Omiljeni proizvodi u 2016. godini!

Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
Uh, napokon je 2016. godina gotova. Moram priznati da sam zbog toga vrlo sretna, jer je to bila najgora godina u mome životu. Ovu godinu ću sigurno pamtiti i nažalost ne po dobrim stvarima. Što se tiče bloga, ova godina je bila odlična da se ne lažemo haha. Instagram mi je eksplodirao gdje imam već 15 tisuća pratitelja, dok na Facebooku imamo oko 3500 (klik OVDJE). Nije do kvantitete samo, nego je i kvaliteta slika, a i moga bloga bolje nego što je prije bila (nadam se).

Okej, sada sam otišla previše daleko. Danas vam donosim dekorativne favorite 2016. godine. Neke proizvode možda ponavljam, ali to samo znači da su mi posebno dragi i da si ne mogu zamisliti život bez njih (sad malo pretjeruje cccc :P ).
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
Krenut ćemo od prajmera. Omiljeni mi je AURA Perfect Base silikonski prajmer za lice. Ovaj prajmer je odličan za osobe sa suhom i normalnom kožom, ostalim tipovima kože ga ipak ne bih preporučila. Nakon njega puder izgleda toliko lijepo, uhhhh. CATRICE Even Skin Tone tekući puder sam počela koristiti polovicom ove godine i zaljubila sam se. Nažalost, on se više ne prodaje. Ali su ga zamijenili s HD Liquid Coverage tekućim puderom kojeg mnogi obožavaju.  CATRICE Prime and Fine multitalent fixing spray sam kupila pred kraj godine. Sprej mi je draži od Avonovog fiksatora, ali dobije se samo 50ml što se prilično brzo potroši.
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
KIKO bronzer i BOURJOIS puder u kamenu sam koristila čitavu godinu i bez njih nisam mogla zamisliti makeup. Meni jako dragi proizvodi. Bronzer je nažalost povučen iz asortimana, a za puder ne znam hoću li ga ponovno kupiti jer sam u međuvremenu kupila neke druge koje želim još isprobati.
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
HELLO Beauty spužvica za nanošenje pudera mi se više sviđa nego Real Techniques Complexion Sponge koju sam kupila prije ove. Ne znam, mislim da su na RT spužvici nešto promijenili, ova mi se trenutno čini kao bolja opcija ako uzmemo u obzir cijena, a i ljubičasta je haha. CATRICE Nude Illusion puder u prahu je must have za fiksiranje korektora ispod očiju, što drugo reći? CATRICE rumenilo u nijansi 060 Rosewood Forest, već dugo nije dostupno ali mu ne mogu naći nikakvu zamjenu. THE BALM Mary Lou hajlajter je već prije dovoljno nahvaljen na blogosferi, a o njemu sam pisala OVDJE.
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
ESSENCE Illuminator (RECENZIJA) sam kupila tek nedavno, ali sam ga stvarno zavoljela. Dio je LE kolekcije i mislim da se još uvijek može kupiti. CATRICE Liquid Coverage korektor je najbolji korektor, ako uzmemo u obzir kvalitetu i cijenu. Samo ga uvijek fiksirajte s transparentnim puderom i neće se pomaknuti cijeli dan. O ESSENCE Lash Princes maskari sam pričala cijelu godinu. Imam stvarno dosta šminke i posjedujem samo jednu maskaru. Toliko o tome koliko mi je draga hehe.
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
COASTAL SCENTS 252 paleta sjenila je najbolje otkriće godine. Ova paleta je ODLIČNA! Preporučujem ju svima, koji volite onako MUR sjenila jer su slične kvalitete. Većina sjenila je odlične kvalitete. Toliko mi se svidjela paleta da sam naručila još par drugih proizvoda od ovog brenda.
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
Ova godina je bila godina tekućih ruževa i hajlajtera. Ako imam više vremena uvijek prije nego što stavim tekući ruž volim nanijeti neku olovku za usne. Jedne od favorita su ESSENCE olovke za usne, ali me je ove godine i iznenadila SHE olovka za usne u nijansi 003. Predivna nijansa koja je odlična za jesen i zimu.
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
Od proizvoda za usne moram spomenuti ESSENCE matt matt matt ruž za usne u nijansi 08, odličan ruž. Ovakva nijansa se rijetko vidi u drogeriji. Od tekućih ruževa moram spomenuti IMAGIC tekući ruž u nijansi 03 (RECENZIJA), ali i LIME CRIME Cashmere koji možda nisam spomenula na blogu jer je dosta nedostupan kod nas.
Omiljeni proizvodi u 2016. godini!
Što se tiče proizvoda za oči i obrve, moram spomenuti CATRICE Go Charlie Brown mono sjenilo. WET N WILD photofocus baza za sjenila je skoro pa otkriće godine, sigurno najbolja baza za sjenila u drogeriji. ESSENCE longlasting olovka za oči u nijansi  25 say hi light je odlična olovka za oči za svaki dan, jedva se i primijeti jer je boje kože. ESSENCE liquid ink waterproof tuš za oči je favorit još od prošle godine o njemu se nema što reći više, mislim da već svi znaju da je odličan. I zadnji proizvod je NYX eyebrow gel u nijansi 'Blonde'. Koristim ga već godinu i pol, mislim da ću napisati recenziju o njemu s obzirom na to da dobivam dosta upita o njemu. I to bi bilo to, uh dugo sam ovo pisala haha.

Trenutno je darivanje na mojoj fejs stranici klik OVDJE, ako želite sudjelovati. Koji su vaši favoriti 2016. godine? 



CONVERSATION

12 Comments:

  1. Imamo nekoliko zajednickih favorita. Essence maskara, Catrice korektor, Catrice rumenilo, Essence olovke, matt ruz.. Stvarno su fenomenalni proizvodi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago. Essence i Catrice imaju stvarno odlicne proizvode za pristupacne cijene! :)

      Delete
  2. Taman sam potrošila dvije maskare; essence i love extreme koja mi je dobra, ali me živcira jer je četkica prevelika pa mi sve ode na kapke i okolo; L'orealova miss hippie mi je isto super, ali mi je definitivno isplativije, odnosno jeftinije ponovno kupiti ovu essence princess pošto mi je isto bila dobra. Od ostalih favorita, nemamo puno zajedničkih, catrice-ova tekuća kamuflaža - najbolja ikad, a što se tiče RT spužvice, ne znam što je tebi s njom, ja ju imam i skroz mi je okej :) Jako dobar post!

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam kupila 3 RT spuzvice i prva mi je bila jako mekana, a ostale dvije su bile dosta lose za 50 kuna. Citala sam da su nesto promijenili na njoj, pa moze to biti isto.

      Delete
  3. Zaintegrirao me Nyxov eyebrow gel, pa cu cekati blog post o njemu�� Cestitke na velikom broju!


    http://lbeautyea.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  4. Divni favoriti, dijelimo Mary Lou-manizer :)

    ReplyDelete
  5. Divni favoriti, paletu imam i ja je obožavam :).

    ReplyDelete
  6. I sama sam fan catrice-ovih rumenila i korektora. Definitivno moram kupiti bazu, čini mi se predobra.

    my-world-hanna.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baza je super, a Catrice rumenila su stvarno odlicna. :-)

      Delete