Mixiu Modified Blush

Hello, guys! Today I prepared a review of this beautiful blush that you can see on this picture. I did a haul from the site called Nurbesten.de so if you want to see what I bought click HERE. The blush comes in a blue box and the packaging of the blush is made of plastic. With the blush you get a mirror. You can choose between 2 shades and I got the shade in the number 1. The blush is made in China and because of that I can't tell you the ingredients. As you can see in the pictures the blush has a beautiful pattern that looks like a flower. What I find nice is that you actually get two shades. Actually you get three shades, if you mix the two shades. With the blush you get a brush that I didn't show you because it is unusable. As for the quality of the blush, I'm pleasantly surprised. It applies evenly and blends really easy. The pigmentation is pretty good, so I would recommend to use a stippling brush. The blush lasts on the face for 5 hours which is great! To sum it up, I can say that I really like this blush and I would recommend it to everyone who is looking for an affordable option. The packaging isn't anything special, but the quality is great. You can buy this blush HERE for 4,74 euros. If you want to buy something from this site, you can use my coupon code SFAD10 and if you'll get a 10% discount.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pozdrav, ekipo! Danas sam za vas pripremila jednu kratku recenziju ovog predivnog rumenila kojeg vidite na slici. Još sam prije nekih mjeseca dana napisala post u kojemu sam vam pokazala što sam sve dobila sa Nurbesten.de stranice, pa ako vas to zanima svakako kliknite OVDJE.

Rumenilo dolazi u tamno plavoj kutijici, a sama ambalaža rumenila je napravljena od plastike. Rumenilo ima i ogledalo koji i nije najbolje kvalitete. Dostupno je u 2 nijanse, a ja sam izabrala 1. Gramažu mu nažalost nigdje ne piše, a rok trajanja je 6 mjeseci od otvaranja iako sam sigurna da može i duže potrajati s obzirom na to da je riječ o praškastom proizvodu. Rumenilo je napravljeno u Kini, tako da ni sastav ne mogu pročitati. 


Kao što možete vidjeti na slikama, rumenilo ima predivan uzorak koji izgleda kao cvijet. Ono što je lijepo u tome svemu jest to što zapravo dobivate dvije nijanse. Zapravo dobivate još jednu dodatnu nijansu, ako pomiješate ove dvije nijanse. S rumenilom dobijete i kist koji nisam slikala jer je stvarno neiskoristiv.
Što se tiče same kvalitete rumenila, tu sam ostala ugodno iznenađeno. Rumenilo se nanosi ravnomjerno i lagano se blenda. Prilično je pigmentirano, tako da prilikom nanošenja morate koristiti stippling brush (stvarno ne znam koja je naša riječ za takvu vrstu kista). Trajnost mu je dosta dobra, na licu ostane do 5 sati.
SWATCH:
S L-D: 1 nijansa, 2 nijansa i obje nijanse pomiješane
Da sumiram dojmove, ovo rumenilo me je ugodno iznenadilo što se tiče same kvalitete. Ambalaža mu i nije nešto previše zavidna, ali bitnije je ipak što se nalazi u njoj. Cijena rumenila je 4,74 eura i ako ga želite kupiti možete ga pronaći OVDJEAko želite kupiti nešto s ove stranice ili ovo rumenilo, možete iskoristiti moj kupon kod SFAD10 i dobiti 10% popusta.

Jeste li isprobali ovo rumenilo?
*PR proizvod

CONVERSATION

9 Comments:

  1. nisam probala, ai divno je! uvijek padam na takve nijanse

    ReplyDelete
  2. Ambalaza je meni bas slatka, ali mi je rumenilo previse roza. :D
    Vise padam na one tamne nijanse sto je, naravno, na moju blijedu put savrseno, haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja isto nekako padam vise na tamnije nijanse, ali kada se rumenilo nanse a obraze oprezno izgleda prilično dobro! :)

      Delete
  3. Dizajn mi je prekrasan!! Boja mi je ok, ali vise volim prljavo roze, zagasitije boje!! Mislim da imam samo jedno rumenilo takve nijanse!!

    ReplyDelete
  4. Pinky 😍😍
    Moja naj boja! Divno je

    ReplyDelete