NYX Vivid Brights - Vivid Sapphire tuš za oči

NYX Vivid Brights Vivid Sapphire
Pozdrav, danas pišem recenziju o ovom plavom tušu za oči. Pa da ne duljim, krenimo odmah na recenziju!

Kupila sam ga u NYX dućanu (Arena Centar – Zagreb) za cijenu od 35,90 kuna, što je po meni prilično povoljno za ovaj tuš.
NYX Vivid Brights Vivid Sapphire
Nisam sigurno koliko je nijansi dostupno, ali mislim da ih ima oko 7 (plava, zelena, žuta, crvena, ljubičasta, narančasta, neka svijetla zelena) i sve imaju mat finiš.  Dobijete 2 mL proizvoda i morate ga potrošiti u 12 mjeseci od otvaranja, što je super jer većinu tuševa možete imati samo 6 mjeseci.
NYX Vivid Brights Vivid Sapphire
Boja je apsolutno predivna i mogu reći da OBOŽAVAM ovaj tuš, znači vrh je! Pigmentacija je super,  boju koju vidite u tubici je boja koju ćete dobiti na koži u jednom potezu.

Ovi tuševi su super za one umjetničke duše koji vole kreirati lude makeup lookove.  Trajnost mu je super, nakon što se osuši ne mrda s kapka.

Aplikator je također super, stvarno precizan. Sliku aplikatora nisam baš uspjela slikati, sve su mi ispale skroz blury, jer imam toliko „super“ kameru koja se nije mogla fokusirati, ali otprilike vidite kako je mal i precizan aplikator. :)
NYX Vivid Brights Vivid Sapphire
SASTOJCI:
NYX Vivid Brights Vivid Sapphire
SWATCH:
NYX Vivid Brights Vivid Sapphire

NYX Vivid Brights Vivid Sapphire
Evo i jedan eye makeup look koji sam kreirala s ovim tušem.
Da sumiram dojmove, ovaj tuš je ZAKON! Kupila sam si i novu nijansu Vivid Red koja mi je isto odlična, ali ju nisam uspjela slikati (možda naknadno ubacim slike).

Jeste li isprobali ove tuševe?



CONVERSATION

2 Comments:

  1. Nijansa je savrsenaaa! Zaljubila sam se u istu <3

    ReplyDelete
  2. Sanja draga, odličan post! Pre svega želim da pohvalim tvoje šminkarsko umeće, koje me je, malo je reći, oduševilo. Zaista si sjajna! Kada je sam post u pitanju, odlicno si ga napisala, recenzija je zaista sadrzajna i vrlo interesantna. Ja obožavam ajlajnere tako da sam se obradovala kada sam videla post temu istih. Takođe moram reći da sam i sama imam ajlajner u ovoj kraljevsko plavoj boji, doduše ne nyx-ov, ali verujem da ću nakon ovoga i taj nabaviti, jer deluje sjajno i zaista obecava. Još jednom, sjajan post.

    Gotičarka

    ReplyDelete