Throwback na omiljene proizvode iz 2015. godine!

Throwback na omiljene proizvode iz 2015. godine!
Pozdrav, ekipo! Danas sam pripremila post u kojemu ću prokomentirati  favorite 2015. godini i da vam kažem moje trenutno mišljenje o tim proizvodima koji su obilježili prošlu godinu. Post o favoritima 2016. će biti uskoro objavljen. U periodu od godinu dana, moja vještina šminkanja se dosta promijenila, ja bih rekla da sam eto, mngo više vježbala pa je i makeup postao bolji. Post o mojim favoritima iz 2015. možete pročitati OVDJE. Slikala sam ponovno proizvode, tako da usporedimo kvalitetu fotografija koja iz godine u godinu je sve bolja!

Throwback na omiljene proizvode iz 2015. godine!
Prve favorit koje sam spomenula da je obilježili 2015. godinu je CATRICE baza za sjenila  koja je dosta dobra, ali sam pronašla bolju. Sumnjam da ću ju ponovno kupiti. ESSENCE Lash Princess maskara mi je i dalje najbolja maskara koju sam probala i dalje ju preporučujem svima. ESSENCE liquid ink vodootporni tuš za oči mi je i dalje omiljeni tuš za oči, zašto mijenjati nešto što je savršeno? IQ COSMETICS ruž u nijansi Nude je mat ruž predivne smeđe nijanse, ovu godinu ga nisam možda toliko nosila i zaboravila sam na njega, ali mislim da je i dalje super iako su mi usne jako suhe pa ga trenutno ne mogu nositi. WET N WILD ruž u nijansi Bare it All  mi je odličan ruž i mogu reći da ga i dalje volim i da sam ga i na početku godine nosila. MAC Pro Longwear korektor u nijansi NW20 (RECENZIJA je odličan korektor, ali mislim da je precijenjen i mislim da se slični korektori mogu naći za jeftiniju cijenu. Sumnjam da ću ga ponovno kupiti.
Throwback na omiljene proizvode iz 2015. godine!
NYX gel za obrve u nijansi Blonde je favorit i ove godine.Uvijek preporučujem.  ESSENCE Make me brow gel (RECENZIJA) je super proizvod, ali bih se upustila u neku novu avanturu i isprobala drugi proizvod iste namijene.  MAYBELLINE Color Tattoo u nijansi Creme de Nude je super proizvod, ali mi se osušio pa ga već neka dva mjeseca ne koristim, najvjerojatnije ću ga ponovno kupiti. Ali me živcira što se dosta brzo osuši. KIKO sjenila (RECENZIJA) su stvarno super kao i FLORMAR mono sjenilo u nijnsi 16 (RECENZIJA), ali sam ovu godinu više koristila palete pa sam na ova sjenila zaboravila.
Throwback na omiljene proizvode iz 2015. godine!
FLORMAR rumenilo u nijansi Rosewood je super rumenilo, ali ga ovu godinu uopće nisam koristila. ESSENCE sjenilo u nijansi 05 my favorite tauping je super proizvod za konturiranje, nažalost Essence ga je povukao iz asortimana, ali sam se ja osigurala i kupila jedan back up. Zadnji proizvod koji je obilježio 2015. godinu je MAKEUP REVOLUTION Iconic Pro 1 paletu sjenila koja je stvarno dobra paleta i nju i dalje znam koristiti, ali ipak sam više ovu godinu koristila šarene nijanse pa sam zbog toga koristila i više paleta sa šarenim nijansama. Toliko o tome, većina proizvoda su mi i dalje draga, ali možda ih ne koristim toliko često koliko sam prošle godine. 
Sviđa li ovakva vrsta postova?

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Odlicna ideja za post. Bas je dobro s vremena na cvreme baciti pogled unazad i videti sta smo to voleli i volio li ga jos

    ReplyDelete
  2. Super post i ja sam upravo objavila sličan na mom blogu :))

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete