Halloween wishlist #2 [with Rosegal]

Halloween wishlist #2 [with Rosegal]
Pozdrav moje dame! Danas sam za vas pripremila još jednu wishlistu u kojoj ću vam predstaviti jednu fashion stranicu. Ali prije nego počnemo, najbolje bi bilo da vidite moj posljednji blog post (KLIK) u kojemu sam vam pokazala što sam nosila tog dana. Danas vam govorim o stranicu ROSEGAL. Riječ je o stranici koja ima stvarno raznovrstan izbor, od odjeće do obuće, ali i modnih dodataka. S obzirom na to da je i dalje jesen (koja mi je omiljeno godišnje doba), moram spomenuti Halloween. Kod nas se Halloween toliko ne spominje i mi ga baš niti ne slavimo (slave ga jedino kafići kojima je cilj nešto zaraditi). Mislim da je najprikladniji dan u godini pričati o Halloweenu baš danas, odlučila sam u skladu s tim napisati i mini wishlistu. Ako vas zanima što sve oni imaju u prodaju, a da je vezano za Halloween kliknite OVDJE

Hello guys! Today I wanted to show you a short Halloween wishlist. Pretty much all of the stuff is from the site called Rosegal. I'm not sure if you ever heard anything about them, but they are pretty cool. On this site you can find seriously everything that want if we are talking about fashion. There you can find A LOT of dresses, shoes, shirts and bags and you have free shipping worldwide. Keep in mind that everything there is probably made in China. This site is really affordable so don't think you will get really quality clothes, I'm not saying that stuff on this site is bad, cause it isn't. But it isn't really good quality either. If you are interested in Halloween stuff you can look everything they have HERE. So lets start!

Halloween wishlist #2 [with Rosegal]
LINK/ $18,74
Prva stvar koja mi se jako svidjela i koju uopće nisam vidjela kod nas jest ova narančasta haljina na bundeve. Meni je stvarno kul i sigurna sam da se ovakvo nešto neće naći nigdje kod nas.

The first thing I was amazed by was this orange dress. Doesn't it look amazing?

Halloween wishlist #2 [with Rosegal]
LINK/ $12,36
Druga stvar koja mi se jako dojmila je ovaj majica. Prilično je jednostavna, ali mi se i zbog toga i sviđa. Sigurna sam da će se nekima svidjeti baš zbog dizajna, ali i ovih kostura haha.

The second thing I fell in love with was this shirt. It is black and it hat long sleeves so it is good for the winter months.

Jesam rekla da će biti stvarno kratka wishlista haha. Na ovoj stranici imate besplatnu poštarinu za svaki proizvod i svi proizvodi su napravljeni u Kini. Rosegal ima poseban program za sve kupce koji žele recenzirati odjeću te svakom daju priliku za to i to tako da osvojite kupon od 100 dolara koji možete potrošiti isključivo na njihovoj stranici. Ako ste zainteresirani kliknite OVDJEU ovom postu sam vam samo htjela predstaviti ovu stranicu, s obzirom na to da sam bila te sreće i mogla si izabrati nekoliko stvarčica od njih koje ću vam predstaviti u jednom od narednih postova. Toliko od mene! Nadam se da uživate u ovom produženom vikendu.

I told you that this WL will be short. I would love if you would visit this site. Hope you all are having a great day!

Jel vam se išta svidjelo s ove stranice?

CONVERSATION

9 Comments:

  1. Cula sam za tu stranicu ali se još nisam odvazila na kupnju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pricekaj da meni dodu stvari tako da ti kažem za kvalitetu i sve, ako si zainteresirana za kupovinu. :)

      Delete
    2. Pa zasad je meni eBay jos uvijek No.1.
      Sve ostale stranice imaju dosta slicnu ponudu neke cak i istu ali po skupljim cijenama..

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Istina, ali ova stranica ima par programa u kojima ljdui koji nisu blogeri mogu dobiti pravo kupovine samo treba malo pregledati. :) Sigurna sam da svatko moze dobiti nesto s ove stranice besplatno. :)

      Delete
  2. Da ima stvarno dobrih stvari al nisam jos nikad kupovala preko njih...Ima tko kakvih iskustva s njima?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja javim svoja kada mi dodu stvari, ali necu napisati najdetaljnije jer su mi ljudi rekli da previse pisem hahaha ako zelis uvijek mi se mozes javiti na fejs stranici pa ti mogu sve reci sve sto te zanima vezano uz tu stranicu! :)

      Delete