Nove stvarčice #13 [Aura, Essence, Afrodita, Balea...]

Nove stvarčice [Aura, Balea, Essence] - Candy Makeup Girl
Pozdrav, moje dame! Danas sam za vas pripremila jedan new in post, ovakav post ste posljednji put mogli čitati na mom blogu u 8 mjesecu (KLIK), tako da nije ni čudo što se dosta stvari nakupilo u međuvremenu. Prije nego što krenem, želim samo reći da su neki od ovih proizvoda poslani k meni u svrhu recenziranja te ću njima posvetiti posebne postove. Ovaj post sam odlučila napisati tako da čujem vaša mišljenja i da mi vi kažete o čemu želite prvo čitati, ali da i podijelim hrpu novih stvarčica koje sam si priuštila. Pa krenimo!

Nove stvarčice [Aura, Balea, Essence] - Candy Makeup Girl
Dok je DM imao nekakvu akciju na proizvode za kosu ja sam si odlučila kupiti L'oreal Elseve Total Repair regenerator i šampon za kosu. Oba proizvoda mi se sviđaju i solidna su, ali opet nisu ništa ekstra. Sljedeći proizvod koji me ugodno iznenadio jest Garnier Mythique Olive maska za kosu. Iz ove linije sam posjedovala i regenerator koji me nije oduševio, ali ako usporedimo ovu masku u regenerator, to su nebo i zemlja! Ovaj proizvod mi je stvarno odličan i nakon korištenja kosa se više sjaji, lakše raščešljava (što je big deal za moju kosu) i ne čini ju teškom.
Nove stvarčice [Aura, Balea, Essence] - Candy Makeup Girl
Sada dolazimo na dekorativne proizvode. Našlo se tu nešto šminke hehe. U jednom dućanu (mislim da se zove Mego Centar) sam kupila stvarno povoljnu šminku. Kupila sam si dvije olovke za oči brenda Airwoman (nikad čula) i svaku od njih sam platila, pazi sad, 2,99 kuna. Nisam ih još isprobala, pa nemam pojma kakve su kvalitete. Samo sam ih swatchala na ruci i mogu reći da im je pigmentacija super. U tom dućanu sam si kupila i Lora Beauty lak za nokte koji sam platila 10 kuna. Nisam ga isprobala. I u košaricu sam odlučila staviti i Mels rumenilo za lice koje sam platila samo 14 kuna. Nisam ga isprobala, ali sam ga swatchala i pigmentacija mu je taman, boja mi se jako sviđa i rumenilo se malo trusi. Mislim da je rumenilo dostupno u 4 različite nijanse.
Nove stvarčice [Aura, Balea, Essence] - Candy Makeup Girl
Od ekipe Banish Acne Scars sam dobila ovaj Banish Starter Kit* koji je namijenjen svima koji se žele brinuti o svojoj koži. Ali ciljana skupina su im ipak ljudi koji se bore s aknama. Ovaj set možete pronaći OVDJE (+besplatna poštarina, paket mi je došao u roku od par dana). Isprobala sam sve stvari koje vidite na slici i stvarno su odlične, posebno mi se sviđaju maske i ovaj Vitamin C Elixir. Njihovi proizvodu ne sadrže parabene, cruelty free su i vegan friendly. Također su napravljeni u SAD-u. Hvala Bogu pa im je cijena „prava sitnica“ haha.
Nove stvarčice [Aura, Balea, Essence] - Candy Makeup Girl
Obavila sam i shopping za jesen. Morala sam kupiti par jesenskih nijansi ruževa i olovka. Tu su se pronašli Essence mat mat ruž za usne u nijansi 08 it's a statement. S njim sam ugodno iznenađena, za cijenu od 19,9 kuna ovi ruževi su must have! + Ovakve nijanse se stvarno teško nalaze u drogerijama. Kupila sam i Essence longlasting lipliner u nijansi 06 A girl's dream. Nisam ju još isprobala, nijansa mi je solidna. Najviše me ipak oduševila ova She olovka za usne u nijansi 003. Meni je olovka stvarno odlična. Pigmentacija joj je super, povoljna je i nijansa je taman za jesen! Ako vas zanima kako izgleda na mojim usnama slobodno pogledajte sliku ,na mom Instagram profilu, OVDJE.
Nove stvarčice [Aura, Balea, Essence] - Candy Makeup Girl
Sada dolazimo na zanimljivije stvari. Od ekipe sa stranice Rosegal (KLIK) sam dobila sve ove stvari i još dosta njih koje su više za fashion post haha. Ništa nisam isprobala, ali sam imala priliku da si sve ove stvari sama izaberem. Ovim stvarima ću najvjerojatnije posvetiti poseban post, pa mene zanima o kojim kistovima želite prvo čitati? Ovaj rozi fejk Real Techniques Sculpting set* možete nabaviti OVDJE, a ovaj drugi fejk Real Techniques Core Collection set kistova* možete nabaviti OVDJE. Na slici još možete vidjeti i Popfeel rumenilo u nijansi 1*, cijena mu je samo 2,37 dolara i možete ga nabaviti OVDJE. Ove predivne umjetne trepavice* možete nabaviti OVDJE po cijeni od samo 1,14 dolara. Ove metalne stvarčice što vidite su namijenjene za ekstrakciju mitesera* i stvarno su mrak! Možete ih nabaviti OVDJE.
Nove stvarčice [Aura, Balea, Essence] - Candy Makeup Girl
I za kraj opet neke stvari koje sam si sama kupila. U jednom darivanju sam poklanjala ovaj Eveline 8u1 lak za nokte koje nisam isprobala, ali sam ga odlučila pokloniti s obzirom da čujem samo riječi hvale o njemu. Balea Ultra Sensitive hidratantnu kremu za lice sam nahvalila milijun puta, ali sam do sada bila kupovala samo mini pakiranja, pa sam odlučila da je i vrijeme da kupim jedno full size. Cijena joj je 36 kuna i za tu cijenu mislim da je jedna od najboljih hidratantnih krema koju možete nabaviti u našim drogerijama za tu cijenu! Napisat ću već nekada recenziju o njoj. Na slici vidite Afrodita Young & Pure masku koja mi je solidna, maska je dobra je za cijenu od 10 kuna, ali opet ništa ekstra. Ipak su me više oduševile ove masku koje sam gore spomenula, ali one su ipak dosta skuplje. I posljednji proizvod koji sam kupila jest ovaj Aura Perfect Base silikonski prajmer za lice. O njemu nisam ništa pročitala nit sam znala da postoji, ali sam se ipak odlučila ga isprobati. Najvjerojatnije ću o njemu isto napisati recenziju, but we will see! Toliko od mojeg new in-a, neke nove stvari putuje prema meni dok ovo pišem tako da očekujte još puno postova na blogu!

