Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de

Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de

 Pozdrav, ekipo! Danas vam donosim recenziju ove palete koju možete vidjeti na slici. Ali prije nego što krenem, podsjećam na darivanje na mojoj fejs stranici (KLIK).

Kao što možete vidjeti paleta ima 18 sjenila i dobijete ukupno 80 grama proizvoda (4,4 grama po sjenilu). Paleta dolazi u kartonskoj crnoj kutiji i možete ju naručiti isključivo online sa stranice Nurbesten.de o kojoj sam već u više navrata pričala. Ime brenda je 'Car Mela'. Nikad čula haha. Paleta je crne boje i napravljena je od čvrste plastike. 
Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de
Cijena palete je bila oko 25 dolara i nažalost link više nije dostupan. Hvala Bogu pa sam pronašla sličnu paletu koja je jeftinija i dobijete 11 sjenila i cijena joj je 11 eura, možete ju pronaći OVDJE. Iskrenije, ova paleta sa 11 sjenila mi se čini bolja nego ova koju sada posjedujem. Ono što me živcira jest to što se ne zna sastav sjenila. Po tome u njoj može biti svašta, sastav se uvijek treba napisati! Ako se pitate zašto objavljujem ovu recenziju iako proizvod nije dostupan, zbog toga što se ponekad proizvod vrati u prodaju nakon nekog vremena, pa tako može biti i s ovom paletom. A i napisala sam recenziju i tek onda išla provjeriti je li dostupna paleta pa bi bila šteta da propadne haha.
Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de
Sva sjenila su shimmer i dobre su kvalitete. S obzirom na to da su shimmer, pigmentacija im je kao i očekivano odlična. Problem koji bi ljudi mogli imati s ovom paletom je to što su sva sjenila shimmer pa da bi se napravio neki look s njom potrebna su vam neka mat sjenila. Ne sviđa mi se isto to što su dosta nijansi jednostavno previše slične. Mogli su napraviti manju paletu s manje sjenila koja se više razlikuju pa bi i sama cijena bila manja.

Zaboravila sam reći da su sjenila dosta velika, veća su od kovanice od 5 kuna ako usporedimo (zaboravila sam to slikati). Trajnost im je odlična uz bazu, ne znam kakva su bez baze jer uvijek koristim bazu za sjenila. Blendaju se vrlo lagano. Sve nijanse su ono neutralne i većina ih je prikladna za svaki dan. Sjenila se prilično truse, što meni ne smeta jer kada se šminkam prvo napravim eye makeup pa tek onda idem stavljati kozmetiku na ostatak lica.
Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de
Evo slike makeup looka koji sam napravila koristeći ovu paletu, kao neki cut crease. Koristila sam 2 sjenilo u prvom redu preko cijelog kapka i 6 sjenilo u prvom redu u sredini kapka, za veći boom efekt haha. Koristila sam još i NYX Vivid Brights tekući tuš u nijansi Vivid Sapphire i svoje omiljene umjetne trepavice o kojima sam pisala OVDJE.

SWATCHEVI:
Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de
Prvi red sjenila od 1-6
Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de
Drugi red, tu su sve nijanse jednostavno previše slične. Izgledaju skoro identično. 
Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de
Treći red
Da sumiram dojmove, meni je ova paleta draga i mislim da je dobre kvaliteta. Jedino što mi se ne sviđa na njoj su to što su dosta nijanse previše slične i voljela bih da nisu sve nijanse toliko neutralne, da ipak ima i malo boja. Mislim da morate presuditi negativne i pozitivne strane ove palete i vidjeti isplati li se ju naručiti. Osobno bih ju naručila da ne posjedujem toliko neutralnih sjenila. Ako odlučite naručiti nešto sa Nurbesten.de stranice možete iskoristiti moj kupon kod SFAD10 i dobijete 10% popusta.
Neutralna paleta sjenila sa Nurbesten.de
Sviđa li vam se ova paleta i look koji sam kreirala koristeći ju?

CONVERSATION

7 Comments: