OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]

OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]
Hello ladies! In the last post I showed you my wishlist from the Zaful website. Today I'm showing you what I got from them. I picked up 6 item that were together $40. That were: 1 dress, 1 bag and 4 chokers. The products are made in China and I would suggest you to check measurements and read from what material is a product made. On Zaful you have FREE Standard Shipping on all orders over $30. I'm pretty happy with all the things I got and I didn't have any big problems with them.

The dress has a V neck and the material is Polyester. The only problem I had with the dress is that it is pretty short (I picked the S size). Unfortunately, the dress is not currently available, but if it gets back in stock, you can buy it HERE for a price of $ 14.18. 

I love the bag. I got it in the color brown, but it is available in 3 different colors. The price of the bag is $20,49 and you can buy it HERE. The 4 chokers I bought were really affordable and I ordered THIS ONE ($1,99), THIS ONE ($2,21), THIS ONE ($1) and THIS ONE ($2,24).

DRESS - From the Zaful website (CLICK)
WATCH - eBay (CLICK)
CHOKER – from the Zaful website (CLICK)
BAG – from the Zaful website (CLICK)
SHOES – Leather Converse
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Pozdrav djevojke. U prošlom postu sam vam pokazala svoju wishlistu sa Zaful stranice (KLIK) i tamo vam namjerno nisam htjela pokazati što sam si izabrala. Imala sam pravo izabrati koliko god stvari, ali ukupna vrijednost im je trebala biti $40 što i nije loše haha. Na Zaful stranici imate FREE STANDARD shipping za sve narudžbe iznad $30. Izabrala sam čak 6 stvari, od kojih je jedna bila haljina, jedna torbica i čak četiri ogrlice. Proizvodi su napravljeni u Kini te bih predložila da prije kupovine provjerite mjere i pročitate od kojeg je materijala napravljen proizvod. Ipak bih više preporučila da s ovakvih stranica naručujete više modne dodatke, poput torba jer tu ne možete fulati s veličinom. Pa da vam na početku kažem da sam ja prilično zadovoljna sa svim stvarima koje su došle, s obzirom na to da znam da su neke cure imale problema s odjećom koju su dobile.
OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]
Haljina je navodno za jesen i napravljena je poliestera i dosta je lagana pa zbog toga iskreno sumnjam da je baš za jesen, nažalost trenutno je rasprodana, ali ako ikada dođe opet na stranicu možete ju kupiti OVDJE za cijenu od $14,18. Ono što mi se ne sviđa kod haljine jest to što je dosta kratka (izabrala sam veličinu S), a ja sam visoka samo 158 cm tako da bi se kod mene još moglo provući kao haljina, ali zamislite si curu od 170 cm, njoj bi to bila tunika haha. Živcira me još samo na haljini to što ima veliki prostor na poprsju, a ja baš tamo nemam nešto haha  tako da mi je tamo široka. Inače sviđa mi se jako dizajn i prilično sam zadovoljna kako izgleda na meni. E da, zaboravila sam reći da je neke slike slikala majka, jer se ipak ne mogu sama slikati. A ona ipak nije expert u slikanju pa se zbog toga nemojte čuditi kvaliteti slika haha.
OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]
Što se tiče torbe, ona mi je stvarno fenomenalna, jedino imajte na umu da nije previše velika pa zbog toga ne stane mnogo stvari u nju. Inače, s njom sam  najviše oduševljena. Dostupna je u 3 raličite boje. Cijena joj je$20,49 i možete ju kupiti OVDJE. Ogrlice su mi sve isto super i one su vrlo pristupačne, naručila sam OVU ($1,99), OVU ($2,21), OVU ($1) i OVU ($2,24).
OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]

OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]

OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]

OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]

OOTD #1 [Autumn Geometric Dress]

HALJINA – Sa Zaful stranice (LINK)
SAT – eBay (LINK)
OGRLICA – Sa Zaful stranice (LINK)
TORBA – Sa Zaful stranice (LINK)

Kako vam se sviđa ova kombinacija, biste li vi ovako nešto nosili?
*PR prozvodi - svi oni proizvodi koji su sa Zaful stranice

CONVERSATION

4 Comments:

  1. bas mi se dopada tvoja haljina!

    yt https://www.youtube.com/watch?v=m_5qE1YLk2Y&t=2s
    blog: http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/11/black-turtleneck-with-beige-coat.html

    ReplyDelete