Nove stvarčice #11 [AURA, ESSENCE, GOLDEN ROSE...]

Odlučila sam kupovati što manje šminke, s obzirom na to da štedim za novu kameru (koju si još uvijek nisam kupila, sorry zbog shity slika). Zbog toga današnji new in post neće biti toliko dugačak, ali kozmetika koju sam si kupila je i više nego odlična, barem stvari koje sam isprobala. U posljednjem postu sam navela favorite za prošli mjesec, pa ako vas to zanima kliknite OVDJE.

Ako ne znate, na svojoj fejs stranici (ako me ne pratite na njoj, trebali biste jer objavljujem super kul stvari) sam pričala o novim ESSENCE proizvodima koji su izašli ovo proljeće. Od njih moram izdvojiti 2in1 eyeshadow & liner waterproof u nijansi 02 peach perfect. Riječ je o odličnom sjenilu u NAJLJEPŠOJ nijansi ikada! Pigmentacija je odlična, nosila sam ga samostalno ili ga možete fiksirati sa sjenilom slične nijanse, postojanost je odlična i cijena mu je oko 23 kune. Inače namjeravam kupiti skoro sve nijanse ovih sjenila u olovci jer su nijanse stvarno lijepa, a tekstura je odlična. Naišla sam u Mulleru ESSENCE Wake up Spring kolekciju u kojoj mi se najviše svidio ovaj kist za rumenilo (???). Prvo, kako me živcira naziv ovog kista. Ovaj kist ne možete koristiti za rumenilo, ali bila sam svjesna toga pri kupovini i kupila sam ga jer sam mu vidjela namjenu kao kist za konturiranje i htjela sam vidjeti kako funkcionira u tom polju. Ovaj kist je mal i odličan za putovanja, sintetičke dlake su mekane i nisu previše guste. S ovim kistom se može konturirati, ali ne mislim da je ovaj kist must have. Imali biste veću kontrolu nad njim da su dlačice gušće, ovako je riječ samo o solidnom kistu.
Ako još niste shvatili, više preferiram dekorativu od preparative. Nije niti čudo što je zbog toga skoro svaki post isključivo dekorativa, pa tako o današnji. Neki dan sam bila u Zagrebu pa sam se uputila u GOLDEN ROSE gdje sam si kupila tri laka, iako sam htjela još par nijansi njihovih velvet mat ruževe (ipak sam se suzdržala), kupila sam njihov matte top coat i rich color lakove u nijansama 102 i 104. Matte top coat je solidan proizvod, jako lijepo matira lak. Ono što mi se ne sviđa kod njega jest to što taj mat efekt na noktima traje samo 2 dana, nakon toga efekt počinje ravnomjerno blijediti. Što se tiče color rich lakova, oni su odlični. Cijena lakova je nekih 20-tak kuna, te ih preporučujem svima jer imaju raznovrsnu ponudu, a kvaliteta je i više nego dobra.
Isti dan sam se uputila i u Kozmo u kojemu sam kupila AURA rumenilo u nijansi 215 Deep Wine. Ovo rumenilo sam htjela od kada sam ga prvi put ugledala, ali svaki puta kada bih bila u Kozmu ono je bilo rasprodano. Nisam ga još isprobala, samo swatchala. Pigmentacije je srednja, a kupila sam ga zbog nijanse koja je prekrasna.Cijena mu je oko 30 kuna.Dok sam išla prema kasi ugledala sam ove EVELINE Max Intense Colour olovke za usne u nijansama Brown i Purple koje su bile na popustu pa sam ih platila samo 9 kuna. Do sada nikada nisam čula išta o ovim olovkama na internetu, nakon što ih isprobam namjeravam napisati recenziju o njima.
U Offertissimi sam uhvatila CATHERINE ARLEY nude ruž za usne u nijansi N05. Moram reći da je tamo bila cijela kolekcija pod nazivom 'nude lipstick' i svi su bili dosta svijetli i narančasti, ova nijansa mi se nekako činila najnormalnija. Pigmentacija mu je dobra, a platila sam ga samo 9 kuna. Dok sam u DM-u lutala, naišla sam na CATRICE sjenila gdje su određene nijanse valjda izlazile iz prodaje, pa su bila na popustu i koštala su 7,90 kuna. Odlučila sam se za nijanse 350 Starlight Expresso i 080 Go, Charlie Brown! Moram priznati da mi se njihova mono sjenila više sviđaju nego ona u paletama, smatram da su ova puno bolja i puno pigmentiranija.

Došli ste do kraja posta, čestitam. Sad imam pitanje za vas, koliko često kupujete kozmetiku?


                 FACEBOOK . INSTAGRAM  . BLOGLOVIN . TWITTER

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Joooj predivno, sve mi se svidjelo, pogotovo ovaj stick shadow kojem vidim savršenu namjenu kod juternjeg kašnjenja, jedva čekam da nova Essence kolekcija stigne i kod mene!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je on najdraža stvarčica koju sam si kupila, stvarno je super i često ga koristim za makeup kada se žurim :D

      Delete
  2. Toliko sam ljubomorna na to što imate Catrice, znači... Strašno. :D
    Inače, lepe stvarčice si odabrala. :)

    ReplyDelete
  3. Ove Eveline olovke su predoobre za obrubljivanje al i samostalno kao ruz,imam dvje nijanse i stvarno su super. Nadam se da ce i tebi odgovarat,javi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se nadam, jos uvijek ih nisam isprobala :)
      Buden svakako javila ili napisala recenziju, sutra se bacam na testiranje ;)

      Delete
  4. Odličan post. Fotografije su super. Svaka čast. :)

    ReplyDelete
  5. Odličan post. Fotografije su super. Svaka čast. :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Jedva sam ga pronašla, i kavi su dojmovi o rumenilu? :)

      Delete
  7. Color Riche lakovi su vrhunski! A ta senka mi se najviše dopada, lep izbor! :)

    ReplyDelete
  8. Nisam znala da postoji tako divna cetkica od essence. Predivna je, bar ovako :)

    Divne fotografije :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slatka je i prilično je mala što je plus ako se bi se koristila za putovanja! :D

      Delete
  9. Sve do jedna stvarcica mi se svida i svaku bih kupila, pogotovu GR lakove nijanse su predivne. I mene zivcira naziv tog essence kista, ja bih ga pokusala koristiti za highlighter ako nije previse gust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super ti je ideja! Baš ću to isprobati :D
      GR lakovi su meni isto jako lijepi i stvarno su kvaltietni!

      Delete
  10. Ovaj lak u sredini mi je genijalna nijansa :) nemam pravila s kupnjim makeupa nekad baš dugo ništa ne kupim onda skroz izgubim kontrolu do bankrota :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak i ja, meni je ta nijansa super! Pastelna ljubičasta sa sivim podtonom :D *O*

      Delete