Danni paleta od 40 sjenila!

Danni 40 colors eyeshadow palette
Pozdrav dame! Danas vam donosim recenziju jedne palete koju sam još prije spominjala u OVOM postu. Ukratko, paleta je dostupna sa Nurbesten.de stranice i dobila sam ju od njih u svrhu isprobavanja. Neki dan sam baš gledala koliko mnogo paleta sjenila posjedujem i mislim da u svojoj kolekciji imam ukupno oko 500 sjenila koje nikada neću sigurno potrošiti, ali eto, po meni paleta nikada dosta. Pa da ne duljim, najbolje da krenem odmah na recenziju.
Danni 40 colors eyeshadow palette
Danni (ime brenda) paleta sjenila sadrži čak 40 sjenila koja su sva shimmer završetka. Neka sjenila možda nemaju toliko shimmera pa bi možda i prošla kao mat, ali imaju ipak sitne shimmer čestice u sebi. Sjenila su različitih nijansa, rekla bih da je riječ o stvarno šarenim nijansama koje možda nisu prikladne za svakodnevno nošenje. Paleta dolazi u kartonskoj kutijici kojoj se na poleđini nalazi sastav sjenila koji se ujedno nalazi i na samoj paleti što je plus kod mene jer u bilo kojem trenutku možete provjeriti sastav, a nećete morati tražiti kartonsku kutiju (kod Morphe sjenila ili Coastal Scents to nije slučaj, njihova poleđina na paletama je prazna i sastav se isključivo nalazi na kartonskoj kutiji koju dobijete s paletama). 
Danni 40 colors eyeshadow palette
Ambalaža palete je crna i izrađena je od plastike, ono što me živcira kod nje jest to što ostaju otisci prstiju pa se lagano zaprlja. Za 40 sjenila dobijete 70 grama (što znači da svako sjenilo ima 1,75 grama) i cijena palete je 22,47 eura i možete ju pronaći OVDJE. Ako želite kupiti paletu ili kupiti išta sa Nurbesten.de stranice možete iskoristiti moj promo kod SFAD10 i dobiti 10% popusta. Pigmentacija sjenila je solidna i dosta se razlikuje od nijanse do nijanse. Neka sjenila su dosta dobre pigmentacije, čak i neočekivano dobre dok su druga loša. Ako gledamo ovu paletu kao cjelinu, ipak bih rekla da ima više dobrih sjenila i onih koja su solidne kvalitete. Ako želite jaču pigmentaciju, samo prvo umočite kist u sjenilo te zatim kist pošpricajte s fiksatorom za šminku (ako radite obrnuto uništit ćete teksturu sjenila).
Danni 40 colors eyeshadow palette
Kod sjenila mi se sviđa to što se stvarno dosta truse, tako da ako ih koristim uvijek prvo našminkam oči i tek onda idem šminkati ostatak lica. Ne volim niti to što su sva sjenila shimmer, pa se zbog toga samo s ovom paletom ne može kreirati look jer su vam uvijek potrebna mat sjenila za pregib kapka. Moram napomenuti, da mi ova paleta nije bila prvi izbor, prvu paletu koju sam htjela (i koja mi se čini bolja iako ju nisam isprobala) jest ova OVDJE, nažalost ona nije bila dostupna. Što se tiče sastava on je vrlo sličan Morphe i Coastal Scents paletama. S obzirom na to da posjedujem Coastal Scents paletu, ali sam koristila i ovu, mogu reći da nisam imala nikakvih problema s njima, ali sjenila ipak sadrže Talc i Mineral Oil koji nisu najbolji odabir, ali se mogu danas naći u skoro svim paletama zbog toga što su vrlo jeftini i lako dostupni. O štetnim sastojcima koji se nalazi u kozmetici sam još prije napisala post, pa ako vas zanima kliknite OVDJE.
Danni 40 colors eyeshadow palette
Ono što mi se sviđa kod ove palete, a s čime se još nisam susrela kod paleta jest to što su sva sjenila označena brojevima koji su otisnuti na paleti. Dobro ste pročitali, dobila sam onu prozirnu foliju samo radi zaštite i na njoj se ne nalaze nikakva imena nijansi, npr. Makeup Revolution palete imaju te prozirne folije na kojima se nalaze imena, a nama blogerima je to prava gnjavaža jer moramo paziti da ih ne izgubimo jer kada kreiramo lookove trebamo ipak navesti imena sjenila koje koristimo.

SASTAV:
Danni 40 colors eyeshadow palette
SWATCHEVI:
Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze i s dva sloja. Sjenila koja bih htjela istaknuti, koja su mi se osobno jako sviđala i samom nijansom, ali i pigmentacijom su pod brojevima: 22, 23, 24, 27, 28, 33, 38, 39.
Danni 40 colors eyeshadow palette
Sjenila od broja 01 do 08
Danni 40 colors eyeshadow palette
Sjenila od broja 08 do 16
Danni 40 colors eyeshadow palette
Sjenila od broja 16 do 24
Danni 40 colors eyeshadow palette
Sjenila od broja 24 do 32
Danni 40 colors eyeshadow palette
Sjenila od broja 32 do 40
Da sumiram dojmove, ova paleta me nije previše oduševila, možda zbog toga što mi nije bila prvi izbor pri kupovini ili to što sam ja ipak ljubitelj mat sjenila i smatram ih obveznim u svakoj paleti, ali me ujedno nije niti razočarala. Mislim da je dobar izbor za ljubitelje shimmer nijansi i onih koji su u potrazi za šarenim sjenilima. Ipak, od svih 500 sjenila koje imam, neke nijanse nisam posjedovala koje se nalaze u ovoj paleti, tako da u ovoj paleti ima i jedinstvenih nijansi. Voljela bih da me pratite na Facebook stranici (KLIK) ili pak Instagramu (KLIK) jer namjeravam napraviti neki look koristeći ovu paletu! Toliko od mene, a vama svima koji čitate želim ugodan ostatak dana.

*PR proizvod

CONVERSATION

9 Comments:

  1. ja si gledam bh paleteu od 120 sjenila, prvo i treće izdanje te onu sa metalik ( foil ef.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam jednu BH paletu i ta mi je bila stvarno koma, ali koliko kužim oni se baš trude pa su im sjenila sve bolja i bolja, pa ti preporucujem ipak ova novija sjenila i znam da je Foil paleta odlična, do sada sam samo čula dobre stvari o njoj! :D

      Delete
  2. Cak su sjenila i dobro pigmentirana po swatchevima. I boje su prekrasno složene u paleti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A stvarno jesu lijepo posložene, s tim se moram složiti. A swatchevi su napravljeni prstom, nije to isto kao što je sa kistom, kada ih koristim sa kistom neke nijanse su stvarno koma. :(

      Delete
  3. Post mi se bas dopada, kao i boje, pratim te :D

    majalivinglife

    ReplyDelete
  4. Njah, nije mi nešto... Imam od MUR-a Eat Sleep Makeup Repeat paletu i ta je i pigmentacijom bolja neg ova tu u postu. Isto nema mat neutralnih nijansi, al uvijek uz nju koristim i neku drugu paletu pa nije bed :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, nazalost ne mogu sve biti dobre :( Morat cu guglat koja je to tocno paleta, iako mislim da znam o kojoj pricas. :p

      Delete