost.

I za kraj, ako niste znali novi video je na mom YouTube kanalu, pa ga svakako pogledajte!




                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

17 Comments:

  1. Gdje se mogu kupiti ti ruževi?

    ReplyDelete
  2. Odlican post, ako zelis mozemo pratiti jedna drugu, javi mi na mom blogu

    Recenzije11.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Svidjaju mi se jako ovi ruževi, ali mislim da kod nas u Bih, njih nema :(
    Ako želiš, možeš pogledati moj blog. Javi mi komentarom, da li me pratiš, pa da uzvratim :) https://zenskikutaktrenutak.wordpress.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nažalost koliko ja znam, nema ih u BiH :(
      Svakako cu ti pogledati blog :)

      Delete
  4. sjajan odabir, svidja mi se i slazem se za baleinu kremicu. Puno pozdrava :)

    ReplyDelete
  5. ova Baleina krema me zaintrigirala, moram je potražiti sljedeći put u dm-u :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako daj, ako ništa kupi ovo mini pakiranje kao i ja :)

      Delete
  6. Prvom prilikom letim u Offeritisimu i kupujem ove ruževe. :) Divni su.

    ReplyDelete
  7. jaoo frendica ima jedan ovaj catherine arley ruž i baš sam se pitala odakle joj jer nisam čula za taj brend :O

    ReplyDelete
  8. Obozavam ovakve postove.. definitivno svratim u Offertisimu :)

    ReplyDelete