Eveline Max Intense Colour lip liner


Prije nekih mjesec i pol sam naišla na ove olovke za usne u Kozmu i koliko se dobro sjećam, cijena im je bila oko 10 kuna što je vrlo pristupačno. Olovke su dostupne u samo 4 nijansedok ja posjedujem 3 (13 Purple, 14 Nude, 16 Brown). Izbor nijansi je dosta malen, a niti jedna od ovih nijansi nije ništa posebna, tako da po meni niti jedna nije must have i ako posjedujete već par olovka za usne, prilično sam sigurna da imate već imate ovakve ili slične nijanse. 

Ambalaža je crne boje i nije ništa spektakularna, ali dobijete poklopac na kojemu se nalazi šiljilo koje nije na odmet, samo šiljilo je dosta dobro i moram priznati da sam impresionirana njima, ali ga koristim samo u situacijama kada nemam niti jedno drugo šiljilo u blizini. Morate ju šiljiti nakon svaka 2 do 3 nanošenja. Nije testirana na životinjama što je veliki plus za sve ljubiteljice životinja, a i one koje zbog moralnih načela ne žele kupovati kozmetiku testiranu na životinjama.
Pigmentacija im je dosta dobra i postojanost im je oko 2-3 sata od nanošenja, ako ju nosite samostalno i ako ništa ne pijete i jedete. Zbog toga ju preporučujem da ju nosite ispod ruža, zbog toga su i napravljene olovke za usne, da produže trajnost ruža. 
Ono što mi se ne sviđa na njoj jest njena tekstura, olovka je dosta tvrda pa se zbog toga prilično teško nanosi na usne, posebno ako prije korištenja niste nanijeli nikakav balzam ispod, nanosi se i pomalo neravnomjerno (posebno nijansa 16 Brown), ali to je najvjerojatnije zbog toga što je tvrda. Rok trajanja je 24 mjeseca od prvog korištenja. Što se tiče gramaže, nju nažalost nisam pronašla, ali olovke su malo veće u odnosu na Essence ili Look by Bipa olovke za usne.
14 Nude - ova nijansa idealna je za sve ljubiteljice nude nijansi jer je samo malo tamnija od usana i odlično ide uz sve nude ruževe.
13 Purple – naziv nijanse je apsolutno apsurdan, ovo nije nikakva ljubičasta nijansa. Rekla bih da je roza i rekla bih da je najprikladnija za proljeće kada se takve svijetle nijanse najviše nose.
16 Brown – riječ o normalnoj smeđoj nijansi boje drveća.
Da sumiram dojmove, ove olovke me nisu previše oduševile, ali nisam niti previše razočarana njima, ostala sam ravnodušna. Bi li ih preporučila? Pa baš i ne bih, ako uzmemo u obzir cijenu. U drogerijama postoje Essence olovke koje koštaju oko 8-9 kuna i Look by Bipa koje su malo skuplje i one su definitivno kvalitetnije, ali i nude veći izbor nijansi. 
Swatchevi from L-R: Brown, Purple, Nude
Ako ste slučajno propustili moj posljednji post kliknite OVDJE. Kako vam se čine olovke, hoćete li ih kupiti?

CONVERSATION

20 Comments:

  1. pa nisu me se baš dojmile sudeći po tvojoj recenziji.. imam essence olovke i zadovoljna sam njima!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa nisu ni meni, ponekad neki proizvidi nisu grozni, ali nisu nešto previše dobro. A smatram da ih bi bilo dobro spomenuti, tako da ih se preskoči i da se zna da postoje bolje opcije.

      Delete
    2. Slažem se s tobom.
      Zato valja citati recenzije prije kupnje :)

      Delete
  2. Pa ne izgledaju ni tako loše iako nisu baš pigmentirane :/
    navrati kod nas na blog :) beseenbepopular.com

    ReplyDelete
  3. Great review and wonderful photo! I really like your blog!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  4. Odličan post !
    GIVEAWAY na blogu --- > https://faasshione.blogspot.hr/2016/10/giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Ah, šteta. Nadala sam se da su dobre. :( Nažalost cijena opravdava kvalitetu.

    ReplyDelete
  6. mislim da cu ih definitivno preskočit i nastavit sa bipa i essence olovkama

    ReplyDelete
  7. nekako me eveline dekorativa nikada ne privlači :/ super su mi lakovi njihovi - 8in1, za jačanje noktiju i takvi :D

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su isto super njihovi lakovi, ali to je inace to. :/

      Delete
  8. Uglavnom koristim Essence olovke i tako će ostati još dugo dugo! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence olovke su stvarno odlične za te novce, pa su zbog toga i nenadmašive. :D

      Delete