Tjedan ljepote 2017.

11:10 AMPozdrav, djevojke! Današnji post je malo drugačiji od onih moji inače gdje brbljam o dekorativi. S obzirom na to da baš ne spominjem dekorativne proizvode ili tretmane koji dolaze s njima, odlučila sam napisati ovaj post tako da mi blog ne bude skroz samo o dekorativi haha. Prije nego što krenem, želim samo naglasiti da sam post dobrovoljno odlučila napisati i da nisam plaćena u nikakvom obliku. Let's start!

Bliži se početak najromantičnijeg mjeseca u godini iliti veljače. To je mjesec kada se najviše na svijetu kupuje cvijeće, ali i mjesec zaljubljenih. Valentinovo dobro da nije došlo, a svi bi mi htjeli izgledati najbolje baš na taj dan za naše bolje polovice (ili ako smo solo :P ). Zbog toga, zašto si ne bi cure, žene i majke (ili i muškarci :D ) priuštile nekakav beauty tretman? Ovaj put ne morate izdvojiti velike svote novaca da si priuštite neki tretman za sebe.

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske četvrtu godinu organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju građana priliku da posjete renomirane kozmetičke salone.


Cijeli projekt je prožet humanitarnom notom pa će 10% iznosa od kotizacija salona ove godine biti donirano Udruzi Debra koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize zbog koje djeca imaju krhku kožu poput leptirovog krila.

Tjedan ljepote održat će se u periodu od 6. do 12. Veljače 2017. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske.

Preko 60 kozmetičkih salona iz 11 gradova (Baška Voda, Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Križevci, Metković, Osijek, Rijeka, Split, Virovitica, Zagreb) u navedenom razdoblju svojim klijentima nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.

Nakon Tjedna ljepote slijedi dan zaljubljenih, pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im Valentinovo posebnim.

Ako želite više informacija o tome događaju pogledajte njihovu Facebook stranicu (KLIK). A ako želite znati koji sve saloni sudjeluju u tome, kliknite OVDJE i sa desne strane pronađite svoj grad i saznajte koje tretmane koji saloni nudi za 100 kuna. 

Za kraj želim reći da mi se ova ideja stvarno sviđa i mislim da je ovo super prilika za sve koji nikada nisu bili u nikakvom beauty salonu. Nažalost, moj grad (Karlovac)  se nije pronašao na popisu.


Hoćete li iskoristiti ovu ponudu?

You Might Also Like

0 komentari

Hvala što pratite moj blog, slobodno komentirate što god vas zanima. :)

Subscribe