Jeste li išta isprobala od ovih stvari? Što ste vi kupili u posljednje vrijeme?  
*PR proizvodi - svi oni označeni zvijezdicom

CONVERSATION

15 Comments:

  1. Joj , ovaj Essence mat mat ruz mi je trn u oku :( gledam ga po postovima blogerica i bas mi se svidja ali nikako da si nabavim :) aa sve blogerice pisu pozitivne komentare o njemu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno sam i ja čula puno dobrih stvari o njemu pa sam ga kupila. Sve je super o njemu, osim trajnosti.

      Delete
  2. Odličan post.Bilo je zanimljivo čitati,ali najzanimljiviji dio je kada si napisala '..pazi sad..' haha :) sve u svemu te stvari su divne i nadam se da će ti dobro služiti <3

    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Kistovi 😍😍
    Ajme. Divni su. Divniii
    I Essence matt matt matt ruz 😉
    To mi se najvise svida!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, meni se svi proizvodi sviđaju, ali kistovi, oni mi se čine super!

      Delete
  4. Meni Garnier maska uopće nije bila ništa posebno, isto kao ni regenerator, no šampon mi je bio odličan.
    Također imam i ovaj fejk RT narančasti set i stvarno su odlični kistovi, imam ih više od god dn i još su kao novi, niti jedna dlaka nije ispala. Mislim da uopće nema razlike između tih fejkića i originala.
    Banish proizvodi zvuče znaimljivo, čekam recenzije jer i ja muku mučim s aknama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šampon nisam isprobala. Baš super, ja svoje još testiram i za sada su mi super! Ja mislim da ima nekih razlika, ali da su one ipak previše sitne. Banish proizvodi su mrak, ali koštaju ko suho zlato!

      Delete
  5. Obožavam ovu she olovčicu, a najsmješnije mi je što mi ju je kupio dečko koji njurga upravo na te nijanse:D E da, i mrvicu mi je bolji eveline sos lak od ovoa 8in1. Trepke podsjećaju na neki ardell model :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eveline SOS lak, nisam aimala pojma. :O Super ti je dečko kada ti kupuje šminku. ;) Da izgledaju kao nere Ardell demi. :)

      Delete
  6. Moram kupiti ovaj lak 8in1, jako mi se lome nokti, a voljela bih ih pustati, jako mi se sviđaju kistovi ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zbog istog razloga sam ga i ja kupila haha, kistovi izgledaju super!

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. UUUUh... Bas me zanima trepavice i cetkice kako ce ti se pokazati! Pisi pls :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O rozim kistovima sam napisala recenziju, pa slobodno pročitaš! :)
      Trepavice još nisam isprobala. :/

      Delete