Recenzije AURA proizvoda [Kist za konturiranje i blendanje, iluminator, tekući ruževi]

AURA kozmetika
Ne kupujem često kozmetiku u Kozmu, moram priznati da bi mi prvi izbor ipak bila Bipa. Jedan razlog, a najvjerojatnije i jedini, zbog čega ne kupujem u Kozmu jest što se nalazi na onom djelu grada gdje uopće ne zalazim. Posljednji puta kada sam bila u Kozmu, išla sam u njega isključivo zbog AURA kozmetike. Pripremila sam vam kratke dojmove o svih 5 AURA proizvoda koje sam si kupila, pa ako vas zanimaju dojmovi o AURA kistu za blendanje sjenila i kistu za konturiranje, iluminatoru te tekućim ruževima u nijansama 602 & 624 svakako nastavite čitati...

Sve AURA proizvode možete nabaviti u određenim Kozmo prodavaonicama, točnije možete provjeriti OVDJE u kojima se prodavaonicama nalazi AURA kozmetika. Po meni su svi proizvodi koje ću danas spomenuti vrijedni kupovine, ako uzmemo u obzir cijenu i svakako ih preporučujem.

AURA Illuminate ME! je tekući iluminator koji dolazi u staklenoj bočici s pumpicom, u količini od 10 ml. Pumpica ne dozvoljava baš precizno doziranje proizvoda, pa će vam sigurno previše proizvoda izaći nego što vam je potrebno. Dostupan je u dvije nijanse - Sunlight i Glamglow, a nijansa koju posjedujem je Sunlight. Do sada nisam isprobala niti jedan tekući iluminator i radovala sam se isprobavanju ovoga jer sam se načitala samo dobrih stvari o njemu. Sunlight je topla zlatna/boja šampanjca, idealna za osobe žutog/toplog podtona. Ono što mi se sviđa kod ovog iluminatora iliti highlightera je taj prirodni efekt koji daje na licu. Možete ga pomiješati s tekućim puderom i tako dobiti lagano dewy finish po čitavom licu ili ga možete precizno , bez problema (jer se lagano blenda), staviti na dijelove lica koje želite naglasiti. Cijena mu je 44,99 kn.
AURA kozmetika
AURA Bronzer Contour brush je kist kojemu sam se najviše radovala te sam išla u kupovinu najviše zbog njega. Namijenjen je konturiranju lica i nanošenju bronzera. Izuzetno je mekan, a zbog svog polukružnog oblika vrlo lako ćete nanijeti proizvod za konturiranje i još lakše ga izblendati. S obzirom na to da su sintetičke dlake vrlo mekane, kist ne pokupi previše proizvoda. Cijena mu je 44,99 kuna te moram priznati da mi je ovaj kist trenutno najdraži u kolekciji.

AURA Blending Eyeshadow Brush je kist namijenjen blendanju, odnosno ublažavanju prijelaza između sjenila. Napravljen je od sintetičke dlake, izuzetno je mekan na dodir. Ne pokupi previše proizvoda i izvrsno izblenda sjenila. Jedina mana bi mu bila veličina, ako gledamo da je namijenjen eye makeup-u te ga ne bih preporučila curama s malim očima. Osobno ga volim koristiti i za nanošenje highlightera i taj posao obavlja odlično, zbog toga namjeravam kupiti još jedan primjerak (tako da imam jedan za blendanje, a jedan za nanošenje highlightera). Cijena mu je 27,99 kuna.
AURA kozmetika
AURA mat kremasti ruževi u nijansama 602 Ring a Bell & 624 Last Goodbye su lijepi nude ruževi prikladni svakodnevnom nošenju. O nijansi 624 sam već pričala OVDJE. Ono što mi se kod ovih proizvoda jest pigmentacija, ali i razlika u pigmentaciji. Nijansa 602 je srednje pigmentacije, dok je nijansa 624 dosta lošije pigmentacije, ali opet dovoljno dobre da se s njom može raditi. Teksturom mi se sviđa tekući ruž 602, dok nijansom više preferiram 624. Nijansu 602 Ring a Bell bih opisala kao jednu toplu srednje rozu nude nijansu koja je više roskasta nego nude, dok je nijansa 624 Last Goodbye predivna nude-roskasta nijansa koja je više nude. Ruževi ostavljaju mat finish, trajnost im je 3-4 sata. Na swatchu ispod možete vidjeti kako se 624 neravnomjerno nanosi, te se dobro vidi razlika u pigmentiranosti. Cijena im je 39,99 kuna.
AURA kozmetika

AURA kozmetika
AURA tekući ruževi 624 & 602

Jeste li isprobali AURE proizvode?



