Magical Halo tekući mat ruževi

Magical Halo tekući mat ruževi
Pozdrav, djevojke! Nadam se da ste svi dobre volje, danas vam tipkam recenziju o Magical Halo tekućim ruževima koje sam dobila sa Nurbesten.de stranice. Ali prije toga čekirajte moj zadnji post OVDJE.

Magical Halo tekući mat ruževi

Gdje smo ono stali? Aha, da recenzija... Da vas ne zavlačim jer znam da vas pola i tako i onako ne čita recenziju, ruževi su super! Ruževi dolaze u bijelo crvenoj kutijici na kojoj je kao prolivena crvena boja, meni izgleda baš kul. Na kutijici se nalaze i sastojci. Ruževi su dostupni u čak 20 nijansi od kojih su neke stvarno lude, npr. možete kupiti,plavi ili pak žuti ruž hehe. Nijanse koje sam si ja izabrala 23 i 29. Dobijete 6ml proizvoda kojeg morate potrošiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja. Ruževi su napravljeni u Kini. 
Magical Halo tekući mat ruževi
Aplikator im je tipičan kao i kod svih tekućih ruževa ovih cijena. Nije nešto previše precizan, ali se može! :D
Magical Halo tekući mat ruževi
SWATCHEVI:
23 - peachy nude nijansa
29 – tamna crvena nijansa, super za jesen. Jako sam iznenađena koliko je pigmentirana! 
Magical Halo tekući mat ruževi
Nakon što ih nanesete na usne osuše se mat, ali ne prebrzo, imate dovoljno vremena ih popraviti. Tekstura im je super, pigmentacija isto. Meni je dovoljan samo jedan sloj da dobijem punu pigmentaciju. Zbog toga što nanosim samo jedan sloj vrlo su ugodni na usnama. Trajnost im je onako, okej. Izdrže nekih 4 sati s tim da si tu i tamo nešto popijte.  Ako ne pijete, mogli bi i duže haha.
Magical Halo tekući mat ruževi

SASTOJCI:
Magical Halo tekući mat ruževi
Cijena im je samo 3,79 eura. Ono što mi smeta kod njih, ali to me smeta i  kod ostalih tekućih ruževa jest to da se dosta teško maknu s usna. Ako ih želite maknuti, koristiti dvofazni odstranjivač, inače ćete se namučiti.Ispričavam se što nemam slike kako ruževi izgledaju na usnama, jednostavno mi slike nisu uspjele.
Magical Halo tekući mat ruževi
Da sumiram dojmove, ruževi su super za cijenu. Mislim, sigurno nisu dobri kao Kat Von D tekući ruževi, ali dobro oni su ipak mnogo skuplji od ovih. Možete ih nabaviti OVDJE i OVDJE. Ako želite ,možete iskoristiti kupon kod SFAD10 i dobiti 10% popusta na narudžbu.

Sviđaju li vam se ov tekući ruževi? 
*PR proizvod

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Nisam jos cula za ovu marku ruzeva. Morat cu to sad vidjeti xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj ju pronaci na eBayu, tamo su još jeftiniji nego na ovoj stranici haha :)

      Delete
    2. Da znas da hoću. To sam i mislila 😄

      Delete
    3. Sretno! Nadam se da će ti se sviđati. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Nikakav poseban. Da je nekakav jaki napisala bih, ja jako mrzim slatke mirise tako da bih to sigurno spomenula da mi smeta. :)

      Delete
  3. Nijanse su mi predivne... moram prostudirati malo ovaj brend :)

    ReplyDelete
  4. Nijanse su divne :D I još što obožavam tekuće ruževe... Uz sve to - cijena je prihvatljiva, možda si nešto i naručin :) Vidit ćemo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupi jedan pa vidi je li ti odgovara. Ako ti odgovara, kupi još! :D

      Delete