                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

32 Comments:

  1. imam kist za blendanje i ovaj za bronzanje i super su mi. tekuci ruzevi su posebna prica jer sam prvi put uzela jednu boju koja je fantasticna i onda isla po jos koju i razocarala se, ne mogu vjerovati da isti proizvod moze imati tolike razlike u kvaliteti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da slažem se, to mi je baš bezveze. Kada sam čitala recenzije samo sam kod Arkone pročitala da postoji velika razlika i da bi se trebala gledati svaka nijansa za sebe jer su drugačije formule i teksture i tu se slažem, puno više mi se sviđaju nijanse 600-613 teksturo, ali bojom preferiram 614-628 baš glupo!

      Delete
  2. Za sada jedino imam jedan tekući mat ruž (623 take the crown) i razočarana sam jer mi groznoooo isuši usne (bez balzama sam ga isprobala jer inače nemam nekih posebnih problema što se toga tiče), a i pigmentacija nije neka, treba nekoliko slovjeva slojeva :(
    mislim, sigurno ću kupiti još koji ruž i neke proizvode, ali baš šteta što je ovaj tako loš

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po meni se s njima može nekako raditi uz olovku za usne i ne bih rekla da su loši proizvodi. Osobno nisam imala nikakvih problema s teksturom, ali to sigurno ovisi od osobe do osobe :)

      Delete
  3. Ja baš volim njihove mat tečne karmine. Jeste da neke nijanse imaju lošiju pigmentaciju al onda iskoristim to kao prednost da sa različitim olovkama za usne dobijem različite nijanse. :D Ta iluminator gledam i gledam već mesecimai nikako da prelomim i uzmem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po meni su ti proizvodi čist okej generalno i sigurna sam da cu ih kupiti, jer se slazem s tobom i volim ih koristiti s olovkama za usne jer tako mogu prilagoditi boju kakvu zelim :)

      Inqce iluminator mi je super za svakodnevno nošenje :)

      Delete
  4. Odlican post! Proizvodi su preslatki, ja taj iluminator moram isprobati. Čula sam dosta pohvala o njima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Svakako ga pogledaj jer je po meni stvarno dobar proizvod :D

      Delete
  5. Imam ih sve i sa svim ovim sam jako zadovoljna! <3 Aura je stvarno divna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, zasada sam jako zadovoljna njihovim proizvodima :D

      Delete
  6. Ove aura ruževe jako želim probati, ali čula sam da su tamnije nijanse lošije pigmetacije, a baš njih volim nositi. Također sam vidjela da neki kažu da ruž stoji cijeli dan na usnama dok drugi kažu nekoliko sati tako da se stvarno premišljam da li da kupim ili ne.

    https://doroteascorner.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se da su tamnije nijanse lošije pigmentacije, ali nisu ni svijetle nešto ekstra :/
      Pa sigurno ne stoji na usnama cijeli dan, to je ipak malo pretjerivanje :P

      Delete
  7. divne nijanse ruzeva a vjerujem da je i iluminator odlican :D voljela bih ga probati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, posebno mi je iluminator odličan!

      Candy Makeup Girl

      Delete
  8. Kist za konturiranje ide na wl-u :D

    ReplyDelete
  9. Super post! Ako hoces pogledaj moj blog i dodaj me, ja sam tebe takodjer. <3

    ReplyDelete
  10. Super post! Ako hoces pogledaj moj blog i dodaj me, ja sam tebe takodjer. <3

    ReplyDelete
  11. Ja za sada imam samo njihov korektor i obožavam ga. Nadam se uskoro probati još koju sitnicu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja namjeravam isprobati korektor nakon što potrošim Catrice tekući camouflage :)

      Delete
  12. Zasad mi je sve od AURE super, ruževi također makar neke moram nanositi više puta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su ruževi okej, ne bih rekla da su loši, volim ih kombinirati uz olovke za usne :)

      Delete
  13. Imam sve iz ovoga posta osim iluminatora i mislim da su svi mogli primjetiti moje oduševljenje njima..napokon nešto kvalitetno, a istovremeno pristupačno :)

    ReplyDelete
  14. na wish listi mi je zasad korektor i ruževi, ali što više pratim recenzije ostalih proizvoda, ovaj iluminator ne bi bio na odmet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iluminator i kist za konturiranje su mi njihvi najdraži proizvodi :D

      Delete
  15. Nemam samo cetkicu za brozner..obozavam njihove proizvode! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kist za konturiranje mi je najdraži kist, svakako ti ga preporučujem i super što ti se njihovi proizvodi sviđaju :D

      Delete
  16. Ja obožavam njihovu četkicu za konturisanje! Skroz je multifunkcionalna, ja je koristim i za setovanje korektora, i za nanošenje hajlajtera, ma za sve :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su isto njihove četkice super, moram priznati da su me ugodno iznenadile! :D

      Delete